Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Senin bir magnolia sunumun vardı yıkılan, onu net hatırlıyorum mesela.
Zaten sayıyla 3 yarışmaya katılmışımdır Allah bilir, biri de odur
Çocuğu bahane ediyorsun. Senden başka herkes doğurdu geldiBir kekte yapamıyorsan
Sohbete bile gelmiyorsun
Sana yemin ederim bak neyin üstüne istersen edeyim, o kadar yoğun çalışıyorum ki Bırak şurda güllü dallı sunum yapmayı, yemeğimi bile annem yapıyor. Eve geliyorum bitik, zaten çocuk üstümden inmiyor özlediği için. Sadece benim üstümde. Ne eşimde ne annemde. herkesin bi yerde mesaisi bitiyor, benim mesaim 24 saat sürüyor. Annem her gece fix masaj yapıyor sırtıma, etrafı topla, çocukla ilgilen, gezdir, yedir, kendine bak derken gece bu saat oluyor. Oğlan az önce uyudu. Bizimle yatıp bizimle kalkıyor. Asla 9’da yatıp 9’da kalkan bir bebek olmadı. Eski kurumumda kalsaydım çok rahattı, ayrılmıyordum buradan, vatandaş sayıyla günde 1-2 tane geliyordu ve internet vardı PC’lerde ama bu kurumda PC’de internnet yok, sadece kurumun sistemi var Ve iş manyağı bi müdürüm var. bizi Kameralardan izliyor. İnanabiliyor musun buna? Adam bizi kameradan izliyor ciddi ciddi. Devlette değil de özelde çalışıyorum sanırsın. Annem de diyordu be Alsem hep mi böyle yoğunsun diye, babam 1 gün geldi gördü, artık tek kelime etmiyor işteki yoğunlukla ilgili. Gün içinde telefonu elime alışım sayıyladır, o da annem arar oğlana ne yedireyim kaçta uyutayım diye ya Da gelirken ekmek alın diye. Evde ne bulursak yiyoruz modundayız. ben de isterim burada goy goy döneyim ama çocuktan sonra hayatım asla eskisi gibi olmadı.

Allah kolaylık versin canım
Arada Günaydın yaz, iyi geceler yaz, sizi özledim yaz
Yakışıklıyı bahane etme işin yoğunMaşallah Aslanlar gibi oğluşun

Bu arada size iki dert anlatıp yatayım sabah iş var malum ev sahibimiz çıkın diyor, bir ev tuttuk anlaştık, 2 gün sonra oğlan havale geçirdi, hastanede yattık filan, çocuğu doktor Doktor koşturdum, getirdim götürdüm derken 6-7 bin lira 2-3 günde harcadık özelde. neyse, anlaştığımız ev sahibi de vaz geçti mi bize vermekten o sırada. Ben boyaları sipariş ettim, ustaları tuttum, temizlikçiyke anlaştım, doğal gaza bile başvurdum derken aldı anahtarı bizden geri. yalanın biri bin para, ne yalanlar ne yalanlar… tak 2 gün sonra sahibinden‘de gördüm evi benim vereceğim kiradan 5 bin lira fazlaya koymuş. Olay çok uzun ama kısa tutayım. o şerefsize hakkımı asla helal etmiyorum. bütün kapılar yüzümüze kapanıyor bu aralar. Borç desen 200 bine dayandı. Nasıl çıkıcaz işin içinden bilmiyorum. haftaya da ameliyat olucam, gününü belirlicez bu cumartesi doktorla. Kısacası Olaylar olaylar

Rabbim bir kapı açar elbet
Borcu falan takma, evde bulursunuz
Beni düşün, bak benim evim, eşyam bile yok. Yuvam dağınık
Çok şükür sağlıklıyız, bir şekilde yaşıyoruz.
Çok geçmiş olsun. Ne ameliyatı olacaksın.

Allah kolaylık versin canım
Arada Günaydın yaz, iyi geceler yaz, sizi özledim yaz
Yakışıklıyı bahane etme işin yoğunMaşallah Aslanlar gibi oğluşun
Anamı ağlatıyor bana çok bağlı. Ya çok özlüyor gün içinde ya da güvenli bağlanma dedikleri olayı gerçekleştiremedik, bilmiyorum. Tuvaletin kapısında ağlıyor çıkayım diye, kucağımda yemek yiyor filan. Gece uyanıyor anne diye, saçımla oynuyor uyurken. Artık ben sinir krizi geçiriyorum gece uyuyamamaktan. bi ara çocuk psikiyatriye götürücem çünkü bazı takıntıları hiç normal değil.

Uyumadan önce hap içmiştim ama fena mide bulantısı yaptı uykumdan uyandırdı. Kalktım iki tane mandalina yedim,sitedeki iki yaş sendromu konusuna bir şeyler yazdım ve tekrar uyiicam. Bilgilendirme bitmiştir tşk

Ya öyle de işte kiralar da uçmuş durumda. 18 istiyorlar sanki sarayda oturucaz. 18 kira, 18 depozito, 18 emlakçı, nakliye 10-15, boya 10 derken daha eve girmeden 60 bin lira ödeyeceğim. Kaldı ki mutfağı banyosu düzgün evler bu fiyatta. pislik içinde oturayım dersen 13’ten başlıyor. hele benim iş yerine yakın kiralar 25 ile 35 arasında. bi de artık herkes tayinci istiyor eski kiracı İle uğraşmak adına. Memurum diyorsun onu da beğenmiyorlar. Uzun oturucam eve iy bakarım dşyorsun ben tayinci arıyorum diyor ev sahibi. sinirler çok gergin Kısacası.

Ameliyatı kadın doğumdan olucam, genital.

Benim kızlardan biri öyleydi. Okula gidince beni unuttu.
Tabi ki seni özlüyor. Bir uzmanla görüşmek iyi olabilir.

Ev sahipleri kudurduHiç halden anlamıyorlar
Bende aynı durumdayım seneye Malatya ya gidince nasıl ev tutarım diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım Umarım büyük bir sıkıntı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…