Cano dedi ki tadı çemene benziyo. Şans verilmeye değer olduğunu düşündüm.Sen kesin beğenmezsin yapma boşuna.
Bi'daaa atiim mi?
At. Sen bilirsin.Bi'daaa atiim mi?
İnsanlık hali canım olabilirUnutmadım ki,aldım. Ama keşke de unutsaymışımgörevli kızlar nasıl güldüler bana
Acuka ile aynı içeriğe sahip. Bence seversinCano dedi ki tadı çemene benziyo. Şans verilmeye değer olduğunu düşündüm.
Ayağım da kaydı az kalsın düsüyordumİnsanlık hali canım olabilir
MssJENNA
Anlamaya çalışıyorum halaMssJENNA
Bu sitede beğenmedim alınca etiketleyip hesap soran kim?Anlamaya çalışıyorum halayok,çözemedim
Aşkım ülkerin yarısı bile yabancıların boykot yapılmaz gibi geliyor her sey yurtdışındanKızlar ya belki biliyorsunuzdur size sorayım. Nutella boykot listesinde var mı? Daha doğrusu açık, aleni bir desteği var mı? Boykot listesinde olmayan yok çünkü. Bu iş biraz Türk malı teşviğine döndü sanki. Ben de destekliyorum zaten. Elimdeki ürünler bitince tamamen Türk markalara geçeceğim. Bundan sonra hep böyle inşallah, farkındalığım oluştu bu anlamda. Ama Fairy’den bile vazgeçerim ama Nutella gibisi yok ki ya? Araştırdım İtalyan şirketinin ama bir desteği var mı onu bulamadım.
Sadece bazı ürünlerde ortak hepsinde değil makarna ve kahvaltılık gevrekte ortaklığıAşkım ülkerin yarısı bile yabancıların boykot yapılmaz gibi geliyor her sey yurtdışından
ordu dan oranın ürünü bir çikolata ve fındık ezmesi gelmişti çok kaliteliydi markası yok aklımda gidince yine alacağım oradan herşey zor ama birçok şey de türk malı tercih ediyorumKızlar ya belki biliyorsunuzdur size sorayım. Nutella boykot listesinde var mı? Daha doğrusu açık, aleni bir desteği var mı? Boykot listesinde olmayan yok çünkü. Bu iş biraz Türk malı teşviğine döndü sanki. Ben de destekliyorum zaten. Elimdeki ürünler bitince tamamen Türk markalara geçeceğim. Bundan sonra hep böyle inşallah, farkındalığım oluştu bu anlamda. Ama Fairy’den bile vazgeçerim ama Nutella gibisi yok ki ya? Araştırdım İtalyan şirketinin ama bir desteği var mı onu bulamadım.
Niye hayin margırıt'a destek veriyon?Anlamaya çalışıyorum halayok,çözemedim
Olsa yazılırdı diye düşünüyorum. O kadar boykot listesi oaylaşıldı ne içinde gördüm ne de Nutella destek veriyor paylaşımı gördüm.Kızlar ya belki biliyorsunuzdur size sorayım. Nutella boykot listesinde var mı? Daha doğrusu açık, aleni bir desteği var mı? Boykot listesinde olmayan yok çünkü. Bu iş biraz Türk malı teşviğine döndü sanki. Ben de destekliyorum zaten. Elimdeki ürünler bitince tamamen Türk markalara geçeceğim. Bundan sonra hep böyle inşallah, farkındalığım oluştu bu anlamda. Ama Fairy’den bile vazgeçerim ama Nutella gibisi yok ki ya? Araştırdım İtalyan şirketinin ama bir desteği var mı onu bulamadım.
Google’da çok bilgi kirliliği var her konuda. Ona çok güvenmiyorum. İngilizce falan da arattım, İsrail’le ortak bir şeyler bulamadım yav.Olsa yazılırdı diye düşünüyorum. O kadar boykot listesi oaylaşıldı ne içinde gördüm ne de Nutella destek veriyor paylaşımı gördüm.
Not: şimdi Google dan baktım da boykot ediliyormuşfairy de boykot edilenler arasındaymış. Açık açık destek veriyorlar mı bilmiyorum listede varlar.
Şunlarda açık açık destek veren markalarmış
Ya şu Visa, Mastercard olayı biraz motivasyonumu kırmadı değil ama olsun, muadili varsa yine de Türk malı tercih edeceğim.Aşkım ülkerin yarısı bile yabancıların boykot yapılmaz gibi geliyor her sey yurtdışından
Aşkoma niye beğenmedim atıyorsunNiye hayin margırıt'a destek veriyon?
Peripella neyine yetmiyorKızlar ya belki biliyorsunuzdur size sorayım. Nutella boykot listesinde var mı? Daha doğrusu açık, aleni bir desteği var mı? Boykot listesinde olmayan yok çünkü. Bu iş biraz Türk malı teşviğine döndü sanki. Ben de destekliyorum zaten. Elimdeki ürünler bitince tamamen Türk markalara geçeceğim. Bundan sonra hep böyle inşallah, farkındalığım oluştu bu anlamda. Ama Fairy’den bile vazgeçerim ama Nutella gibisi yok ki ya? Araştırdım İtalyan şirketinin ama bir desteği var mı onu bulamadım.