- 23 Ocak 2024
- 26
- 13
- 30
- Konu Sahibi deniz21love
Merhaba 29 yaşındayım. denemeye başlayalı 6 ay oldu ama olmadı merak ediyorum kaçıncı ayda hamile kaldınız normal mi doktora gitmeli miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen hamile kalmıştım ama kürtajla sonuçlandı ondan sonra 2 ay denedim henüz kalamadım.Merhaba 29 yaşındayım. denemeye başlayalı 6 ay oldu ama olmadı merak ediyorum kaçıncı ayda hamile kaldınız normal mi doktora gitmeli miyim?
Hamilelik dusundugumde genel tahlil yaptirdim. Butun degerlere bakildi kan ve idrardan. Doktor 35 yas alti 1 sene 35 yas ve ustu icin 6 ay dogal yolla gebelik olmazsa hsg cekimi yapilir, erkegin sperm testine balikir ve sorun arastirilir, oncesinde stres yapmaya gerek yok demisti.Merhaba 29 yaşındayım. denemeye başlayalı 6 ay oldu ama olmadı merak ediyorum kaçıncı ayda hamile kaldınız normal mi doktora gitmeli miyim?
Bizde bu ay öyle yaptık ama olmadı kafaya takmaktan midir nedirBizde 2 aydır deniyoruz henüz olmadı. Bir anda umutsuzluğa kapıldım Z çünkü direkt ovulasyon günlerini değerlendiriyoruz neden olmjyor anlamıyorum. Allah nasip etsin bize de
Merhaba 29 yaşındayım. denemeye başlayalı 6 ay oldu ama olmadı merak ediyorum kaçıncı ayda hamile kaldınız normal mi doktora gitmeli miyim?
Bana bir yıl olmazsa gel dedi hormon testi verdim sorun yok dedi eşim gitmedi doktor şuan çok erken dediği için ama ben telaşlanmaya başladimDaha önce kontrol yaptırdın mı? Ben ikinci ayda hamile kaldım. Ama öncesinde doktora gittiğimde 6 ay olmazsa gel demişti
Bende sizin gibi 6.ayda sorgulamaya başlamıştım. Hatta kadın doğum doktoruna gitmiştim ve en az bir yıl deneyin,eğer olmazsa bir yılın sonunda farklı tedavi seçenekleri konuşuruz demişti. Sonuç iki yıldır deniyoruz keşke öncesinde farklı doktor görüşü alsaydım veya tüp bebek merkezinde ayrıntılı kontroller (hormon tahlili, USG kontrolleri, rahim filmi, sprem testi vs vs) yaptirsaydim
Yani herşey yolundaysa da olmuyor kafada bitiyor genelde.
Bazen de ya sizde ya eşinizin sperminde sorun olduğu da olabiliyor.
Ovülasyon testi kullanarak nokta atışı ilişki ile ilk adımı atabilirsiniz.
Veya bir sorun varsa baştan bilelim diyerek adetin 3.günü hormon testi verin (amh bakılması da dahil) eşiniz de 4-5 günlük cinsel perhiz sonrası sperm testi versin herşey normalse akışına bırakırsınız
Galiba ben bir ay denedim testleri sonra bıraktım açıkçası daha çok stres yapıyor sankiBizde bu ay öyle yaptık ama olmadı kafaya takmaktan midir nedir
Bana hiç rahim filmi falan demiyorlar bir sene sonra diyorlar stres yapmak istemiyorum ama ister istemez oluyor inşallah bir an önce kucağınıza alırsınızBizim de 5. Deneyişimiz olacak. Rahim filmi hariç herşeyi yaptırdık, temiz. 2 ay daha olmazsa rahim filmi çektireceğim bakalım..
Bana da 1 seneden sonra dedi doktor. Şu anda yapmıyor. Ama aklıma takılıyor. 2 ay daha olmazsa kendim talep edeceğim. Sağolun inşallah siz deBana hiç rahim filmi falan demiyorlar bir sene sonra diyorlar stres yapmak istemiyorum ama ister istemez oluyor inşallah bir an önce kucağınıza alırsınız
5.ayda kimyasal yasadım bu 8.ay ve suan yine hamileyim kaset testlerim silik çıkıyor. Henüz doktora gitmedim 1 hafta daha bekliycem doktor için gecikmenin 2.gününden selamlarMerhaba 29 yaşındayım. denemeye başlayalı 6 ay oldu ama olmadı merak ediyorum kaçıncı ayda hamile kaldınız normal mi doktora gitmeli miyim?
Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah5.ayda kimyasal yasadım bu 8.ay ve suan yine hamileyim kaset testlerim silik çıkıyor. Henüz doktora gitmedim 1 hafta daha bekliycem doktor için gecikmenin 2.gününden selamlar