Ya her şeyi denedim. Onun gibisi yok. Palm yağıysa palm yağı ben razıyım kardeşim sjdkkslsPeripella neyine yetmiyor
Fiskobirliğinkiler güzel kızYa her şeyi denedim. Onun gibisi yok. Palm yağıysa palm yağı ben razıyım kardeşim sjdkksls
Kahve dünyasının fındık kremaları var. Ona bak istersen iyi diyolla infolarYa her şeyi denedim. Onun gibisi yok. Palm yağıysa palm yağı ben razıyım kardeşim sjdkksls
Fiskobirlik deme bana hahahahahah evde bir bidon var. Aynı bidondan kayınvalidemler de almış. Beğenmemişler bize itelemeye çalıştılar. Sonra köye götürmüşler pasta börek yaparsınız diye.Fiskobirliğinkiler güzel kız
Bak bunu denemedim, güzel olabilir. Drajeleri falan da iyi çünkü.Kahve dünyasının fındık kremaları var. Ona bak istersen iyi diyolla infolar
Palm yağı yok ya yoksunluktan baş ağrısı olmasınFiskobirlik deme bana hahahahahah evde bir bidon var. Aynı bidondan kayınvalidemler de almış. Beğenmemişler bize itelemeye çalıştılar. Sonra köye götürmüşler pasta börek yaparsınız diye.Eşim diyor başımı ağrıtıyor bu çikolata benim ahhsjsjsj
Yok ya bitmiyor ya hani bir türlü. Hırs yaptı onu bitirmeye çalışıyor. Atmak da istemiyor. Hep bir muamma. Bu kadar çikolata ne olacak derdinde. Bana diyor ki kek yap içine koy, nolur hallet şunu.Palm yağı yok ya yoksunluktan baş ağrısı olmasın
Yok evet. Bizim evde hep Türk malına öncelik verilir. Bir şey alacağımız zaman babamın ilk sorduğu soru Türk malı mı olurdu. Fairy bile almazdı ama diğer sivı bulaşık deterjanları benim elimde egzemaya neden olunca direnemedi ve son yıllarda fairy de almaya başladı. Mesela o kadar gazlı içecek markası içinden saadece Cola Turka alırdı. Bu Türk markası sizde bundan alın falan derdi. Ç.makine deterjanları da aynı şekilde Bingo ya da Tursil kullanırız. Bu savaş dolayısıyla insanlar artık yerli üretime daha çok önem vermeye başladılar ha bir yandan da iyi oldu. Keşke bu konuda bilinçlenmemizin nedeni savaş olmasaydı amaGoogle’da çok bilgi kirliliği var her konuda. Ona çok güvenmiyorum. İngilizce falan da arattım, İsrail’le ortak bir şeyler bulamadım yav.
İzmir bombası yapYok ya bitmiyor ya hani bir türlü. Hırs yaptı onu bitirmeye çalışıyor. Atmak da istemiyor. Hep bir muamma. Bu kadar çikolata ne olacak derdinde. Bana diyor ki kek yap içine koy, nolur hallet şunu.
İzmir bomba yap bas içineYok ya bitmiyor ya hani bir türlü. Hırs yaptı onu bitirmeye çalışıyor. Atmak da istemiyor. Hep bir muamma. Bu kadar çikolata ne olacak derdinde. Bana diyor ki kek yap içine koy, nolur hallet şunu.
Bende aynı şeyi yazdımİzmir bomba yap bas içine
Aklın yolu bir canomBende aynı şeyi yazdım
Ben de bir süredir zaten temizlik ürünlerinin hepsinde Türk malı tercih ediyordum. Hazır içecek, çay, bebek bezi, ped, şişe su, gıdanın hemen hepsi Türk markası bizde. Bunlarda bizim ülkemiz de iyi ürünler çıkarıyor zaten. Eti’nin çikolatasının Nestle’den bir farkı yok mesela. Ama sürülebilir çikolatada hala iyi bir şey bulamadım.Yok evet. Bizim evde hep Türk malına öncelik verilir. Bir şey alacağımız zaman babamın ilk sorduğu soru Türk malı mı olurdu. Fairy bile almazdı ama diğer sivı bulaşık deterjanları benim elimde egzemaya neden olunca direnemedi ve son yıllarda fairy de almaya başladı. Mesela o kadar gazlı içecek markası içinden saadece Cola Turka alırdı. Bu Türk markası sizde bundan alın falan derdi. Ç.makine deterjanları da aynı şekilde Bingo ya da Tursil kullanırız. Bu savaş dolayısıyla insanlar artık yerli üretime daha çok önem vermeye başladılar ha bir yandan da iyi oldu. Keşke bu konuda bilinçlenmemizin nedeni savaş olmasaydı ama
Torku deneseneBen de bir süredir zaten temizlik ürünlerinin hepsinde Türk malı tercih ediyordum. Hazır içecek, çay, bebek bezi, ped, şişe su, gıdanın hemen hepsi Türk markası bizde. Bunlarda bizim ülkemiz de iyi ürünler çıkarıyor zaten. Eti’nin çikolatasının Nestle’den bir farkı yok mesela. Ama sürülebilir çikolatada hala iyi bir şey bulamadım.
Nutella'yı bir ara bende çok severdim ama sonra ne olduysa tadı farklı gelmeye başladıBen de bir süredir zaten temizlik ürünlerinin hepsinde Türk malı tercih ediyordum. Hazır içecek, çay, bebek bezi, ped, şişe su, gıdanın hemen hepsi Türk markası bizde. Bunlarda bizim ülkemiz de iyi ürünler çıkarıyor zaten. Eti’nin çikolatasının Nestle’den bir farkı yok mesela. Ama sürülebilir çikolatada hala iyi bir şey bulamadım.
Ay bugün hep bilmediğim yerden geliyor sorularBir de şey soracaktım :
Fotoğrafları açacağımız konuya ekleyince moderatör mü aralara serpiştiriyor? Mesela hazırlanış aşamalarındaki fotoğrafların açıklamadan sonra eklenmesi gerekiyor ya?Ya da son pişmiş hali falan.