• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri denediğim ilk gelinlik kızlarrr

tkaya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
173
2
68
Ankara
$Fotoğraf02271.jpg

dana önce beğendiğim gelinlik diye bir konu açmıştım bu gelinliğin onunla hiç alakası yok ama bu sanki zayıf gösterdi ne dersiniz kızlar:26:

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/505097-begendigim-gelinlik-sizce-nasil.html
HTML:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/505097-begendigim-gelinlik-sizce-nasil.html

Pek kilolu gibi durmuyosun ama acaba resimden mi kaynaklanıyo? :26:

Gelinlik gayet güzel ve bence fiziğine en uygun tipte bir model. Ama diğer koyduğun gelinlik modeli daha da güzel ve o da fiziğine uygun. Fiyatı da iyiymiş. Bence onu bir dene üzerinde görelim :)

sağolun kıssslar ama maalesef kiloluyum bu gelinlik zayıf duruyor 1.70 boyum ama 70 kiloyum popom falan çok yok sorun mide ve göbek.. göbeğim nerdeyse göğüslerimle bir o derece yani.. bu gelinliğin duruşunu çok beğendim fransız danteli üst kısmı daha sık işlenmiş etekleri daha seyrek ama annem kalitesini beğenmedi 2.500 lira dediler annem o kadar etmez diyor araştırmalara devam...

sağolun kıssslar ama maalesef kiloluyum bu gelinlik zayıf duruyor 1.70 boyum ama 70 kiloyum popom falan çok yok sorun mide ve göbek.. göbeğim nerdeyse göğüslerimle bir o derece yani.. bu gelinliğin duruşunu çok beğendim fransız danteli üst kısmı daha sık işlenmiş etekleri daha seyrek ama annem kalitesini beğenmedi 2.500 lira dediler annem o kadar etmez diyor araştırmalara devam...

Göbek varsa kesinlikle bu tarz bir gelinlik tercih etmelisin çünkü burda hiç belli olmuyo göbeğin,ufakda bir tavsiye benden internetten ebru şallının plates videolarını izle ve mutlaka her sabah düzenli uygula çok işe yarıyo benim kuzeniminde göbek problemi vardı 2 ayda bayağ farketti.mutluluklar diliyorum şimdiden

Göbek problemi varsa bu tarz bir gelinlik tercih etmelisin çünkü burda hiç belli olmuyo göbeğin ve ufak bir tavsiye ebru şallının plates videolarını internetten izleyip her sabah düzenli bir şekilde uygulayabilirsin çünkü benim kuzeniminde kalça ve göbek problemi vardı ama 2 ayda bayağ farketti.Mutluluklar diliyorum şimdiden

Kilolu değilsin balık tarzındasın:34:bu gelinlik sade asil duruyor.Henna gelinlik bakabilirsin bakmadıysan eğer,6 ay önce evlendım gelinliğimi henna dan almıştım,çok şık gelınlıkler oluyor:3:

Son düzenleme:
Merhaba,

Bence ilk gelinlik daha güzeldi.

Bunun 2500 edip etmeyeceğine gelince. Aşağıdaki linkte, eğer üstteki tipte bir dantelse eder, ancak o bile Fransız danteli değil, Çin vb. üretimi Fransız tipi danteldir, orijinal fransız dantellerin metreleri 200 küsür lira, tarlatanlı bir gelinliğe en az 6 metre satın alması ve 1200 dantel masrafı yapması gerekir, öyle yapılan bir gelinlik 5000'den aşağı satılmaz zaten...

İkinci tip dantelse kesinlikle etmez :D

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...el-isleme-terci-edersiniz-4.html#post23680398

Back