- 24 Eylül 2018
- 97.467
- 293.031
Yok yok,patron yolluyor .İstesek yollayabiliyormuyuz bunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok,patron yolluyor .İstesek yollayabiliyormuyuz bunu.
Yok ablaİstesek yollayabiliyormuyuz bunu.
Nasıl oluyor pekiii hocam neden niçin nasıl ne yaptıda yolladıYok abla
Benim ailem de başka şehirde o yüzden tatillerde gidince uzun kalıyoruz mecburen birbirine uzak bizim onların ve annemlerin şehri. Üzülmemeye çalışıyorum bakalım başarılı olurum inşallahArada bebek oluncada şartlar değişebiliyor maalesef,uzak mesafe var birdesizin aileler aynı şehirdemi öyle olsa gitmezsin o bile yeterli gelir.
Zor durumlar bunlar,eşlere çok iş düşüyor aradaki dengeyi iyi kurması lazım,bir tara anne baba diğer taraf eş veçocuk.
Rica ederim ne zaman istersen konuşuruz sen rahat ol sadece üzülme olurmu
Jest için herhaldeNasıl oluyor pekiii hocam neden niçin nasıl ne yaptıda yolladı
Onu biliyorumda hocamı görünce acaa dedim,yoksa sitenin başınamı grçti hocamYok yok,patron yolluyor .
İnşallah hocam,maşallah hocamOnu biliyorumda hocamı görünce acaa dedim,yoksa sitenin başınamı grçti hocam
Kazen yapıyorNasıl oluyor pekiii hocam neden niçin nasıl ne yaptıda yolladı
Bu uzak olmalar bazen iyi bazen sıkıntı varya..Benim ailem de başka şehirde o yüzden tatillerde gidince uzun kalıyoruz mecburen birbirine uzak bizim onların ve annemlerin şehri. Üzülmemeye çalışıyorum bakalım başarılı olurum inşallah
Olabilir.Jest için herhalde
Ben ona hep hocam diyorum ya ondan yaniİnşallah hocam,maşallah hocam
Bu uzak olmalar bazen iyi bazen sıkıntı varya..
Sen üzülme sakın umarım herşey yoluna girer canısı sen bebeğine odaklan sadece
Olabilir.
Biliyorum.Ben ona hep hocam diyorum ya ondan yani
bildirimleri o yolluyor onu biliyorum zaten.Kazen yapıyor
Evet haklısın bazen de sıkıntı oluyor gerçekten. İnşallah bakalım çok teşekkür ederimBu uzak olmalar bazen iyi bazen sıkıntı varya..
Sen üzülme sakın umarım herşey yoluna girer canısı sen bebeğine odaklan sadece
Olabilir.
Rahatlığı aynı yerde olmaları gerçi ondada kimde ne kadar kalacağız derdi var.Evet haklısın bazen de sıkıntı oluyor gerçekten. İnşallah bakalım çok teşekkür ederim
Nasılsın ablaRahatlığı aynı yerde olmaları gerçi ondada kimde ne kadar kalacağız derdi var.
Kötüsü yolculuk etmek.
Bizimkiler aynı yerde değil birbirine uzak iki şehirdeler o yüzden gidip ayrı ayrı uzun kalıyoruz yakın olsalar paslasirdik aralarında iyi olurdu. Bizim yaşadığımız yer ikisine de uzak o yüzden tatillerde toplanıp gidiyoruz hep görüşebilmek için. Bundan sonra nasıl olacak bilmiyorum çocuk da var zor olur yolculuk sizler gelin deriz heralde.Rahatlığı aynı yerde olmaları gerçi ondada kimde ne kadar kalacağız derdi var.
Kötüsü yolculuk etmek.