Kekler - Pastalar Denenmiş Pratik Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Saka bır yana herkes saglıklı olacak sekılde kılolu olsun ınsallah perim ya emzırme surecınde bende kılolandım baya ama verıciiim inşallah adımları attım bunun ıcın

Saka bır yana herkes saglıklı olacak sekılde kılolu olsun ınsallah perim ya emzırme surecınde bende kılolandım baya ama verıciiim inşallah adımları attım bunun ıcın
Amin orisim
İnşallah istediğin kiloya düşersin orim iyi olda verilir Allah'ım izni ile senin kızmiydi erkekmiydi minnak

Ben yedi aylık olduğunda diyetisyene gitmiştim. Emziren anne diyeti uygulamıştık. Sütüm bile eskiye göre daha çok geliyordu diyet yaparken. Özellikle ısırgan otu çayı içiyordum onun için. Güzel de kilo vermiştim. Tabii sonra Antep’te yaşadığım için geri aldım hepsini o ayrı sjskksksk

Bende Antep'e iyi kilo veriyordum burada veremiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…