Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Kızlar ya belki biliyorsunuzdur size sorayım. Nutella boykot listesinde var mı? Daha doğrusu açık, aleni bir desteği var mı? Boykot listesinde olmayan yok çünkü. Bu iş biraz Türk malı teşviğine döndü sanki. Ben de destekliyorum zaten. Elimdeki ürünler bitince tamamen Türk markalara geçeceğim. Bundan sonra hep böyle inşallah, farkındalığım oluştu bu anlamda. Ama Fairy’den bile vazgeçerim ama Nutella gibisi yok ki ya? Araştırdım İtalyan şirketinin ama bir desteği var mı onu bulamadım.

Aşkım ülkerin yarısı bile yabancıların boykot yapılmaz gibi geliyor her sey yurtdışından

ordu dan oranın ürünü bir çikolata ve fındık ezmesi gelmişti çok kaliteliydi markası yok aklımda gidince yine alacağım oradan herşey zor ama birçok şey de türk malı tercih ediyorum

Olsa yazılırdı diye düşünüyorum. O kadar boykot listesi oaylaşıldı ne içinde gördüm ne de Nutella destek veriyor paylaşımı gördüm.

Not: şimdi Google dan baktım da boykot ediliyormuş fairy de boykot edilenler arasındaymış. Açık açık destek veriyorlar mı bilmiyorum listede varlar.

Şunlarda açık açık destek veren markalarmış

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-09-16-57-49-348_com.android.chrome.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 36
Google’da çok bilgi kirliliği var her konuda. Ona çok güvenmiyorum. İngilizce falan da arattım, İsrail’le ortak bir şeyler bulamadım yav.

Peripella neyine yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…