O tarif benim
Hangi tarifO tarif benim
Ne bileyim işte tarifim yok ya sana çörekleneyim dedimHangi tarif
Bende emin degilim zati beybiii ,vuruşuna yurucemNe bileyim işte tarifim yok ya sana çörekleneyim dedim
Ben de öyle yapcam bebeyim olmadı Nevoşa bi link atarım o seçsin içindenBende emin degilim zati beybiii ,vuruşuna yurucem
Ben iddiasız bir tarif düşünüyorumBen de öyle yapcam bebeyim olmadı Nevoşa bi link atarım o seçsin içinden
Senin elinde iddialı bir tarife dönüşür oBen iddiasız bir tarif düşünüyorum
Yok bacım, sunum ile iddialı bir hale gelir. Ama uğraşmicumSenin elinde iddialı bir tarife dönüşür o
Ekler gibi miYok bacım, sunum ile iddialı bir hale gelir. Ama uğraşmicum
Eklerin adı oy aldı, sunumla uğraşılabilirdi. Uğraşmadım, sadece kuru gülleri koydum yanına.Ekler gibi mi
Yo yooo hiç de adı falan oy almadı, pastanedekilerden bin kat daha güzeldi eklerin. İlk fırsatta deneyeceğim tarifiniEklerin adı oy aldı, sunumla uğraşılabilirdi. Uğraşmadım, sadece kuru gülleri koydum yanına.
Benim hep spontane gelişir bacım, hiç uğraşmam fotoğraflama ve süsleme ile. O an elime ne gelirse onu koyarım tarifimin yanına.
Sen ilk öğrendiğim zamanlardaki yaptıklarımı görsenYo yooo hiç de adı falan oy almadı, pastanedekilerden bin kat daha güzeldi eklerin. İlk fırsatta deneyeceğim tarifini
En temizi uğraştırmasin biziBen de öyle yapcam bebeyim olmadı Nevoşa bi link atarım o seçsin içinden
Pınar başı burma burmasen rüyalar aleminde
Yeni aşklar hevesindeBense yine uykusuzummmm
Kadınlarrrr Klübündeeeeeee