Bence sorun olmaz .Günaydın Hanımlar,
Bugün boş günüm ve kekimi yapmaya nihayet hazırım. Ama malzemeleri çekerken yumurtaları koymayı unutmuşum. Ilısın diye köşeye ayırmıştım. Yapmaya da başladım bazı malzemeleri kullanıp.
Şimdi en baştan malzemeleri nasıl çekeceğim? Yumurtasız olsa sorun olur mu sizce? Yani resim yumurtasız olsa? İçine koyacağım gene
Sordum ben ,görünce yazar hemen .Günaydın Hanımlar,
Bugün boş günüm ve kekimi yapmaya nihayet hazırım. Ama malzemeleri çekerken yumurtaları koymayı unutmuşum. Ilısın diye köşeye ayırmıştım. Yapmaya da başladım bazı malzemeleri kullanıp.
Şimdi en baştan malzemeleri nasıl çekeceğim? Yumurtasız olsa sorun olur mu sizce? Yani resim yumurtasız olsa? İçine koyacağım gene
Teşekkür ederim.Sordum ben ,görünce yazar hemen .
Rica ederimTeşekkür ederim.Olmadı yenilerim malzemeleri napalım.
Yumurtayı ayrı çırpır öyle mi dahil etseniz? Belli bir çırpılma süresi var ya hani? Bence de malzemeleri ziyan etmeye gerek yok,yumurtayı sonradan da koyabilirsiniz.Teşekkür ederim.Olmadı yenilerim malzemeleri napalım.
Yok daha yumurta koyma aşamasını kaçırmadım. Zaten koyacağım anda fark ettim ki en başta malzemeleri resimliyoruz ya oraya koymamışım.Yumurtayı ayrı çırpır öyle mi dahil etseniz? Belli bir çırpılma süresi var ya hani? Bence de malzemeleri ziyan etmeye gerek yok,yumurtayı sonradan da koyabilirsiniz.
Ay kusura bakmayın ben o kısıma dikkat etmemişim. Nevoş bu konuda doğru bilgiyi verecektir.Yok daha yumurta koyma aşamasını kaçırmadım. Zaten koyacağım anda fark ettim ki en başta malzemeleri resimliyoruz ya oraya koymamışım.
Benimde malzeme de unuttuğum oldu listeye tam yazdımYok daha yumurta koyma aşamasını kaçırmadım. Zaten koyacağım anda fark ettim ki en başta malzemeleri resimliyoruz ya oraya koymamışım.
Aynı sorunu bende yaşamıştım canım. Ayrı yumurtayı çek, iki resmi kolajla birleştir. Ben öyle yapmıştımGünaydın Hanımlar,
İnşallah, çok sorun da değil çok ilerlememiştim.Benimde malzeme de unuttuğum oldu listeye tam yazdım
Aaa evet çok iyi fikir, bu da olabilir.Aynı sorunu bende yaşamıştım canım. Ayrı yumurtayı çek, iki resmi kolajla birleştir. Ben öyle yapmıştım
Bir köşeye yumurtayı ilistiriver farkedilmez bileİnşallah, çok sorun da değil çok ilerlememiştim.
Aynı fotoda yine tüm malzemeler gözükecekAaa evet çok iyi fikir, bu da olabilir.
Zaten yapim aşamalarını da kolajla birlestiriyorsun. Tek tek her fotoyu yuklemiyorsunAaa evet çok iyi fikir, bu da olabilir.
Tamam hemen deniyorum. TeşekkürlerZaten yapim aşamalarını da kolajla birlestiriyorsun. Tek tek her fotoyu yuklemiyorsun