Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Maşaallah🥰Demek ondan çok hissediyorsun.Ben o kafa ayrılmadı dışında neredeyse hiç hissetmiyordum.
Yaşta küçük anlamıyordum belkide😁Ama oğlum kayıyordu ordan oraya😁🤣
Evet belkide hareket edıyolardı ama sen anlamamıstın nevos oda olabilir degısık bi his ama içerse bişeyler kayıyor gibi cidden😁😁

Çift yumurta bızımkıler abla pek benzemeyedebilirler ama cevremde cift yumurta olup cok cok benzeyenlerde var bakalım nasp nasıl gelecekler🤗🤗
Anlaşılıyormu öyle hangisi olduğu,benim arkadaşımda vardı çift yumurtaydı onlar benzemezlerdi onlar göz renkleri bile farklıydı onlarda.

Karakter olarak hangisi daha baskın mesala
Abla biri küçükken çok baskın ve korkusuzdu.Diğeri narin,nazlı 😁
Şimdi tamamen değişti.Narin ve nazlı olan daha rahat ,daha umursamaz oldu.Okulda ve arkadaş çevresinde çok aktif🤗Okul korosunda,okul müzakere grubunda,sınıf grubunu o idare ediyor,herkesi orfanize ediyor.Çok temiz,düzenli😁Diğeri daha nazlı,korkak,hassas,utangaç🤷🏻‍♀️Arıyoruz telefonu bile açmıyor o kadar umursamaz🤪Mesaj yazıyorlar 3 gün sonra bakıyor😁
Çok şaşkınız🤷🏻‍♀️

Son düzenleme:
Anlaşılıyormu öyle hangisi olduğu,benim arkadaşımda vardı çift yumurtaydı onlar benzemezlerdi onlar göz renkleri bile farklıydı onlarda.
Mesela komsumuzun 6 yasında iki erkek cocuklarınvar abla cıft yumurta ikizi sadece birinin ense yan tarafında 2 küçük beni var ama yuz olarak goz rengi boy falan hep aynılar🤗

Şimdi tamamen değişti.Narin ve nazlı olan daha rahat ,daha umursamaz oldu.Okulda ve arkadaş çevresinde çok aktif🤗Okul korosunda,okul müzakere grubunda,sınıf sayfasını o idare ediyor,herkesi orfanize ediyor.Çok temiz,düzenli😁Diğeri daha nazlı,korkak,hassas,utangaç🤷🏻‍♀️Arıyoruz telefonu bile açmıyor o kadar umursamaz🤪Mesaj yazıyorlar 3 gün sonra bakıyor😁
Çok şaşkınız🤷🏻‍♀️
Alla alla huy kayması olmuş onlarda nevosum😁

Şimdi tamamen değişti.Narin ve nazlı olan daha rahat ,daha umursamaz oldu.Okulda ve arkadaş çevresinde çok aktif🤗Okul korosunda,okul müzakere grubunda,sınıf sayfasını o idare ediyor,herkesi orfanize ediyor.Çok temiz,düzenli😁Diğeri daha nazlı,korkak,hassas,utangaç🤷🏻‍♀️Arıyoruz telefonu bile açmıyor o kadar umursamaz🤪Mesaj yazıyorlar 3 gün sonra bakıyor😁
Çok şaşkınız🤷🏻‍♀️
Oyyyy kıyamam onlara artık kişilkleri tam oturdu nasıl istiyorlarsa öyle yaşıyorlar işte.
Küçükken narin ve nazlı olan mıydı ders konusunda sıkıntılı olan sürekli ders çalıştırıyordun yanlış hatılamıyorum demi.

Oyyyy kıyamam onlara artık kişilkleri tam oturdu nasıl istiyorlarsa öyle yaşıyorlar işte.
Küçükken narin ve nazlı olan mıydı ders konusunda sıkıntılı olan sürekli ders çalıştırıyordun yanlış hatılamıyorum demi.
Evet abla🤩
Ben onu hep gazladım kim ne derse desin❤️
Şimdi diğeri ile neredeyse aynı🤩
Tek fark bu çalışarak diğeriçalışmadan alıyor🤣

Aynen ya😁
Ama o çok nazlı olanı ben hep dürttüm,gaz verdim.Patlama oldu🤪
Çok konuşurum ben çocuklarımla😁
Arkadaşları annemiz bizimle konuşmuyor diyorlarmış.Dedim sizde deyin biz,susturamıyoruz🤪🤣
En guzeli bende konusuyorum daha şimdiden hep konusmayı dusunuyorum bı yazı okumustum anne katnımdan ıtıbaren onlarla ıletısım kurup dogumdan sonrada konusmaya devam eden annelerın cocukları daha sosyal ve gırısken oluyorlarmıs🤗🤗

En guzeli bende konusuyorum daha şimdiden hep konusmayı dusunuyorum bı yazı okumustum anne katnımdan ıtıbaren onlarla ıletısım kurup dogumdan sonrada konusmaya devam eden annelerın cocukları daha sosyal ve gırısken oluyorlarmıs🤗🤗
Aynen canım🤩Ama baba faktörü çok önemli sadece bizimle olmuyor🥰

Mesela komsumuzun 6 yasında iki erkek cocuklarınvar abla cıft yumurta ikizi sadece birinin ense yan tarafında 2 küçük beni var ama yuz olarak goz rengi boy falan hep aynılar🤗
Arkadaşım dediğimde biri zayıf biri kiloluydu gözleri bile farklıydı yani.
Evet abla🤩
Ben onu hep gazladım kim ne derse desin❤️
Şimdi diğeri ile neredeyse aynı🤩
Tek fark bu çalışarak diğeriçalışmadan alıyor🤣
Benliklerini kazanıyorlar işte nevoş.
Biraz gaz vermek iyi aslında,bende kıza yaprdım üni okurken işede yarıyor :KK53:

Konuşmak iyidir anne karnında olsa bile hissediyor onlar.
Biraz işlerim var tekrar gelirim🤩🥰
Görüşürüz nevoş

X