Beceriklisin yani ondan diyorumÇok şükür canım işin şakası
Sağ ol canım benimBeceriklisin yani ondan diyorum
YazKar gibi olursa neden olmasın
Dur ilk mesaja ekleme yapayım.
Sen yaparsın. Mesela Pınar beyaz ve labnede çok özel sunumlar yapıyordun.Ben paslanmışım ya sunum gelmiyor aklıma
Kız bana da demesinler sonra bu değirmenin suyu nerden geliyor diye agahhsjshsjshGöster millet bir zenginlik görsün Dilan da kimmişenerjiiiii
son dönemlerde herkesin sunumları aşırı güzel bakalım eski enerciim varmi görcezSen yaparsın. Mesela Pınar beyaz ve labnede çok özel sunumlar yapıyordun.
Dilan ın ki kaçak enerji çıktı. Seninki kaçak değildir benceKız bana da demesinler sonra bu değirmenin suyu nerden geliyor diye agahhsjshsjsh
Engin aşkım kahveme altın tozu koyar mısınKız bana da demesinler sonra bu değirmenin suyu nerden geliyor diye agahhsjshsjsh
Görelimson dönemlerde herkesin sunumları aşırı güzel bakalım eski enerciim varmi görcez
Bardaklarını çıkarma öyle ulu orta ben diyim sanaKız bana da demesinler sonra bu değirmenin suyu nerden geliyor diye agahhsjshsjsh
Yok sana demeyiz ki zaten direkt yetkili mercilere bildircezKız bana da demesinler sonra bu değirmenin suyu nerden geliyor diye agahhsjshsjsh
Cezaevine gidince içer altın tozunuEngin aşkım kahveme altın tozu koyar mısın
Benimkiyle sadece baş harfleri tutuyorEngin aşkım kahveme altın tozu koyar mısın
Sen katıldın mı bu ay kuşumYok sana demeyiz ki zaten direkt yetkili mercilere bildircez
Tarif aldım bir gece ansızın gelebilirimSen katıldın mı bu ay kuşum
Baş harfi E ile başlayanların kocaları zengo oluyo belli etmeyelimBenimkiyle sadece baş harfleri tutuyor
Kim ne tarif almış acaba
Tembel avrat poğaçasıPoğaça yapmıştın ya aklıma geldi
Resmen erkeğe dönüştüm hemşiremBayağıdır bir şey yapmadın unuttuk