Demlikte kalan cay çoplerini nereye dokuyorsunuz.cope mi lavaboya mı?

lalerana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
2
0
86
Bursa
herkese merhaba.ben yeni uyeyim.konuyu yanlış yere acmıs olabılırım tam emin olamadım.yeni cay demleyecegımız zaman demligi temizlerız ya cayın copunu nereye doksem olmuyor.suyunu lavaboya dokup cay coplerini cope doksem lavabo bır sure sonra temızlesende cay yuzunden sararıyor.lavaboya dokmeden dırek cope doksem bu sefer cop kovasının dıbınde sarılık oluyor. cunku mutlaka cop posetınden bır yol bulup sızıyor cay.sız nasıl yapıyorsunuz ben ısın ıcınden cıkamadım bır turlu?

lavaboya çay dökmesen de sararıyor zaten. siz hiç cif falan kullanmaz mısınız cifle sarılık falan kalmıyor. ben demlik poşet kullanıyorum. lavaboda kullanılmış demlik poşedi süzüp iyice mıncıklayıp çöpe atıyorum. çöpe sulu bir şey atmayı hiç sevmem.

evet cif kullanırım bende.ama ben lavaboyu ne ile temizlıyorsunuz diye sormamıstım.demlik poset cay kullanma fıkrıydı sorumun cevabı... tesekkurler

iyice süzüp çöpe dökersiniz
ben öyle yapıyorum yada ayrıca bi çöp poşetinede atabilirsiniz çayın çöpünüdaha sonra o poşetide çöpe atarsanız daha garanti olur suyu çıkmaması açısından

Son düzenleme:

ben pirinç süzdügümüz büyük tel süzgeçler var ya ona döküyorum suyuda lavobaya çayıda çöpe atıyorum sonrada lavaboyu klorakla temizliyorum

benimde en çok nefret ettigim şeydir çöpe sulu şeylerin atılması

Suyunu süzüp çöpe atarım genelde sızmaması içinde minik poşet falan varsa içine koyar atarım.Kaçak çay değilse lavaboya dökerim.Lavabom geceden çamaşır suyu ile sabahlar sabahta iş bitince çamaşır sulanır lekesiz parlaktır.

lavaboya hiç dökmem en sevmediğim şeydir sonra onu akıtana kadar uğraş

Suyunu süzdürüp bir poşete döküyorum

çayın suyunu lavaboya süzüp kalanını çöpe döküyorum ve ardından lavaboyu hemen çamaşır suyuyla yıkıyorum keza sarılık kalıyo yoksa.

en sinir olduğum şeylerin başında mutfak lavabosunun içine birşeylerin dolmasıdır bu yüzden çayımı iyice süzer kalanını çöpe dökerim herzaman çamaşır suyum ve cifim hazırda bekler onlarla ovarım kimi zaman bekletir kimi zaman yıkarım hep ter temizdir lavabom ben dibini göremediğim suya elimi sokamam bu yüzden lavaboya sıvı şeyler dışında birşey dökmem..

çayın suyunu güzelce süzdürüp çayıda çöpe döküyorum.bitmiş fısfıslı şişelere domestosu sulandırıp koyuyorum.hemen iki fısfıs tamamdır.yıkamıyorum bile arkasından.benim lavabom mermer.

ben de suyunu süzdürüp çayını çöpe atıyorum sonra da lavaboyu sarartmasın diye musluğu açıyorum akıp gidiyor çay. zaten 3 günde 1 filan çamaşır suyu veya cifle ovuyorum lavaboyu o sarı ve kirli lavabo görüntüsünü hiç sevmem...

bizim bi tanıdık lavabonun içine plastik elek koyardı çay ve ufak tefek çöpleri onda biriktirir ve sonra onu çöpe dökerdi ki ben bu görüntüden hep tiksinirdim hiç sevmem ıyy o elek simsiyah olur leş gibi ıyyyy

Son düzenleme:

Cayi lavaboya suzduruyorum. Demi cope atiyorum. Cop kovama mutlaka 2 poset koyarim. Hic bulasmaz etrafa. Lavaboyu da her aksam camasir suyuyla ovarim. Hic sararmaz.

suyunu iyice süzdürüp çayını çöpe dökerim bende
çöp kovamda hep 2 poşet vardır içine de gazete sererim her ihtimale karşı

merhaba cok eski bir konu ama gezinirken gordum bende bu durumdan cok sikayetciydim bigun simit sarayinda cay icerken ordami gorevlinin buyuk cay poseti attigini gordum ona sordum bunlar nerden aliyorsunuz diye bize toplu geliyo ama esimin kullandigi bi yer var dedi sordum ogrendim inanilmaz guzel cay demleme poseti diye bisey var icerisine istedigin kadar cay koyuyosun agzi sicak suda yapisiyo ne cer var ne cop valla ben kullaniyorm hatta simdi kampanya varmis 10 tanr 25 lik kutu kargo dahil 45 tlmis hemen siparis verdim isterseniz instgramda sayfa acmislar diye facrbookta da adresleri var yanilmiosam

Son düzenleyen: Moderatör:
Cayi lavaboya dokuyorum posayi cope...benim mutfak lavabosuda sarariyor..hipo dök biraz durula sonra

cope dokuyorum tabiki lavobo tikanir
benim hic posetten sizmiyor sizde onlem olarak iki piset koyun cop kovasina

Suyu süzdürrr veee bir poşete koyup sonra çöpe at :)
Sarılık içinde çamaşır suyu Cillop gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…