- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
- Konu Sahibi vargasabreu
inanmıyorlarki..allahtan korkan bunu yapmazYiyin efendiler yiyin caatlayana kadar yiyin patlayana kadar yiyin hepimiz ayni topragin altına gireceğiz hesap günü çetindir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanmıyorlarki..allahtan korkan bunu yapmazYiyin efendiler yiyin caatlayana kadar yiyin patlayana kadar yiyin hepimiz ayni topragin altına gireceğiz hesap günü çetindir..
. Zaten Allah tan korksalar dini Kur-an i siyasete alet etmezler de neyseee.. Konuşulacak çok şey varinanmıyorlarki..allahtan korkan bunu yapmaz
Saraylim, sen AKP `ye oyunumu verdin gecmiste ???AKPye verdigim oyu haram ettimdi
Yav sorma, ilk geldiklerinde.. Bunlar belediyeleri aldilar ilk olarak, daha parti kurulmadan, baska partilerin adi altinda.. Hakikatten de fark yarattilar. O zaman da vardi turlu soylentiler, bu adamlara oy vermeyin, hepsi planli, ilk olarak belediyelrede cok guzel hizmetler yapip goz boyayacaklar, sonra iktidari ele gecirip Turkiyenin icini oyacaklar, rejimini degistirecekler, parcalayacaklar diye.. Cok tartismalar yaptim konu komsumla bu konuda taa bundan 13-14 sene oncesi.. Rahmi Koc bu adam belediye baskani iken cikti "bu adamda 1 milyar dolar var" gibi bir laf etti, miktar buyuktu ama tam hatirlayamiyorum simdi. Guya belediyede iken yolsuzluk yaparak kazanmis. Inanmadik tabii.. Kendisi de inkar etti, "cocuklarimi bursla okutuyorum ne parasi" dedi, ona inandik. Ama gelinen durum onlari hakli cikartti maalesef..Saraylim, sen AKP `ye oyunumu verdin gecmiste ???
ah arkadaşım ah vekil ükela evladı olmayınca kaderin elinde sürünürüz böyle..allah korkusu yok bunlarda,bizim evlatlarımızın geleceği ne olacak başımızdakiler 7 sülalesinin hayatını kurtardıZehr-i Zıkkım olsun bir tek kuruşum..
doymazlar kadesa..bakanlarında özel uçağı olacak diyor baksana..çok gerekli sanki birinci sınıf uçmuyorlar uçaklarda şahsi uçak nedir ya..birkaç seneye uzay aracıda alır bunlar şahsiDemirtas yeni mi fark etmiş onların yediğini diğer partiler yıllardır diyor bunu
Yesinler lop lop et olsun
biz milletçe herseyi hak ediyoruz seçimlerde yine en çok oyu alacak bu parti değil mi yesinler de doysunlar lanet ettim artik
O zaman chp nin dediği gibi milletçe alkışlıyoruzdoymazlar kadesa..bakanlarında özel uçağı olacak diyor baksana..çok gerekli sanki birinci sınıf uçmuyorlar uçaklarda şahsi uçak nedir ya..birkaç seneye uzay aracıda alır bunlar şahsi
Partisinin Elazığ mitinginde konuşan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Başbakan Davutoğlu'nu eleştirdi. Demirtaş, "Yaptığın mitingde harcadığın parada bizim payımız. HDP'lilerin payı var. Helal etmiyoruz sana. Bu dünyada da öbür dünyada da helal etmiyoruz. Ne Cumhurbaşkanı'na ne de Başbakan'a. Devlet onların babalarından, dedelerinden miras kalmış gibi yiyorlar yiyin kudurana kadar yiyin" ifadesini kullandı.
http://m.ilerihaber.org/demirtas-kudurana-kadar-yiyin/14937/