- 18 Ekim 2020
- 4.940
- 12.794
Canlı takip edemiyorum derslere çalışıyorum etiket için teşekkür ederim
Bu arada oylama yaparken fark ettim su lahana lazanyasini denemem lazım, en sevdiğim şey lazanyaaaaaa... Lahanadan da güzel olur diye düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlı takip edemiyorum derslere çalışıyorum etiket için teşekkür ederim
Tadını bilselerBende nevoş bal kabagı halbuki candı ama bilemediler
Allah kolaylık versinCanlı takip edemiyorum derslere çalışıyorum etiket için teşekkür ederim
Bu arada oylama yaparken fark ettim su lahana lazanyasini denemem lazım, en sevdiğim şey lazanyaaaaaa... Lahanadan da güzel olur diye düşünüyorum.
Aynen nevoş olsun biz yenı lezzet ogrendık tattık cok sevdık o yeterTadını bilseler
SanadaAllah kolaylık versin
Offffffffffffffff diyommm offfffffffffffff
Başabaş gidiyorlar şimdiden şansı olan kazansın
Dene kuzu, gerçekten çok lezzetliCanlı takip edemiyorum derslere çalışıyorum etiket için teşekkür ederim
Oyumdan birisini sana verdim sunumda filan çok güzel olmuş.Bende nevoş bal kabagı halbuki candı ama bilemediler
Yakın olsak hemen ayırırdım ablacım bir tabakOffffffffffffffff diyommm offfffffffffffff
Başabaş gidiyorlar şimdiden şansı olan kazansın
Teşekkür ederim can ablamOyumdan birisini sana verdim sunumda filan çok güzel olmuş.
Düşünmen bile yeter mervişim sağol yemiş kadar oldumYakın olsak hemen ayırırdım ablacım bir tabak
Rica ederim ne demek çok beğenmiştim tarifiniTeşekkür ederim can ablam
Belli olmaz mavişim hemen karamsarlığa düşme .
Ben bu yarismada bi cok kez guzel oylar aldim ama bildirimlerden sonra farklar çok degistigi de oldu daha bisey belli degil bekleyip gorecegiz
Az oy aldığım için mutluyum
Üzülürüm diye oylara bakmıyorum yoksa kalp krizi geciricem beybilerim NevresteYine sosyalimle bas basa gittiğimiz bir Yarışma
Anksiyetem tuttuİlk 3 hanginiz alırsanız çok sevineceğim
Şansı olan kazansın
1 oy farkla ondesin su an hahahaah mac devam ediyoÜzülürüm diye oylara bakmıyorum yoksa kalp krizi geciricem beybilerim Nevreste