Yatak örtüsü takımı al.ajajajs Geçen sene de yatak örtüsü takımı,pike takımı falan alınıyordu. Benim yataaama sereceğim,üstünde yatacağım örtüyü niye velim alsın yav,çok saçma.Bende geçen yıl almıştım. Bu yıl başka bişey almam lazım
Çesidi çok az onların yaenglish home da güzel kupalar var
Aslında çok güzel bir hediye gördüm öğretmenler için. Sana gönderirim Instagram’dan.Bende geçen yıl almıştım. Bu yıl başka bişey almam lazım
Yok ya ayıp olur yatak örtüsü falan almamYatak örtüsü takımı al.ajajajs Geçen sene de yatak örtüsü takımı,pike takımı falan alınıyordu. Benim yataaama sereceğim,üstünde yatacağım örtüyü niye velim alsın yav,çok saçma.
Gönder bakalımAslında çok güzel bir hediye gördüm öğretmenler için. Sana gönderirim Instagram’dan.
Karaca’da harfli çiçekli kupalar vardı. Bayıldım. Evde zibil gibi kupa olduğu için almadım.Kupa aşkı çıktı bende. Hâlâ almış değilim ama deli gibi kupa bakıyorum.sjsjsj
Ya ben zaten dalga geçiyorum ama geçen sene çok fazlaydı bu tarz hediye.Yok ya ayıp olur yatak örtüsü falan almampasta seti tarzı bişey alırım
Bence de alma,iyi günlerde kullanın der gibiYok ya ayıp olur yatak örtüsü falan almampasta seti tarzı bişey alırım
seni trendyola aktarıyorumÇesidi çok az onların ya
Ateşli geceler diye de not yazsinYatak örtüsü takımı al.ajajajs Geçen sene de yatak örtüsü takımı,pike takımı falan alınıyordu. Benim yataaama sereceğim,üstünde yatacağım örtüyü niye velim alsın yav,çok saçma.
Sepetimde bir tane E harfli olanından var ama gözüm doymuyo daha çok alayım istiyorum. Sanki her gün kahve içiyormuşum gibiKaraca’da harfli çiçekli kupalar vardı. Bayıldım. Evde zibil gibi kupa olduğu için almadım.
Oha çok ucuzseni trendyola aktarıyorum
Linke tıklayarak ürüne ulaşabilirsiniz
WixelArt Neyse Ki Prensesim Ãstesinden Gelirim Baskılı Kupa Bardak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
WixelArt Neyse Ki Prensesim Ãstesinden Gelirim Baskılı Kupa Bardak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Di mi çok subliminal bir hediyeAteşli geceler diye de not yazsin
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Direkt mesajDi mi çok subliminal bir hediye
Bayağı da büyükmüş onlar. Fotoğraflarda belli olmuyordu ebatları. Kendime öğretmenler günü hediyesi beğendiğim ikili fincanı alacaktım ama ne mağazada ne online sitede kalmamış, tükenmiş.Sepetimde bir tane E harfli olanından var ama gözüm doymuyo daha çok alayım istiyorum. Sanki kahve her gün kahve içiyormuşum gibi
TatliymisOha çok ucuz