• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş oyunu İstanbul'da kullandı

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, milletvekili genel seçimi için oyunu İstanbul'da kullandı.

demirtas_oyunu_istanbul_da_kullandi_h41312_f0ea1.jpg

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, milletvekili genel seçimi için oyunu İstanbul'da kullandı.

Demirtaş oyunu Sultanbeyli Mevlana Ortaokulu'nda, 1114 numaralı sandıkta kullandı. Oyunu atan Demirtaş, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Demirtaş, "Umut ediyorum ki seçimlerde ortaya çıkacak siyasi sonuçlar tüm ülke açısından en hayırlı sonuç olacaktır" dedi. Türkiye'nin en fazla huzur ve barışa ihtiyacının olduğunun altını çizen Demirtaş, "Seçimden barışa dair umudun çıkmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Demirtaş, sıkıntılı bir seçim dönemi gerçekleştirdiklerini belirtirken, "Seçim sonuçları barış, özgürlük, demokrasi uğruna canını feda eden arkadaşlarımızın ailelerine bir teselli olur diye temenni ediyorum. Herkes açısından geleceğe dair daha umutla bakacak bir netice olmasını ümit ediyorum" dedi.

Sandık iradesinin güçlü bir şekilde demokrasiyi inşa etmeye vesile olmasını istediklerini dile getiren HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, seçim sonuçlarını Ankara'da takip edeceğini de sözlerine ekledi.

http://www.meydangazetesi.com.tr/gundem/demirtas-oyunu-istanbul-da-kullandi-h41312.html

Back