- 14 Haziran 2019
- 13.317
- 47.068
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo minik ucuyorsunNagbersiniz
Bizimde 1 pek fark yok margi olsun be bunlarıda görecekmişizSıfır mı oy
Günaydın mavişimGünaydın
Günaydın mervişim nolmuş nolmuşşGünaydınn ne olmuş burdaa
Günaydınlar yeni adayımız geliyor demek ki.
Başlamadı demi oylamaSıfır mı oy
abla soryy
iyiyiz minnoş sen nasılsınNagbersiniz
İşin şakasıda biri bana teyze demişti burada yedi kafasına terliğimiabla soryy
iyiyiz minnoş sen nasılsın
Günaydınlar geç kaldın bugünGünaydın
Günaydın ❤Erken uyandım ama sabah girip yazmamışım 2 gram kar yağınca herkes birbirine haber veriyor da ailedeGünaydınlar geç kaldın bugün
Varmı oralarda kar burası sakin şimdilik.Günaydın ❤Erken uyandım ama sabah girip yazmamışım 2 gram kar yağınca herkes birbirine haber veriyor da ailede
Gece yağmış,yerler de çatılar da biraz tutmuş ,yerdekiler erimiş ama çatılar beyaz.Varmı oralarda kar burası sakin şimdilik.
Tamamen görüşmeyi kesmek olmuyor hele şimdi torun görme olayı olacak aynı şehirde olsak eşimle kızım giderdi mesela ben görüşmezdim ama farklı şehirler tatillerde ziyaret yapılıyor illaki. Dediğin gibi saygıyı yitirmeden sınırlarımı korumaya çalışacağım. Eşim de dengeyi kuracak artık ne kadar başarılı olabilirse. Hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim iyi geldi konuşmakHerkes aymı değil canısı,k.validenin huyu bu demek ki nasıl düzelir ya çok sert davranış yapacaksın saygıyı yitirmeden yada kökten çözümgörüşme olmayacak.
Eşine çokiş düşüyor burada aradaki dengeyi bulması lazım jer zaman.
Günaydın nevoşum
Günaydın çicemmm
Günaydın perişcim
Normalde yağması lazım oraya,doğada isyanda artık cezalandırıyor hepimizi.Gece yağmış,yerler de çatılar da biraz tutmuş ,yerdekiler erimiş ama çatılar beyaz.
Teşekkür ederim canım
Arada bebek oluncada şartlar değişebiliyor maalesef,uzak mesafe var birdesizin aileler aynı şehirdemi öyle olsa gitmezsin o bile yeterli gelir.Tamamen görüşmeyi kesmek olmuyor hele şimdi torun görme olayı olacak aynı şehirde olsak eşimle kızım giderdi mesela ben görüşmezdim ama farklı şehirler tatillerde ziyaret yapılıyor illaki. Dediğin gibi saygıyı yitirmeden sınırlarımı korumaya çalışacağım. Eşim de dengeyi kuracak artık ne kadar başarılı olabilirse. Hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim iyi geldi konuşmak
Başladı yine :) yağıyorNormalde yağması lazım oraya,doğada isyanda artık cezalandırıyor hepimizi.
Yağsın en azından havada temizlenir ..Başladı yine :) yağıyor
Ben hep görüyorum gerçi, sen kendi derdine yan.Bizimde 1 pek fark yok margi olsun be bunlarıda görecekmişiz