Tamam aşko kızma gebe böcüğüneeeBilemedim mi, civdiytma beni
Ayağınızaa keeeek geldiiii haaağğğnıiiiiıimAslında yarıssaydım limonlu kek alcaktım hahahaha gene döndü bana
Ben yardım etcem birsey yokBi düşüneyimmmdermişimm tesekkür ederim nevoşum halim olursa yaparım insaallahh sunumu gözümde büyüyo
Hamilelik nasıl geçiyor
Yapmadan haber ver ona göre başkasına falan vermeyeyim.Bi düşüneyimmmdermişimm tesekkür ederim nevoşum halim olursa yaparım insaallahh sunumu gözümde büyüyo
Halsizve uyku kuzum bu hamilelikte çok farklıyımHamilelik nasıl geçiyor
Olurr haber veririm tabikiiYapmadan haber ver ona göre başkasına falan vermeyeyim.
TamammBen yardım etcem birsey yok
Ilk haftalar genelde öyle geçer kendine iyi bak bu süreçteHalsizve uyku kuzum bu hamilelikte çok farklıyım
Oyle oylee evettt ilk hamişte böyle yaşamadım hic uyku isteğim yoktu buseferki fena geliyoIlk haftalar genelde öyle geçer kendine iyi bak bu süreçte
Sana mesaj attım bak biOyle oylee evettt ilk hamişte böyle yaşamadım hic uyku isteğim yoktu buseferki fena geliyo
Benim de ikinci gebeliğim böyleydi. Bir de geçen sene bu zamanlar elmalı tarçınlı kek yapmıştım, kokusundan midem bulanmıştı. Ki en sevdiğim kokulardan biriydi. Hala tiksiniyorum o kokudan. Ne zaman geçer acabaOyle oylee evettt ilk hamişte böyle yaşamadım hic uyku isteğim yoktu buseferki fena geliyo
Aaaa çok enteresan kuzumBenim de ikinci gebeliğim böyleydi. Bir de geçen sene bu zamanlar elmalı tarçınlı kek yapmıştım, kokusundan midem bulanmıştı. Ki en sevdiğim kokulardan biriydi. Hala tiksiniyorum o kokudan. Ne zaman geçer acaba
Msj hakkim yok cano ondan hic yazamıyorum sana özele gelSana mesaj attım bak bi
Ben de tavuk etinden ve salça kokusundan tiksindim geçti benimkilerBenim de ikinci gebeliğim böyleydi. Bir de geçen sene bu zamanlar elmalı tarçınlı kek yapmıştım, kokusundan midem bulanmıştı. Ki en sevdiğim kokulardan biriydi. Hala tiksiniyorum o kokudan. Ne zaman geçer acaba
Ben zaten Jou'nun bebeği yine kız hissediyorumBenim de ikinci gebeliğim böyleydi. Bir de geçen sene bu zamanlar elmalı tarçınlı kek yapmıştım, kokusundan midem bulanmıştı. Ki en sevdiğim kokulardan biriydi. Hala tiksiniyorum o kokudan. Ne zaman geçer acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?