Fenalık geciricem az kaldı oriskomBir karnıbahar tarifi daha teşrif etmiiiş
Hemso öyle deme,siteye fenalık geldi artik
Sevinsin dedim hemşoHemso öyle deme,siteye fenalık geldi artikpazarda herkes kafasını çeviriyor bence
Bir kişi kurtarırsak kârdır diyorsunSevinsin dedim hemşogeçen gün konusu geçmişti de
KesinlikleBir kişi kurtarırsak kârdır diyorsun
Vardır vardır daha benceFenalık geciricem az kaldı oriskomdaha var mı ki
Çok şükür cancağzım, eve geldik az evvel. Eşimi denize yollayacağım birazdan. Birkaç gün gelmez ise, kafamı dinlerim diye düşünüyorumNasılsın cancağızım?
Iyi akşamlar Canım canomHayırlı akşamlar
İyiyim canımIyi akşamlar Canım canombu aralar seni pek göremiyorum iyisin dimi
Haklisin canom kolay değil, tam huni takmalikİyiyim canımçocukların peşindeyim. Okulu dersi evin işi banyosu derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum sen nasılsın
Sağol canımHaklisin canom kolay değil, tam huni takmalikiyi olun da işler bir şekilde hallolur bende iyiyim çok şükür canom,bugunumuze şükür
Çok şükür cancağzım, eve geldik az evvel. Eşimi denize yollayacağım birazdan. Birkaç gün gelmez ise, kafamı dinlerim diye düşünüyorum
Sen nasılsın?
Kocayı günübirlik bile olsa bir yere yollamak iyi oluyor. Mesela benimki sabah çıktı hala köyde. Bana resmen tatil. Kafa dinliyorum.Çok şükür cancağzım, eve geldik az evvel. Eşimi denize yollayacağım birazdan. Birkaç gün gelmez ise, kafamı dinlerim diye düşünüyorum
Sen nasılsın?