ben anlamıyorum bu işleri siyasetçilere kızıp bizim askerleri öldürüyorlar gidip siyasetçilere çatın kardeşim.... neden seçimlerden sonraya denk geldi acaba bunlar ? yoksa akp bizi seçmezseniz böyle olura mı getiriyor? danışıklı dövüş mü acaba kafam da deli sorular... yine yani iki kişi bıg bıg ötüyor diye insanlar ölüyor?
Selo dağlar çok güzel gelsene
O degilde kendi hırsları yüzünden ulkeyi bi güzel kaosa suruklediler.Erken seçime gidilsin akp tek parti olsun ve baskanlik sistemine geçilsin yani bana 400 vekili verin bu iş huzur içinde çözülsün..
Yine cok ama cok haklisiniz.Selahattin Demirtaş bence haksız.
Yine cok ama cok haklisiniz.
Dogru. HDP kendi bindigi dali kesti. Ne guzel koalisyon kuracaklardi, Demirtas Tayyip'i baskan yapacakti, cozum sureci de ulkenin eyaletlere bolunmesi ve Guneydogunun basina Aponun getirilmesi ile sonuc bulacakti. PKK da bugun azip kudurmayacakti. Herkes sevdigine kavusacakti. ah Demirtas, nettin sen?Demirtas oylama zamaninda Erdogan`a : seni baskan yaptirmayacagiz, cümlesine, birde barajida gercekten gecmesiyle bu bizim RTE cok büyük trauma yaratti ve akabinde cok büyük hirs yapti. Dilerim cabuk kendisine gelir, hirsi yüzünden daha cok insanlar ölmez.
Gercekleri bir an önce kabul edip bir kenara cekilse RTE, bu Türkiye` nin huzuru ve mutlulugu olacak.
Tüm insanlarin tespitide bu yönde, sadece benim düsüncem degil ama tabiki bir kesim hale anlamamakta direniyor !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?