Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Günaydın Hanımlar,

Bugün boş günüm ve kekimi yapmaya nihayet hazırım. Ama malzemeleri çekerken yumurtaları koymayı unutmuşum. Ilısın diye köşeye ayırmıştım. Yapmaya da başladım bazı malzemeleri kullanıp.

Şimdi en baştan malzemeleri nasıl çekeceğim? Yumurtasız olsa sorun olur mu sizce? Yani resim yumurtasız olsa? İçine koyacağım gene

Bence sorun olmaz . Nevreste

Sordum ben ,görünce yazar hemen .

Teşekkür ederim. Olmadı yenilerim malzemeleri napalım.
Yumurtayı ayrı çırpır öyle mi dahil etseniz? Belli bir çırpılma süresi var ya hani? Bence de malzemeleri ziyan etmeye gerek yok,yumurtayı sonradan da koyabilirsiniz.

Yumurtayı ayrı çırpır öyle mi dahil etseniz? Belli bir çırpılma süresi var ya hani? Bence de malzemeleri ziyan etmeye gerek yok,yumurtayı sonradan da koyabilirsiniz.
Yok daha yumurta koyma aşamasını kaçırmadım. Zaten koyacağım anda fark ettim ki en başta malzemeleri resimliyoruz ya oraya koymamışım.

Yok daha yumurta koyma aşamasını kaçırmadım. Zaten koyacağım anda fark ettim ki en başta malzemeleri resimliyoruz ya oraya koymamışım.
Ay kusura bakmayın ben o kısıma dikkat etmemişim. Nevoş bu konuda doğru bilgiyi verecektir.

Aynı sorunu bende yaşamıştım canım. Ayrı yumurtayı çek, iki resmi kolajla birleştir. Ben öyle yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…