• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama denedim test ettim aktı gibi şimdi napcmm....

sedefokt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
77
1
86
Ankara
kızlar 1 ay önce sapsarı saçlarımdan siyaha dönmüştüm üstelik 2 defa siyaha boyadım sonra beyaz sabunu ve kabartma tozunu denedim saçlarım resmen aktı ama üstleri akmadı siyaha boyatmadan önce saçlarımın uçları daha sarı olduğundanmıdır nedir tepesi hariç diğer yerler resmen açıkkahve oldu ama ben üstleri napcm yaa ashlee simpsonun saç rengini istiorm boyatsam tutarmı acabaaa

Eklentiler

• $Ashlee-Simpson-Cloverfield-LA-Premiere.jpg
    $Ashlee-Simpson-Cloverfield-LA-Premiere.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 82
ustler hıcmı akmadı ya kuafore gıdersen boyarlarda akmayan yer ustlerın olunca cok rısklı sac derın yanabılır bence sabunlamaya devaz et ya da evde karamel ,kapuçıno renklerıne boya zaten boyamaya dıplerden baslayacaksın belkı acılabılır,bırde bu renk aslında cıkolata kahve ama cıkolata kahve boyama koyu olur cıkolata kahve koyu cıkıyor ama benım bır arkadasım sıcak cıkolata boyamsıtı baya koyu kahve olmustu 3 ay sonra falan alix karamele boyadı aynı bu renk cıktı

üstlerde aktı da altlar kadar diil ben deva edim dicem ama 30 aralığa kadar mezuniyet fotosu çektireceği ve bu rengi istiormm düşüncelerin için teşekkür ederim cnm direk alix karamale boyasam oluru acaba...

koyu olan dıplerın ve ılk orayı boyayacagın ıcın daha cok beklemıs olacak eger sac rengın acık kahve gıbıyse sıyaha yakın degılse karamele boyayabılırsın ıstedıgın renk gıbı cıkar sacının bır resmını koysan daha ıyı yardım edebılırdım

resmi hemen çektim yarını bekleyemedim :)

Eklentiler

• $S7304202.jpg
    $S7304202.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 89
  • $S7304204.jpg
    $S7304204.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 86
  • $S7304215.jpg
    $S7304215.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 103
saçının rengi açılmış ama karamel boya açmaz senin saçının rengini 11 numara sarı alıp boyamalısın çünkü %9 luk oksidan verecekler sana boyanın yanında iki kutu kullan vede boyamaya diplerden başla bu konuda tecrübeliyim bana güvenebilirsin bu boyamanın sonucunda ancak istediğin gibi olur saçın sakın saçını karamele boyama!! tutmaz.uğraştığına değsin arkadaşım

tşk edeim cnm haftasonu bi kuaförüme gitcem bakalım o ne dicek,ben saçımı kendim boyayamam çünkü tecrübesizim bu konuda:)

Back