Demirtaş, TRT Ekranında TRT'yi Eleştirdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Demirtaş: "Bu nadide kurumdan sizlere seslenmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum."

Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş , TRT1, TRT Haber ve TRT Türk’te yayınlanan propaganda konuşmasında, adaylara eşit süre vermemekle eleştirdiği TRT’yle ilgili olarak, “TRT gibi son derece tarafsız, objektif, bütün adaylara eşit yaklaşım sergileyen, hele hele bana karşı adalet ve nezaket örneğinin en muhteşemini sergileyen bu nadide kurumun ekranlarından sizlere seslenmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

T24

bende trt yi kutluyorum son derece tarafsız bir kanal, işte devlet televizyonu böyle olmalı:27::27::27:

bu teroristlerde adam oldularda elestiri yaparlarmis...

O nadide kurumlara nasil cikipta konusuyorsunuz esitlikten vs.bende bunu anlamiyorum teroristler terorist yandaslari!

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Orada bu lafı kimin söylediği önemli değil sonuç olarak bir Cumhurbaşkanı adayı ve aday olmasında Erdoğan'ın da katkısı var. Yeri gelince teröristlerle el sıkışmayıp anlaşmayıp ne yapılacaktı şehit vermeye devam mı etseydik diyenler, işlerine gelmeyince terörist çıkmış laf söylüyor diyorsunuz. Her yerde aynı şeyi savunun o zaman. Ben teröristlerle anlaşma yapılmasına da, onlara bu kadar taviz verilmesine de, bizim evlatlarımızı şehit edenlerin affedilmesine ve bize sunulmayan her türlü yardımın onlara sunulmasına da, Doğu'da egemenliklerini ilan etmelerine göz yummalarına da karşıyım ve bunu yapan da Erdoğan çıkıp Demirtaş'ın konuşmasını eleştiriyorsanız bunu da eleştirin benim CB adayım değil DEMİRTAŞ olamaz da ama dediği doğru mu doğru sonuç olarak bir kere aday olmuşsa TRT her parti hakkında eşit haber yapmak zorundadır.

bu teroristlerde adam oldularda elestiri yaparlarmis...

Onu adam edip meclise sokup hatta terörist başıyla muhatap olanlara söyleyeceksiniz.

Hiç sevmiyorum bu adamı ama söylediği yanlış mı trt artık milletin devletin degil hükümetin kanalı

Devlet televizyonu tarafsız olmalı, tarafsız mı değil, olay bu

Onu adam edip meclise sokup hatta terörist başıyla muhatap olanlara söyleyeceksiniz.

Hiç sevmiyorum bu adamı ama söylediği yanlış mı trt artık milletin devletin degil hükümetin kanalı

bu durumu ben onaylamiyorum zaten...bana kalirsada onlarin meclise girmeleri hataydi bastan...

kil oluyorum bende bu herife...tutturmus bi birlik beraberlik olamliyiz 3 aday deyip duruyor...elime gecse bi kasik suyu bosa harcamam o derece yani.

Back