Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
:KK70:
Screenshot_2021-12-10-13-24-40-34_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg

Operasyonu erteledin sanırım, alışmamaya bak. Yoksa daha çok ertelersin🙄
Bayağı uzağa erteledim canım🤷🏻‍♀️
Benim yatma gibi bir lüksüm şu süreçte yok🤷🏻‍♀️
Zaten 3 aylık bir kursa başlayacağım.Ondan tatilde olmayacağım.Yeni varyant çıktı.Kış günü hastanede riskli🤷🏻‍♀️
Bahara ya da yaza bakalım😁

Bence de ablacım🤭
Şöyle en ürkütücü bişiler olsun :dondurma:
Bayağı uzağa erteledim canım🤷🏻‍♀️
Benim yatma gibi bir lüksüm şu süreçte yok🤷🏻‍♀️
Zaten 3 aylık bir kursa başlayacağım.Ondan tatilde olmayacağım.Yeni varyant çıktı.Kış günü hastanede riskli🤷🏻‍♀️
Bahara ya da yaza bakalım😁
Ertelendi desene nevoş ağrıların olac ak gene

Şimdi öğrendim bende nasıllar iyilermi bebişler oyyyy ne tatlı olurlar şimdi :nazar:
İyiler şükür abla büyümeye calısıyolar Allahın izniyle🤗🤗 bıZde cok merak edıyoruz huylarımfalan nasıl olcak benzeyecekler mi birbirlerine falan🥰

Bizim kafalar tam terai duruyor abla bırınasagıda bırı yukarda pek yayılamıyolar heralde ondan😁😁
Benimkilerin ikiside göğüs altında sağlı sollu duruyordu.
Hiç değişmedi yerleri😁
Hatta doktora gittiğimizde kafalar hep yapışık dururdu.
Doktorum paniklemişti.Acaba yapışık mı diye😁
Hatta birinin kafa doğduğunda sağ tarafı içe çöküktü😁Diğeri ağır basmış onun kafaya şekil vermiş.
Büyüdükçe düzeldi😁

Hamdolsun canım, bildiğin gibi koşturmaca içerisindeyim.
1 güncük evde olayım diye dua ediyorum, sebzem çürümeden tarifimi yapacağım inşallah 🤣🤣
İnşaallah canım Allah kolaylık versin🤩
İnan boş oturmaktan iyidir.Ben uzun zamandır boş oturuyordum.Ağrılar çok şiddetliydi.Şimdi yine var ama koşturmadan dinlemeye fırsat yok😁

Hiç değişmedi yerleri😁
Hatta birinin kafa doğduğunda sağ tarafı içe çöküktü😁Diğeri ağır basmış onun kafaya şekil vermiş.
Büyüdükçe düzeldi😁
Yaaa miniklere bak sen biri sıkıstırmıa baya dıgerini demekki🥰 cok degısık bısey ya bır kez denk geldi o kafa kafaya verdıklerı pozısyon bize oda 24. Haftalarda falandı sonra bırı döndü artık hep o sekıldeler🤗

En çok merak edilende onlar zten tek yumurtamı çift yumurtamı diyede birde benzerlermi birbirlerine acaba :KK200:
Çift yumurta bızımkıler abla pek benzemeyedebilirler ama cevremde cift yumurta olup cok cok benzeyenlerde var bakalım nasp nasıl gelecekler🤗🤗

Yaaa miniklere bak sen biri sıkıstırmıa baya dıgerini demekki🥰 cok degısık bısey ya bır kez denk geldi o kafa kafaya verdıklerı pozısyon bize oda 24. Haftalarda falandı sonra bırı döndü artık hep o sekıldeler🤗
Maşaallah🥰Demek ondan çok hissediyorsun.Ben o kafa ayrılmadı dışında neredeyse hiç hissetmiyordum.
Yaşta küçük anlamıyordum belkide😁Ama oğlum kayıyordu ordan oraya😁🤣

Hiç değişmedi yerleri😁
Büyüdükçe düzeldi😁
Karakter olarak hangisi daha baskın mesala

X