Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Operasyonu erteledin sanırım, alışmamaya bak. Yoksa daha çok ertelersin
Bayağı uzağa erteledim canım
Benim yatma gibi bir lüksüm şu süreçte yok
Zaten 3 aylık bir kursa başlayacağım.Ondan tatilde olmayacağım.Yeni varyant çıktı.Kış günü hastanede riskli
Bahara ya da yaza bakalım

Bence de ablacım
Şöyle en ürkütücü bişiler olsun
Ertelendi desene nevoş ağrıların olac ak gene

Şimdi öğrendim bende nasıllar iyilermi bebişler oyyyy ne tatlı olurlar şimdi
İyiler şükür abla büyümeye calısıyolar Allahın izniyle bıZde cok merak edıyoruz huylarımfalan nasıl olcak benzeyecekler mi birbirlerine falan

Bizim kafalar tam terai duruyor abla bırınasagıda bırı yukarda pek yayılamıyolar heralde ondan
Benimkilerin ikiside göğüs altında sağlı sollu duruyordu.
Hiç değişmedi yerleri
Hatta doktora gittiğimizde kafalar hep yapışık dururdu.
Doktorum paniklemişti.Acaba yapışık mı diye
Hatta birinin kafa doğduğunda sağ tarafı içe çöküktüDiğeri ağır basmış onun kafaya şekil vermiş.
Büyüdükçe düzeldi

Hamdolsun canım, bildiğin gibi koşturmaca içerisindeyim.
1 güncük evde olayım diye dua ediyorum, sebzem çürümeden tarifimi yapacağım inşallah
İnşaallah canım Allah kolaylık versin
İnan boş oturmaktan iyidir.Ben uzun zamandır boş oturuyordum.Ağrılar çok şiddetliydi.Şimdi yine var ama koşturmadan dinlemeye fırsat yok

Yaaa miniklere bak sen biri sıkıstırmıa baya dıgerini demekki cok degısık bısey ya bır kez denk geldi o kafa kafaya verdıklerı pozısyon bize oda 24. Haftalarda falandı sonra bırı döndü artık hep o sekıldeler

En çok merak edilende onlar zten tek yumurtamı çift yumurtamı diyede birde benzerlermi birbirlerine acaba
Çift yumurta bızımkıler abla pek benzemeyedebilirler ama cevremde cift yumurta olup cok cok benzeyenlerde var bakalım nasp nasıl gelecekler

MaşaallahDemek ondan çok hissediyorsun.Ben o kafa ayrılmadı dışında neredeyse hiç hissetmiyordum.
Yaşta küçük anlamıyordum belkideAma oğlum kayıyordu ordan oraya

Karakter olarak hangisi daha baskın mesala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…