İlklerde yaptı yaAynen nevoşum gunlerı karıştırdı bu kızca heralde @ASSOSyal
Ben yaptım kurtuldum.Yapmazsam kalırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlklerde yaptı yaAynen nevoşum gunlerı karıştırdı bu kızca heralde @ASSOSyal
Hissediyorum abla illa biri biri vuruyor bir sagdan bi soldan bazen hareket etmediklerinde de tık tık yapıyorım bı kıpırdanıyolar rahatlıyorum o zamanBen ikizleri çok hissetmezdim.Karnımda çok büyümemişti.Sen çok hissediyor musun
Ablam, böyle rüzgarlı havalarda balık bulunmuyor.İnşallah minnoşum sağol darısı sana olsun,nickte değişmiş sabah gördüm onuda.
Sıkıntı oluyormu balık işinde rüzgar,hamsi uçmuş desene eyvah eyvah
Artur balık rakı keyfi yapalım diodu geçen cipura bile 90 lira filandı kilosu.
Oriş ikiz bebeklermi yoksaYaa bizim burasıda cok ruzgarlı bugun dikkat edin yasocum tezgahı falan alıp goturmesin simdilik yerleri daha genıs ya gezınıyolar bakalım az daha buyuduklerınde boyle rahat olamazlar herhalde
Sen nasılsın elticim, ağrıların ne durumda?Kötü kadın olmuş
Oh online balıkcımızdın yasocum ne ıyı degıl sana soralım artıkAblam, böyle rüzgarlı havalarda balık bulunmuyor.
Ama çipurayı Carrefour’da falan uyguna bulursunuz. Bu ara çinekop uygun sayılır, lezzetli de
Aklınızda olsun
Evet abla inşallahOriş ikiz bebeklermi yoksa
Bşzde büyük balık yeniyor ben aramam boyutunuda artur yemez ondan yani.Ablam, böyle rüzgarlı havalarda balık bulunmuyor.
Ama çipurayı Carrefour’da falan uyguna bulursunuz. Bu ara çinekop uygun sayılır, lezzetli de
Aklınızda olsun
Şimdi öğrendim bende nasıllar iyilermi bebişler oyyyy ne tatlı olurlar şimdiEvet abla inşallah
Ölüler ülkesinin tanrıçası oldumNeyyy?
Aminnnn evet abla bir anlık sey olduİnşallah minnoşum sağol darısı sana olsun,nickte değişmiş sabah gördüm onuda.
Sıkıntı oluyormu balık işinde rüzgar,hamsi uçmuş desene eyvah eyvah
Artur balık rakı keyfi yapalım diodu geçen cipura bile 90 lira filandı kilosu.
Ahahaah öyle deme yanlış amlayacaklarKötü kadın olmuş
Arada çipura ve levrekte indirim yapıyorlar ya, gerçi ben artık balık araştırmadığımdanBşzde büyük balık yeniyor ben aramam boyutunuda artur yemez ondan yani.
Carreforda da fiatlar çok uygun olmuyor.
Anlamı ne imiş? Minnosprenses
Onu bilmiyorumAnlamı ne imiş? Minnosprenses
Oh online balıkcımızdın yasocum ne ıyı degıl sana soralım artık
Zombilerin kraliçesisin yani?Ölüler ülkesinin tanrıçası oldum
Aminnnn evet abla bir anlık sey oldu
Ahahaah öyle deme yanlış amlayacaklar
Maşaallah MaşaallahBenimkilerin kafa ayrılırdı biri sağa biri solaAllah'ım acıHissediyorum abla illa biri biri vuruyor bir sagdan bi soldan bazen hareket etmediklerinde de tık tık yapıyorım bı kıpırdanıyolar rahatlıyorum o zaman
Çok mennun değilsin gibi sankiÖlüler ülkesinin tanrıçası oldum
Aminnnn evet abla bir anlık sey oldu
Ahahaah öyle deme yanlış amlayacaklar
Bze yakın değilki arabayla gidilecek yerdeArada çipura ve levrekte indirim yapıyorlar ya, gerçi ben artık balık araştırmadığımdan
Eskiden olsa, sürekli balık İçin gezinirdim
Anaaaa anlamına bak sen korkunçmusunda sanki
İyiyim elticim sağ olSen nasılsın elticim, ağrıların ne durumda?
Ona uygun bişiler bulması lazımZombilerin kraliçesisin yani?
Alışırız elbet
Ama profil fotoğrafın nicke uygun değil