Ölüler ülkesinin tanrıçası oldum
Aminnnn evet abla bir anlık sey oldu
Ahahaah öyle deme yanlış amlayacaklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölüler ülkesinin tanrıçası oldum
Aminnnn evet abla bir anlık sey oldu
Ahahaah öyle deme yanlış amlayacaklar
Operasyonu erteledin sanırım, alışmamaya bak. Yoksa daha çok ertelersinİyiyim elticim sağ ol
Biz arkadaş olduk onunla
Bence de ablacımOna uygun bişiler bulması lazım
Bayağı uzağa erteledim canımOperasyonu erteledin sanırım, alışmamaya bak. Yoksa daha çok ertelersin
Hayırlısı olsun canımBayağı uzağa erteledim canım
Benim yatma gibi bir lüksüm şu süreçte yok
Zaten 3 aylık bir kursa başlayacağım.Ondan tatilde olmayacağım.Yeni varyant çıktı.Kış günü hastanede riskli
Bahara ya da yaza bakalım
Öyle canım nasipHayırlısı olsun canım
Bizim kafalar tam terai duruyor abla bırınasagıda bırı yukarda pek yayılamıyolar heralde ondanMaşaallah MaşaallahBenimkilerin kafa ayrılırdı biri sağa biri solaAllah'ım acı
Şöyle en ürkütücü bişiler olsunBence de ablacım
Ertelendi desene nevoş ağrıların olac ak geneBayağı uzağa erteledim canım
Benim yatma gibi bir lüksüm şu süreçte yok
Zaten 3 aylık bir kursa başlayacağım.Ondan tatilde olmayacağım.Yeni varyant çıktı.Kış günü hastanede riskli
Bahara ya da yaza bakalım
İyiler şükür abla büyümeye calısıyolar Allahın izniyle bıZde cok merak edıyoruz huylarımfalan nasıl olcak benzeyecekler mi birbirlerine falanŞimdi öğrendim bende nasıllar iyilermi bebişler oyyyy ne tatlı olurlar şimdi
Hamdolsun canım, bildiğin gibi koşturmaca içerisindeyim.Öyle canım nasip
Sen nasılsın
Meraktayız meraktaaaHamdolsun canım, bildiğin gibi koşturmaca içerisindeyim.
1 güncük evde olayım diye dua ediyorum, sebzem çürümeden tarifimi yapacağım inşallah
Benimkilerin ikiside göğüs altında sağlı sollu duruyordu.Bizim kafalar tam terai duruyor abla bırınasagıda bırı yukarda pek yayılamıyolar heralde ondan
İnşaallah canım Allah kolaylık versinHamdolsun canım, bildiğin gibi koşturmaca içerisindeyim.
1 güncük evde olayım diye dua ediyorum, sebzem çürümeden tarifimi yapacağım inşallah
Yaaa miniklere bak sen biri sıkıstırmıa baya dıgerini demekki cok degısık bısey ya bır kez denk geldi o kafa kafaya verdıklerı pozısyon bize oda 24. Haftalarda falandı sonra bırı döndü artık hep o sekıldelerBenimkilerin ikiside göğüs altında sağlı sollu duruyordu.
Hiç değişmedi yerleri
Hatta doktora gittiğimizde kafalar hep yapışık dururdu.
Doktorum paniklemişti.Acaba yapışık mı diye
Hatta birinin kafa doğduğunda sağ tarafı içe çöküktüDiğeri ağır basmış onun kafaya şekil vermiş.
Büyüdükçe düzeldi
En çok merak edilende onlar zten tek yumurtamı çift yumurtamı diyede birde benzerlermi birbirlerine acabaİyiler şükür abla büyümeye calısıyolar Allahın izniyle bıZde cok merak edıyoruz huylarımfalan nasıl olcak benzeyecekler mi birbirlerine falan
Çift yumurta bızımkıler abla pek benzemeyedebilirler ama cevremde cift yumurta olup cok cok benzeyenlerde var bakalım nasp nasıl geleceklerEn çok merak edilende onlar zten tek yumurtamı çift yumurtamı diyede birde benzerlermi birbirlerine acaba
MaşaallahDemek ondan çok hissediyorsun.Ben o kafa ayrılmadı dışında neredeyse hiç hissetmiyordum.Yaaa miniklere bak sen biri sıkıstırmıa baya dıgerini demekki cok degısık bısey ya bır kez denk geldi o kafa kafaya verdıklerı pozısyon bize oda 24. Haftalarda falandı sonra bırı döndü artık hep o sekıldeler
Karakter olarak hangisi daha baskın mesalaBenimkilerin ikiside göğüs altında sağlı sollu duruyordu.
Hiç değişmedi yerleri
Hatta doktora gittiğimizde kafalar hep yapışık dururdu.
Doktorum paniklemişti.Acaba yapışık mı diye
Hatta birinin kafa doğduğunda sağ tarafı içe çöküktüDiğeri ağır basmış onun kafaya şekil vermiş.
Büyüdükçe düzeldi
Benimkilerin huyları bile benzemiyor. İki zıt kutupÇift yumurta bızımkıler abla pek benzemeyedebilirler ama cevremde cift yumurta olup cok cok benzeyenlerde var bakalım nasp nasıl gelecekler