Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Benim ailem de başka şehirde o yüzden tatillerde gidince uzun kalıyoruz mecburen birbirine uzak bizim onların ve annemlerin şehri. Üzülmemeye çalışıyorum bakalım başarılı olurum inşallah

Benim ailem de başka şehirde o yüzden tatillerde gidince uzun kalıyoruz mecburen birbirine uzak bizim onların ve annemlerin şehri. Üzülmemeye çalışıyorum bakalım başarılı olurum inşallah
Bu uzak olmalar bazen iyi bazen sıkıntı varya..
Sen üzülme sakın umarım herşey yoluna girer canısı sen bebeğine odaklan sadece
Jest için herhalde
Olabilir.

Bu uzak olmalar bazen iyi bazen sıkıntı varya..
Sen üzülme sakın umarım herşey yoluna girer canısı sen bebeğine odaklan sadece

Olabilir.
Evet haklısın bazen de sıkıntı oluyor gerçekten. İnşallah bakalım çok teşekkür ederim

Rahatlığı aynı yerde olmaları gerçi ondada kimde ne kadar kalacağız derdi var.
Kötüsü yolculuk etmek.
Bizimkiler aynı yerde değil birbirine uzak iki şehirdeler o yüzden gidip ayrı ayrı uzun kalıyoruz yakın olsalar paslasirdik aralarında iyi olurdu. Bizim yaşadığımız yer ikisine de uzak o yüzden tatillerde toplanıp gidiyoruz hep görüşebilmek için. Bundan sonra nasıl olacak bilmiyorum çocuk da var zor olur yolculuk sizler gelin deriz heralde.

Resimleri eklemeden oy verirsem 3.oy hakkım yalan olur tabi
Buda bana ders olsun

Oyumu damak zevkime ve hazırlanış zorluğuna göre verdim.
Aslında damak zevkime uygun yemekler var daha listede ama max 3 oy verebiliyormuşuz :)
Bence bu güzellikleri yapan tüm kadınlar başarılı, hepinizi tebrik ederim. Eşleriniz bu açıdan çok şanslı
Bence ilk üçe giren bu lezzetleri tüm siteye tattırmalı Nevreste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…