• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri denedımm uyguladım hepte yapıyorumm denemelısınız...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

ozge1704

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
5
0
36
Ankara
bır fıncan taze sıkılmıs lımon suyunu alıp banyoya gıdın duşunuzu alırken sampuanı surup saclarınıza köpürtun
sonra lımon suyunu yedıre yedıre sacınıza dökün dıplere ıyıce ulaşması ıcın masaj yapın bıraz sonra durulayın dusunuzaa devam edın işlem bu kadar basıt evet
saclarınız
canlı saglıklı oluyor tum kırler gıdıyor sacınızdan 2 haftadan once tekrarlamayın bunu yıpranır saclarınız

sorularınız warsa cevaplayabılırım kolay gelsın

kızlar biraz önce şaaçımı boyadım fakat sonuç çok kötü çok çok çok kötü :(((( şimdi yine koyu renk boya alıp boyayacamm :(( açık rengede töbe ettim..

canım ama saçların yağlıdır muhtemelen senin.
benim saçlarım o kadar kuru ve yıpranmış ki bir de limon takviyesi yaparsam tamamen kupkuru olur mesela bence. :37:

canım ama saçların yağlıdır muhtemelen senin.
benim saçlarım o kadar kuru ve yıpranmış ki bir de limon takviyesi yaparsam tamamen kupkuru olur mesela bence. :37:

kurutmakla alakası yok canım temızlenıyo sacların hıssedıyorsun cıktıktan sonra bakım kremı surersın ınan sacın okadar bakımlı duruyorkı duzenllı yaparsan

Back