- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Onlar toplu halde gelip toplu halde gidiyorlarBu konu pek bi boş kalmış. Nerde şu "tek yol hdp" ciler?
Hımm, demek o yüzden bu sessizlikOnlar toplu halde gelip toplu halde gidiyorlar
Bu ara pek gözükmediler
Kendimden çok fena utandim suan. Istanbu'lda 1 gecede 30 araba yakti hdpkk'lilar,adana mersin,antalya da arabalar yakiliyor ne var sanki karanlık geceler aydinlaniyorne kadar ayıp harbi ve ilina şu an doğuda insanlar katledilsin siz burda neyi tartşıyorsunuz!!! çok ayıp çok adam çok masum barış adamı ne var ki sadece ülkemi bölmek istiyor
Ahh gelseler keşkene kadar ayıp harbi ve ilina şu an doğuda insanlar katledilsin siz burda neyi tartşıyorsunuz!!! çok ayıp çok adam çok masum barış adamı ne var ki sadece ülkemi bölmek istiyor
Çok doğru tespitOnlar toplu halde gelip toplu halde gidiyorlar
Bu ara pek gözükmediler
Kendimden çok fena utandim suan. Istanbu'lda 1 gecede 30 araba yakti hdpkk'lilar,adana mersin,antalya da arabalar yakiliyor ne var sanki karanlık geceler aydinlaniyor
Ahh gelseler keşke
Tartışa tartışada olsa bi nebze doğruyu gösterebiliriz belki
Hanımlar,
böyle davetler yapmayalım, sonra tartışma çıkıyor, gerek yok.
Habereyse içimden diyeceğimi diyorumTövbe tövbe diyip çıkayım buradan.
Sadece araba yaksalar iyi. Istanbulda insan öldürüyorlarKendimden çok fena utandim suan. Istanbu'lda 1 gecede 30 araba yakti hdpkk'lilar,adana mersin,antalya da arabalar yakiliyor ne var sanki karanlık geceler aydinlaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?