Yok yok ilk 3 belliBen bu yarismada bi cok kez guzel oylar aldim ama bildirimlerden sonra farklar çok degistigi de oldu daha bisey belli degil bekleyip gorecegiz
Deme oyle şans bu belli olmaz daha erkenEvet hiç olmadık kuzum valla yaaa,bence hakettik ama ben kendime ihtimal vermiyorum çünkü ikinizde benden iyisiniz
İyiyim sağol abla, maalesef hala aynı düzelmedi şimdi antibiyotik kullanıyoruz yinede geçmiyor sanırım okul bitene kadarda böyle devam edecekİyiyim berrecim sağol sen nasılsın paşam nasıl iyimi düzeldimi biraz
O yüzden dedim zaten kimde ne kadar kalıncak davaları olurya hep.
Çocuklada seyahat zor tabi,fırsat buldukça gidin bencd senin için değişiklik olur.
Kalp krizi sebebi kuzuDeme oyle şans bu belli olmaz daha erken
Ellerine sağlık orişim
Bizimkide öyle geçen gitmedi gene okula,bir sürü test yapılmış kan vermiş.İyiyim sağol abla, maalesef hala aynı düzelmedi şimdi antibiyotik kullanıyoruz yinede geçmiyor sanırım okul bitene kadarda böyle devam edecek
HAhaHAhahah yaa sen ne tatlı şeysin
Sagol periimEllerine sağlık orişimhiç yemedim valla gonderrrr
Dolarla tl gibiyiz sosyalim inip cikiyoruz habireKalp krizi sebebi kuzu
ŞLifasınuı bulsun inşallah bir an önce de saağlığna kavuşsun.Evvanin babası hastanedeymis hala annesigil bakiyorlarmis biraz daha iyiymiş ama konuşmuyormus
Evvoşta çalışıyormus .
En düşük neyse ben o suan beybitomDolarla tl gibiyiz sosyalim inip cikiyoruz habire
Teşekkür ederim ne olduğunu bile bilmiyorum açıkcası bilgim hiç yok
Yaaa rabbim yardımcıları olsun inş, tez zamanda şifa versin, dert verip derman aratmasin inş canım perişimEvvanin babası hastanedeymis hala annesigil bakiyorlarmis biraz daha iyiymiş ama konuşmuyormus
Evvoşta çalışıyormus .
Güzel birşey ciceemm, sitede statüsü olan kisilerde varTeşekkür ederim ne olduğunu bile bilmiyorum açıkcası bilgim hiç yok