Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
MaşaallahDemek ondan çok hissediyorsun.Ben o kafa ayrılmadı dışında neredeyse hiç hissetmiyordum.
Yaşta küçük anlamıyordum belkideAma oğlum kayıyordu ordan oraya
Evet belkide hareket edıyolardı ama sen anlamamıstın nevos oda olabilir degısık bi his ama içerse bişeyler kayıyor gibi cidden

Çift yumurta bızımkıler abla pek benzemeyedebilirler ama cevremde cift yumurta olup cok cok benzeyenlerde var bakalım nasp nasıl gelecekler
Anlaşılıyormu öyle hangisi olduğu,benim arkadaşımda vardı çift yumurtaydı onlar benzemezlerdi onlar göz renkleri bile farklıydı onlarda.

Karakter olarak hangisi daha baskın mesala
Abla biri küçükken çok baskın ve korkusuzdu.Diğeri narin,nazlı
Şimdi tamamen değişti.Narin ve nazlı olan daha rahat ,daha umursamaz oldu.Okulda ve arkadaş çevresinde çok aktifOkul korosunda,okul müzakere grubunda,sınıf grubunu o idare ediyor,herkesi orfanize ediyor.Çok temiz,düzenliDiğeri daha nazlı,korkak,hassas,utangaçArıyoruz telefonu bile açmıyor o kadar umursamazMesaj yazıyorlar 3 gün sonra bakıyor
Çok şaşkınız

Son düzenleme:
Anlaşılıyormu öyle hangisi olduğu,benim arkadaşımda vardı çift yumurtaydı onlar benzemezlerdi onlar göz renkleri bile farklıydı onlarda.
Mesela komsumuzun 6 yasında iki erkek cocuklarınvar abla cıft yumurta ikizi sadece birinin ense yan tarafında 2 küçük beni var ama yuz olarak goz rengi boy falan hep aynılar

Alla alla huy kayması olmuş onlarda nevosum

Oyyyy kıyamam onlara artık kişilkleri tam oturdu nasıl istiyorlarsa öyle yaşıyorlar işte.
Küçükken narin ve nazlı olan mıydı ders konusunda sıkıntılı olan sürekli ders çalıştırıyordun yanlış hatılamıyorum demi.

Evet abla
Ben onu hep gazladım kim ne derse desin
Şimdi diğeri ile neredeyse aynı
Tek fark bu çalışarak diğeriçalışmadan alıyor

Aynen ya
Ama o çok nazlı olanı ben hep dürttüm,gaz verdim.Patlama oldu
Çok konuşurum ben çocuklarımla
Arkadaşları annemiz bizimle konuşmuyor diyorlarmış.Dedim sizde deyin biz,susturamıyoruz
En guzeli bende konusuyorum daha şimdiden hep konusmayı dusunuyorum bı yazı okumustum anne katnımdan ıtıbaren onlarla ıletısım kurup dogumdan sonrada konusmaya devam eden annelerın cocukları daha sosyal ve gırısken oluyorlarmıs

Aynen canımAma baba faktörü çok önemli sadece bizimle olmuyor

Mesela komsumuzun 6 yasında iki erkek cocuklarınvar abla cıft yumurta ikizi sadece birinin ense yan tarafında 2 küçük beni var ama yuz olarak goz rengi boy falan hep aynılar
Arkadaşım dediğimde biri zayıf biri kiloluydu gözleri bile farklıydı yani.
Evet abla
Ben onu hep gazladım kim ne derse desin
Şimdi diğeri ile neredeyse aynı
Tek fark bu çalışarak diğeriçalışmadan alıyor
Benliklerini kazanıyorlar işte nevoş.
Biraz gaz vermek iyi aslında,bende kıza yaprdım üni okurken işede yarıyor

Konuşmak iyidir anne karnında olsa bile hissediyor onlar.
Biraz işlerim var tekrar gelirim
Görüşürüz nevoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…