Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Herkes aymı değil canısı,k.validenin huyu bu demek ki nasıl düzelir ya çok sert davranış yapacaksın saygıyı yitirmeden yada kökten çözümgörüşme olmayacak.
Eşine çokiş düşüyor burada aradaki dengeyi bulması lazım jer zaman.

Günaydın nevoşum :KK200:

:KK200:

Günaydın çicemmm :KK200:

Günaydın perişcim :KK200:
Tamamen görüşmeyi kesmek olmuyor hele şimdi torun görme olayı olacak aynı şehirde olsak eşimle kızım giderdi mesela ben görüşmezdim ama farklı şehirler tatillerde ziyaret yapılıyor illaki. Dediğin gibi saygıyı yitirmeden sınırlarımı korumaya çalışacağım. Eşim de dengeyi kuracak artık ne kadar başarılı olabilirse. Hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim iyi geldi konuşmak 💜

Tamamen görüşmeyi kesmek olmuyor hele şimdi torun görme olayı olacak aynı şehirde olsak eşimle kızım giderdi mesela ben görüşmezdim ama farklı şehirler tatillerde ziyaret yapılıyor illaki. Dediğin gibi saygıyı yitirmeden sınırlarımı korumaya çalışacağım. Eşim de dengeyi kuracak artık ne kadar başarılı olabilirse. Hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim iyi geldi konuşmak 💜
Arada bebek oluncada şartlar değişebiliyor maalesef,uzak mesafe var birdesizin aileler aynı şehirdemi öyle olsa gitmezsin o bile yeterli gelir.
Zor durumlar bunlar,eşlere çok iş düşüyor aradaki dengeyi iyi kurması lazım,bir tara anne baba diğer taraf eş veçocuk.
Rica ederim ne zaman istersen konuşuruz sen rahat ol sadece üzülme olurmu :KK200:

X