- 24 Mart 2020
- 9.906
- 35.588
- 32
Haftasonu annemlere gideceğim bakalım inşallah iyi gelir, döndüğümde güzel olur inşallah her şeyİyiyim berrecim sağol sen nasılsın paşam nasıl iyimi düzeldimi biraz
O yüzden dedim zaten kimde ne kadar kalıncak davaları olurya hep.
Çocuklada seyahat zor tabi,fırsat buldukça gidin bencd senin için değişiklik olur.
Aleyküm selam abla iletirimPes etmek yok hemen afiyetler olsun
Görüşürsen benden de selamlar evvaya
Çok iyi olur en azından biraz ayrı kalın,düşünecek vakitte oluyor en azından.Haftasonu annemlere gideceğim bakalım inşallah iyi gelir, döndüğümde güzel olur inşallah her şey
Tamamdır pericimAleyküm selam abla iletirim
Çok geçmiş olsun abla
Bizimkide öyle geçen gitmedi gene okula,bir sürü test yapılmış kan vermiş.
Böyle böyle alışacaklar işte.
Sağol berrecim ne olacak bunların durumları böyle.Çok geçmiş olsun abla
Bağışıklık kazanana kadar devam edecek diyor Dr içi dışı şurup oldu çocuğun
Dikkat et kendine ablaYarın ben yokum artur evde dışarda işimiz var onları halletmemiz lazım merak etmeyin yani
Ya 1 oyla 2.olursan
Abla 9 oyla sonuncuyum ama sen bilirsin.Pes etmek yok hemen afiyetler olsun
Ben zaten hazır bekliyorum kalp krizi geçirmek içinYa 1 oyla 2.olursan
Diğ miii klasikler her zaman güzel.Afiyet olsunnn. Şu fincanlara denk gelirsem alcam gelemedim bi türlü
Amanati ile Sosyal tahminim çıkmış. İlk defa bir şeyi tutturdum.
Hani benimkiBu sonucumun üstüne bir kahve iyi gider belki.
Rabbim şifa versinEvvanin babası hastanedeymis hala annesigil bakiyorlarmis biraz daha iyiymiş ama konuşmuyormus
Evvoşta çalışıyormus .
Sağolasın pericikEvvaninda herkese selamı var canlar
Deme öyle deme kalpten gider yoksaYa 1 oyla 2.olursan
Eyvah bu iş olmaz diyon yani olsun beeee takma o kadar bende bi,r kere filan sonuncu olmuştum herhadeAbla 9 oyla sonuncuyum ama sen bilirsin.Teşekkür ederim.
Benim sonlarda olduğum çok oldu abla alışkınım. Ama hiç sonuncu olmamıştım. Bu da oldu.Eyvah bu iş olmaz diyon yani olsun beeee takma o kadar bende bi,r kere filan sonuncu olmuştum herhade