Evet belkide hareket edıyolardı ama sen anlamamıstın nevos oda olabilir degısık bi his ama içerse bişeyler kayıyor gibi ciddenMaşaallahDemek ondan çok hissediyorsun.Ben o kafa ayrılmadı dışında neredeyse hiç hissetmiyordum.
Yaşta küçük anlamıyordum belkideAma oğlum kayıyordu ordan oraya
Anlaşılıyormu öyle hangisi olduğu,benim arkadaşımda vardı çift yumurtaydı onlar benzemezlerdi onlar göz renkleri bile farklıydı onlarda.Çift yumurta bızımkıler abla pek benzemeyedebilirler ama cevremde cift yumurta olup cok cok benzeyenlerde var bakalım nasp nasıl gelecekler
Abla biri küçükken çok baskın ve korkusuzdu.Diğeri narin,nazlıKarakter olarak hangisi daha baskın mesala
Mesela komsumuzun 6 yasında iki erkek cocuklarınvar abla cıft yumurta ikizi sadece birinin ense yan tarafında 2 küçük beni var ama yuz olarak goz rengi boy falan hep aynılarAnlaşılıyormu öyle hangisi olduğu,benim arkadaşımda vardı çift yumurtaydı onlar benzemezlerdi onlar göz renkleri bile farklıydı onlarda.
Onu kızlarda çok yaşamadımEvet belkide hareket edıyolardı ama sen anlamamıstın nevos oda olabilir degısık bi his ama içerse bişeyler kayıyor gibi cidden
Alla alla huy kayması olmuş onlarda nevosumAbla biri küçükken çok baskın ve korkusuzdu.Diğeri narin,nazlı
Şimdi tamamen değişti.Narin ve nazlı olan daha rahat ,daha umursamaz oldu.Okulda ve arkadaş çevresinde çok aktifOkul korosunda,okul müzakere grubunda,sınıf sayfasını o idare ediyor,herkesi orfanize ediyor.Çok temiz,düzenli Diğeri daha nazlı,korkak,hassas,utangaç Arıyoruz telefonu bile açmıyor o kadar umursamaz Mesaj yazıyorlar 3 gün sonra bakıyor
Çok şaşkınız
Herkesi şok geçirdiin melo bazen değişiklik ve şaşırtmak iyidirrr
Kıyamam onyuzden normal bence abla gelmiş geçmiş oldu şükğrOnu kızlarda çok yaşamadımÇok hasta okdum zaten belki de canımın derdine düştüm
Aynen yaAlla alla huy kayması olmuş onlarda nevosum
Çok şükür canımKıyamam onyuzden normal bence abla gelmiş geçmiş oldu şükğr
Oyyyy kıyamam onlara artık kişilkleri tam oturdu nasıl istiyorlarsa öyle yaşıyorlar işte.Abla biri küçükken çok baskın ve korkusuzdu.Diğeri narin,nazlı
Şimdi tamamen değişti.Narin ve nazlı olan daha rahat ,daha umursamaz oldu.Okulda ve arkadaş çevresinde çok aktifOkul korosunda,okul müzakere grubunda,sınıf sayfasını o idare ediyor,herkesi orfanize ediyor.Çok temiz,düzenli Diğeri daha nazlı,korkak,hassas,utangaç Arıyoruz telefonu bile açmıyor o kadar umursamaz Mesaj yazıyorlar 3 gün sonra bakıyor
Çok şaşkınız
Evet ablaOyyyy kıyamam onlara artık kişilkleri tam oturdu nasıl istiyorlarsa öyle yaşıyorlar işte.
Küçükken narin ve nazlı olan mıydı ders konusunda sıkıntılı olan sürekli ders çalıştırıyordun yanlış hatılamıyorum demi.
En guzeli bende konusuyorum daha şimdiden hep konusmayı dusunuyorum bı yazı okumustum anne katnımdan ıtıbaren onlarla ıletısım kurup dogumdan sonrada konusmaya devam eden annelerın cocukları daha sosyal ve gırısken oluyorlarmısAynen ya
Ama o çok nazlı olanı ben hep dürttüm,gaz verdim.Patlama oldu
Çok konuşurum ben çocuklarımla
Arkadaşları annemiz bizimle konuşmuyor diyorlarmış.Dedim sizde deyin biz,susturamıyoruz
Aynen canımEn guzeli bende konusuyorum daha şimdiden hep konusmayı dusunuyorum bı yazı okumustum anne katnımdan ıtıbaren onlarla ıletısım kurup dogumdan sonrada konusmaya devam eden annelerın cocukları daha sosyal ve gırısken oluyorlarmıs
Evet destek şartAynen canımAma baba faktörü çok önemli sadece bizimle olmuyor
Arkadaşım dediğimde biri zayıf biri kiloluydu gözleri bile farklıydı yani.Mesela komsumuzun 6 yasında iki erkek cocuklarınvar abla cıft yumurta ikizi sadece birinin ense yan tarafında 2 küçük beni var ama yuz olarak goz rengi boy falan hep aynılar
Benliklerini kazanıyorlar işte nevoş.Evet abla
Ben onu hep gazladım kim ne derse desin
Şimdi diğeri ile neredeyse aynı
Tek fark bu çalışarak diğeriçalışmadan alıyor
Konuşmak iyidir anne karnında olsa bile hissediyor onlar.En guzeli bende konusuyorum daha şimdiden hep konusmayı dusunuyorum bı yazı okumustum anne katnımdan ıtıbaren onlarla ıletısım kurup dogumdan sonrada konusmaya devam eden annelerın cocukları daha sosyal ve gırısken oluyorlarmıs
Görüşürüz nevoşBiraz işlerim var tekrar gelirim
Aynen abla bende ıyı olacagını dusunuyorumKonuşmak iyidir anne karnında olsa bile hissediyor onlar.
Görüşürüz nevoş