- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Kolay gelsin canımİyi akşamlar hanımlarbenim günler yoğun bir şekilde geçmeye devam ediyor, arada bir girip ne var ne yok bakıp çıkıyorum WunderLost canım bebişine çok geçmiş olsun, inşallah geçer gider en kısa sürede Oriana sen de geri dönmüşsün canım, hoşgeldin, hem de tek olarak değil hamile olarak dönmüşsün çok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Diğer herkes iyidir inşallah, öpüyorım hepinizi
Allah kolaylık versin canımİyi akşamlar hanımlarbenim günler yoğun bir şekilde geçmeye devam ediyor, arada bir girip ne var ne yok bakıp çıkıyorum WunderLost canım bebişine çok geçmiş olsun, inşallah geçer gider en kısa sürede Oriana sen de geri dönmüşsün canım, hoşgeldin, hem de tek olarak değil hamile olarak dönmüşsün çok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Pearlcimm teşekkür ederim canımm cok sagolasınnİyi akşamlar hanımlarbenim günler yoğun bir şekilde geçmeye devam ediyor, arada bir girip ne var ne yok bakıp çıkıyorum WunderLost canım bebişine çok geçmiş olsun, inşallah geçer gider en kısa sürede Oriana sen de geri dönmüşsün canım, hoşgeldin, hem de tek olarak değil hamile olarak dönmüşsün çok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Küçük bir kanama alanı varmış. Bir de kese boyutunu da olması gerekenden küçük ölçtü. Haftaya tekrar gideceğim. İlaç verdi.
Geç oluşmuş olabilirKüçük bir kanama alanı varmış. Bir de kese boyutunu da olması gerekenden küçük ölçtü. Haftaya tekrar gideceğim. İlaç verdi.
Toparlar inşallah kendini margicim üzülmeKüçük bir kanama alanı varmış. Bir de kese boyutunu da olması gerekenden küçük ölçtü. Haftaya tekrar gideceğim. İlaç verdi.
Aminn canım çok teşekkür ederimRabbim şifa versin inş tez zamanda canım wunder
İyiyimm güzelciğimm kuzucuk da hem gazlı hem böbrekte kum çıktı uğraşıyoruz bakalımCanım, nasılsın? Kuzucuk nasıl?
İnşallah canımŞifa olsun minnosa
Çok teşekkür ederimİyi akşamlar hanımlarbenim günler yoğun bir şekilde geçmeye devam ediyor, arada bir girip ne var ne yok bakıp çıkıyorum WunderLost canım bebişine çok geçmiş olsun, inşallah geçer gider en kısa sürede Oriana sen de geri dönmüşsün canım, hoşgeldin, hem de tek olarak değil hamile olarak dönmüşsün çok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet o da bir ihtimalmiş. İnşallah NevoşşşGeç oluşmuş olabilir
Hayırlısı olsunHepsi geçer
İnşallah bana da toparlar gibi geliyor.Toparlar inşallah kendini margicim üzülme
Kolay gelsin canım
Çok teşekkür ederim ikinize deAllah kolaylık versin canım
Pearlcimm teşekkür ederim canımm cok sagolasınn
Aminn canım çok teşekkür ederim
İyiyimm güzelciğimm kuzucuk da hem gazlı hem böbrekte kum çıktı uğraşıyoruz bakalımsen nasılsın
İnşallah canım
Çok teşekkür ederim
Senin de hamileliğin hayırlı olsun ,inş normale döner en kısa süredeİnşallah bana da toparlar gibi geliyor.
İnşallahhhÇok teşekkür ederim ikinize de
❤
Senin de hamileliğin hayırlı olsun ,inş normale döner en kısa sürede
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İyileşecek en kısa zamanda inşallah canımAminn canım çok teşekkür ederim
İyiyimm güzelciğimm kuzucuk da hem gazlı hem böbrekte kum çıktı uğraşıyoruz bakalımsen nasılsın
İnşallah canım
Çok teşekkür ederim
Bu saatte bize şeker,çikolata mı ikram ediyorsunİyi geceler
3 gündür çok kötüyüz abla nisa biraz toparladida gribal bişey geçiriyorum ,yine şükür düne göre birazdaha iyiyim .pek giresim gelmedi girip ciktim .napiyon nasılsın