Demirtaş: Kudurana kadar yiyin

Kim yemisse yemis bu ulkede, ama bunlar gibi halkin gozune soka soka kasetleri bangirta bangirta soyan yiyen olmadi. Adam belediye baskani olmadan once Erbakanin partisinde muhasebecilik yapip borc almadan ay sonunu getiremiyormus. Hooop, ordan bir belediye baskanligi pesinden bir basbakanlik, dunyanin en zengin liderleri listesine girdi..:KK57: Hem de 5-10 sene icinde... Bu degirmenin suyu nerden geliyor? "nerden buldun" yasasini da kaldirdilar gelir gelmez zaten, hadi bakalim, sikiysa sor. Turgev vakfinin basinda Bilal Erdogan, vakfin para yatirdigi dogru durust bir proje bile yokmus, ama devletle gobek bagi olan, ihalelere katilan butun isadamlari nin bagislari, milyonlarca dolar oraya akiyor. bu adamlar ihalelerden ne kadar goturuyorlar ki milyonlarca dolari da oraya bagislayabiliyorlar? Ondan sonra basbakan cikiyor, hazineden almadiktan sonra yolsuzluk sayilmaz diyor..:KK57: Bu ihalelerle yapilan yollar, gecitler, imara acilan ormanlar, insaatlara harcanan paralar hazineden cikmiyor mu? Hazineden insaat ihalesini alana, alan adamin cebinden de bir kismi bagis adi altinda Turgev'e, hadi gelsin bakalim gemicikler.. Demek ki ihale daha ucuza da yaptirilabilir, hazineden daha az para cikabilir isin icinde Turgev olmasa.. daha da Turgev gibi paranin donduruldugu ne araclar vardir.. ancak giderlerse ogrenecegiz.

Eskilere gelince... Suleyman Demirel saniyorum hala Guniz sokaktaki evinde.. Ecevit bir evi azicik da parasi vardi, onlari da hayir kurumlarina bagislamisti zaten.. Ozal oldu, ailesine de bir tanecik bile gemicik biraktigini goren duyan olmadi.. onlarin varsa yedikleri, bu iktidarin yedirdikleri ve yedikleri yaninda cerez cekirdek kalmistir herhalde..

Mesut Yilmaz'in kardesinin adi bir ihaleye karisinca aninda istifa etmisti, hem Disisleri bakanligindan hem ANAP baskanligindan.. Baykal bir seks kasedinde goruntusu cikti, montaj diye iddia ettigi halde partinin basindan istifa etti gitti. Eskiden siyasetin de bir haysiyeti, bir raconu vardi. Simdi tapeler havalarda ucusuyor, paralarin nasil sifirlandigini herkesler dinliyor, babasinin Bilal oglana "sakin 10 milyon alma, 20 milyon sozu var" dedigini herkesler dinliyor, bilirkisi "konusmalar gercekmis" diye rapor veriyor, kimse tinlamiyor...:KK57::KK57::KK57: Adam cikip gurluyor: "kriptolu telefonumu bile dinlemislerrrr!!!":KK57::KK57: Halka cikip balkon konusmalari yapiyor: "bunlar montaj, paralelin isi, heryere girmisler!" diye.. Herkes gozunu kapatiyor, aymazlik, yuzsuzluk aynen devam.. Rezillik... Kokusmusluk... Dunya bize guluyor.. Bu adami bu sekilde hala tepemizde tasidigimiz icin.. Biz buna muhtac miyiz, mecbur muyuz? biz bu kadar mi dustuk? Bu kadar mi onurumuzu ayaklar altina aldik? Koca Turkiyede bu adamin yerine gecirilecek daha duzgun, Turkiyeyi daha dogru onurlu tasiyacak adam mi kalmadi? Yurtdisindayim, ben de, diger tanidiklarim da Turkum demeye utanir hale geldik buralarda.. Biri buna artik dur! desin yaaa... :KK62:

Demirtas yeni mi fark etmiş onların yediğini diğer partiler yıllardır diyor bunu

Yesinler lop lop et olsun

biz milletçe herseyi hak ediyoruz seçimlerde yine en çok oyu alacak bu parti değil mi yesinler de doysunlar lanet ettim artik

Saraylim, sen AKP `ye oyunumu verdin gecmiste ??? :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Yav sorma, ilk geldiklerinde..:KK48: Bunlar belediyeleri aldilar ilk olarak, daha parti kurulmadan, baska partilerin adi altinda.. Hakikatten de fark yarattilar. O zaman da vardi turlu soylentiler, bu adamlara oy vermeyin, hepsi planli, ilk olarak belediyelrede cok guzel hizmetler yapip goz boyayacaklar, sonra iktidari ele gecirip Turkiyenin icini oyacaklar, rejimini degistirecekler, parcalayacaklar diye.. Cok tartismalar yaptim konu komsumla bu konuda taa bundan 13-14 sene oncesi.. Rahmi Koc bu adam belediye baskani iken cikti "bu adamda 1 milyar dolar var" gibi bir laf etti, miktar buyuktu ama tam hatirlayamiyorum simdi. Guya belediyede iken yolsuzluk yaparak kazanmis. Inanmadik tabii.. Kendisi de inkar etti, "cocuklarimi bursla okutuyorum ne parasi" dedi, ona inandik. Ama gelinen durum onlari hakli cikartti maalesef..

Demirtas yeni mi fark etmiş onların yediğini diğer partiler yıllardır diyor bunu

Yesinler lop lop et olsun

biz milletçe herseyi hak ediyoruz seçimlerde yine en çok oyu alacak bu parti değil mi yesinler de doysunlar lanet ettim artik
doymazlar kadesa..bakanlarında özel uçağı olacak diyor baksana..çok gerekli sanki birinci sınıf uçmuyorlar uçaklarda şahsi uçak nedir ya..birkaç seneye uzay aracıda alır bunlar şahsi

Partisinin Elazığ mitinginde konuşan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Başbakan Davutoğlu'nu eleştirdi. Demirtaş, "Yaptığın mitingde harcadığın parada bizim payımız. HDP'lilerin payı var. Helal etmiyoruz sana. Bu dünyada da öbür dünyada da helal etmiyoruz. Ne Cumhurbaşkanı'na ne de Başbakan'a. Devlet onların babalarından, dedelerinden miras kalmış gibi yiyorlar yiyin kudurana kadar yiyin" ifadesini kullandı.

http://m.ilerihaber.org/demirtas-kudurana-kadar-yiyin/14937/

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

X