EeeeveeettttPorland dan ciciler aldım kendime gosterem mi?
Ay ben de çok gerildim hiçbir şey bilmiyorumAy bugün hep bilmediğim yerden geliyor sorularBirazdan Nevoş gelir
Kesin çok güzeldir. Çünkü Porland.Porland dan ciciler aldım kendime gosterem mi?
Evet eklemeniz gerekiyor. Ama siz yapamazsanız hepsini ilk mesaja ekleyin ben düzenlerim.Bir de şey soracaktım :
Fotoğrafları açacağımız konuya ekleyince moderatör mü aralara serpiştiriyor? Mesela hazırlanış aşamalarındaki fotoğrafların açıklamadan sonra eklenmesi gerekiyor ya?Ya da son pişmiş hali falan.
Sen sırayla koy, onlar düzenliyor kuşum.Bir de şey soracaktım :
Fotoğrafları açacağımız konuya ekleyince moderatör mü aralara serpiştiriyor? Mesela hazırlanış aşamalarındaki fotoğrafların açıklamadan sonra eklenmesi gerekiyor ya?Ya da son pişmiş hali falan.
GalpKesin çok güzeldir. Çünkü Porland.
Bana istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.Ay ben de çok gerildim hiçbir şey bilmiyorum
Onlar kim kızSen sırayla koy, onlar düzenliyor kuşum.
Sen sırayla koy, onlar düzenliyor kuşum.
Tamam teşekkür ederim. Bir deneyeyim.Bana istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.
Siz tarifi detaylı çekim yaparak hazırlayın. Birde sunum yapın gerisi kolay,
Hava mı atıyorsun demem gerekirdi ama demeyeceğim
Zaten konuyu açınca hemen yayınlanmıyor. Önce Nevoş bakıp düzenliyor,okeylerse Kazen konuyu açıyor bizler o şekilde görebiliyoruz.Tamam teşekkür ederim. Bir deneyeyim.
Ben kendim düzenliyorum.Nevoşta sıralayabilir resimleriZaten konuyu açınca hemen yayınlanmıyor. Önce Nevoş bakıp düzenliyor,okeylerse Kazen konuyu açıyor bizler o şekilde görebiliyoruz.
Nevreste doğru anlatmış mıyım?
Ama kontrolden geçiyor yani ondan bahsediyorum.Ben kendim düzenliyorum.Nevoşta sıralayabilir resimleri
Güle güle kullan kuşum. İndirim var mıydı kıazzz
Sen hiç katılmadın mı Zerre?Zaten konuyu açınca hemen yayınlanmıyor. Önce Nevoş bakıp düzenliyor,okeylerse Kazen konuyu açıyor bizler o şekilde görebiliyoruz.
Nevreste doğru anlatmış mıyım?
Kızda para var ne de olsa.Hava mı atıyorsun demem gerekirdi ama demeyeceğim
Çok güzeller güle güle kullan
HayırSen hiç katılmadın mı Zerre?