Denediğim yeni parfümler

Nymphe92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
77
2
0
İstanbul
Kızlar bugün nina ricci ricci,guerlain insolence,emporio armani diamonds,hugo boss deep red,dior midnight poison,burberry body,calvin klein beauty,estee lauder beyond paradise denedim bazılarını önceden bilsem de bugün tekrar denemiş oldum.
Ricci çok güzel orta kalıcılıkta bir koku. Ben beğendim. Çiçeksi, biraz baharatlı sanki ama şekerli bir tarafı da var.
Insolence kesinlikle çok kalıcı ama hayatımın hiçbir döneminde kullanmam ıhlamur gibi çok garip bir kokusu var. Hiç beğenmedim.
Diamonds pudralı gibi hafif bende çok kalıcı olmadı temizlik kokusu gibiydi. Pek beğenmedim.
Deep rede bayıldım. Çiçeksi koku pek sevmem ama bu baya güzel. Çok kalıcı değil ama ben beğendim.
Midnight Poison da asla kullanmayacağım kokulardan biri. Mentol gibi naneli bir kokusu var. Hiç beğenmedim. Ben bayan parfümlerinde biraz şekerli tatlı kokular tercih ederim. :)
Burberry body çok ilginç bir koku. Neredeyse tuzlu diyeceğim. Mayhoş ekşi tuzlu garip bir koku. Çok hafif çiçek, gül kokusu alsam da tarif edemiyorum. Beğenmedim ama çok kalıcı.
Beauty hoş hafif bir koku. Tenimde çok kalmadı ve bariz bir koku da alamadım. Hafif koku sevenlere. :)
Beyond paradise çiçeksi meyveli çok bariz bir koku ben buradayım diyor.Bana ağır geldi. Buram buram kokmak isteyen ve çok kalıcı koku arayanlara tavsiye ederim.
Bugün 20 ml armani code tester parfüm hediyem oldu. İlginç denk geldi bu kokuyu hiç sevmem turunçgil içeren neredeyse hiçbir kokuyu sevmem gerçi. Ama çok beğeneni de var. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…