Selam canlar
GünaydınGünaydın Hanımlar,
Bugün boş günüm ve kekimi yapmaya nihayet hazırım. Ama malzemeleri çekerken yumurtaları koymayı unutmuşum. Ilısın diye köşeye ayırmıştım. Yapmaya da başladım bazı malzemeleri kullanıp.
Şimdi en baştan malzemeleri nasıl çekeceğim? Yumurtasız olsa sorun olur mu sizce? Yani resim yumurtasız olsa? İçine koyacağım gene
Teşekkürler öyle yapacağım.Günaydın
Sorun olmaz yumurtayı ayrı çekip ekleyin
Ben sana yumurta fotoşoku yaparım kuşum.Günaydın Hanımlar,
Bugün boş günüm ve kekimi yapmaya nihayet hazırım. Ama malzemeleri çekerken yumurtaları koymayı unutmuşum. Ilısın diye köşeye ayırmıştım. Yapmaya da başladım bazı malzemeleri kullanıp.
Şimdi en baştan malzemeleri nasıl çekeceğim? Yumurtasız olsa sorun olur mu sizce? Yani resim yumurtasız olsa? İçine koyacağım gene
Sebebi neydi ki?Bim'de katmerli ve baklavalı çikolata varmışEki Görüntüle 3332300
Deneyeyim olmazsa sizden rica ederim afsfssBen sana yumurta fotoşoku yaparım kuşum.
Ya baklavalıya alıştık da katmerliSebebi neydi ki?
YoklukSebebi neydi ki?
Adım adım Fasülyeliğe…Bugün Migros’a gittim malzeme almaya. Şimdi siz düşünün…
Çok güzel oluyor kız. Bende eşime al dedim biberYarın günlerden MUHAMMARABen de yapcam,beğenmezsen siz düşünün. O kadar rezil olduğuma değer umarım.
Sen kesin beğenmezsin yapma boşuna.Yarın günlerden MUHAMMARABen de yapcam,beğenmezsen siz düşünün. O kadar rezil olduğuma değer umarım.
Yakında künefeliYa baklavalıya alıştık da katmerli
Tespitin dibi ahahahahahSen kesin beğenmezsin yapma boşuna.
Unutmadım ki,aldım. Ama keşke de unutsaymışımÇok güzel oluyor kız. Bende eşime al dedim biberSende nasıl unuttun anlamadım