- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.414
- 60
2.sıradasınn çicemmmmEn düşük neyse ben o suan beybitom
Cok havali duruyoTeşekkür ederim ne olduğunu bile bilmiyorum açıkcası bilgim hiç yok
Sen daha oy vermedin miEn düşük neyse ben o suan beybitom
Teşekkürler çicemmm sağol ,ne güzel sözler öyle çok mutlu oldum,başka kimşerde var nevoşta var .Güzel birşey ciceemm, sitede statüsü olan kisilerde varsende buna layıksın
Bakamıyorum çiçeem kalbim dayanmiyor2.sıradasınn çicemmmm
Çok sağol bende çok beğendim zatenCok havali duruyo
Cok selam söyle rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah ❤Evvanin babası hastanedeymis hala annesigil bakiyorlarmis biraz daha iyiymiş ama konuşmuyormus
Evvoşta çalışıyormus .
Boyle daha stresli amaBakamıyorum çiçeem kalbim dayanmiyor
Kazen,mune,isabel ve senin gibi bir kiside daha gördüm benTeşekkürler çicemmm sağol ,ne güzel sözler öyle çok mutlu oldum,başka kimşerde var nevoşta var .
Yok artıkyaaaaa heyecan yapma bu kadarBakamıyorum çiçeem kalbim dayanmiyor
Onlardakini gördüm zaten biliyorum ..Kazen,mune,isabel ve senin gibi bir kiside daha gördüm benbaşka bilmiyorum çiçeem
Yok yok o işi gördüm kuzu, sadece bakmiyorumSen daha oy vermedin mi
Beterin beteri vardir sus sus
Boyle daha stresli ama
Hiç bu kadar yaklaşmadımYok artıkyaaaaa heyecan yapma bu kadar
Amanati ile Sosyal tahminim çıkmış. İlk defa bir şeyi tutturdum.Kahveni nasıl istersin gezenticiğim?
Eşitlendi şimdiHiç bu kadar yaklaşmadım
ŞLifasınuı bulsun inşallah bir an önce de saağlığna kavuşsun.
Yaaa rabbim yardımcıları olsun inş, tez zamanda şifa versin, dert verip derman aratmasin inş canım perişim
Amin aminn Yarabbim inşallahCok selam söyle rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah ❤
Afiyet olsunnn. Şu fincanlara denk gelirsem alcam gelemedim bi türlüBu sonucumun üstüne bir kahve iyi gider belki.
Pes etmek yok hemen afiyetler olsunBu sonucumun üstüne bir kahve iyi gider belki.
Görüşürsen benden de selamlar evvayaAmin aminn Yarabbim inşallahaleyküm selam