Ben arada yapar(d)ımTon balıklı pizza yapan var mi
İyiyiz kuzum bebeler hareketlendi cok fena guzel gecıyor gublerımız ama şükürGelmiyor galiba bebişimiyiyim siz nasılsınız bebeler nasıl
Onu hallederim yasom ikimizin yerineBenim yerime de lutfeeeeeennn
Saka bır yana herkes saglıklı olacak sekılde kılolu olsun ınsallah perimKaçinnnmmm kaçiiiinnnAma varya bak aşırı zayiflar da az biraz kilolu insanlara özeniyor çok zayiflikta iyi değil bişey yakışmıyor ori .
Yaso gordu İnstagramda o bile ne olmuş bu kıza dedi ,harbi bir dengede olacak ,Allah'tan boyum kısa da iyice leylek gibi çıkmıyorum dahada ortaya
Oyyy minnaklarim yaaa yirim onları ham hamİyiyiz kuzum bebeler hareketlendi cok fena guzel gecıyor gublerımız ama şükürsen napıyorsun kpss ye noldu oyle ya
Ne oldu yeni bir şey mi varOyyy minnaklarim yaaa yirim onları ham hamısır her yerlerini kuzum bizi rezil ettiler ağlamak istiyorum merviskom
Yok nevos yaa süreç uzadı, bunalttıNe oldu yeni bir şey mi var
Kaç kişi oldu tarif alan nevosNe oldu yeni bir şey mi var
Hayırlısı canım sen çalışmaya devam etYok nevos yaa süreç uzadı, bunalttı
18 ya da 19 canımKaç kişi oldu tarif alan nevos
Amin orisimSaka bır yana herkes saglıklı olacak sekılde kılolu olsun ınsallah perimya emzırme surecınde bende kılolandım baya ama verıciiim inşallah adımları attım bunun ıcın
Ben yedi aylık olduğunda diyetisyene gitmiştim. Emziren anne diyeti uygulamıştık. Sütüm bile eskiye göre daha çok geliyordu diyet yaparken. Özellikle ısırgan otu çayı içiyordum onun için. Güzel de kilo vermiştim. Tabii sonra Antep’te yaşadığım için geri aldım hepsini o ayrı sjskkskskSaka bır yana herkes saglıklı olacak sekılde kılolu olsun ınsallah perimya emzırme surecınde bende kılolandım baya ama verıciiim inşallah adımları attım bunun ıcın
Direniyorum artık nevosHayırlısı canım sen çalışmaya devam et
Bende Antep'e iyi kilo veriyordum burada veremiyorum yaBen yedi aylık olduğunda diyetisyene gitmiştim. Emziren anne diyeti uygulamıştık. Sütüm bile eskiye göre daha çok geliyordu diyet yaparken. Özellikle ısırgan otu çayı içiyordum onun için. Güzel de kilo vermiştim. Tabii sonra Antep’te yaşadığım için geri aldım hepsini o ayrı sjskksksk
İki tane ikii perisAmin orisim
İnşallah istediğin kiloya düşersin orim iyi olda verilir Allah'ım izni ilesenin kızmiydi erkekmiydi minnak
Oooo artıyor demek nevos18 ya da 19 canım
Az kaldıDireniyorum artık nevos