Demirtaş: Kudurana kadar yiyin

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
Partisinin Elazığ mitinginde konuşan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Başbakan Davutoğlu'nu eleştirdi. Demirtaş, "Yaptığın mitingde harcadığın parada bizim payımız. HDP'lilerin payı var. Helal etmiyoruz sana. Bu dünyada da öbür dünyada da helal etmiyoruz. Ne Cumhurbaşkanı'na ne de Başbakan'a. Devlet onların babalarından, dedelerinden miras kalmış gibi yiyorlar yiyin kudurana kadar yiyin" ifadesini kullandı.

http://m.ilerihaber.org/demirtas-kudurana-kadar-yiyin/14937/

Valla biz de senelerdir hep diyoruz ama hic bir ise yaramiyor. Hatta seneler once ben 2003te mecliste bir CHPli milletvekili araciligi ile mektubumu bile okuttum. AKPye verdigim oyu haram ettimdi, kendim de acip TRT 3 ten canli meclisi izledim. "Yalan" dediler yav.. CHPliler o mektubu kendileri yazmislar guya, oyle dediler... Ah.. simdi olsam yazip odedigim butun vergileri de haram edecegim ama zaten artik tinlamiyorlar bile, arsizlik yuzsuzluk dizboyu olmus.. Eskisi gibi namus ar kalmamis, utanmiyorlar..

Amaaan herkes konuşuyor. Kimi dinleyeceğimizi şaşırdık.
Herkes görüyor zaten ama nedense üç maymunu oynuyor insanlar.
Zaten bilinen bir şeyi tekrar anlatmanın ne manası var?
Artık kim gelse yemiyor mu zaten?
Elimden gelse yurtdışından millet vekili başbakan cumhurbaşkanı alacağım.

çok enteresan olduk,onlara herşey mübah sanki..

yememiştir diyemeyiz ama en çok bunların adı ayyuka çıktı

yememiştir diyemeyiz ama en çok bunların adı ayyuka çıktı

En çok bunlar yedide ondan. Bir de göstermekten çekinmeden yiyorlar.
Ne yaparsak yapalım inemeyecekler anladım.
Seçime şike karışır, miting isteriz dövülürüz. Karşı çıkan bir söz söylesek hapise atılırız.Yakında ibret olsun diye meydana asacaklar.

onu yapmak için iç güvenlik yasası çıktı zaten..kimse ses edemesin yaptıklarına,yazık devletin polisinide mecbur bırakıyorlar..

bir okulda rte miting yapacak o saatte dersi olmayan öğretmenler katılsın şeklinde yazı gelmş..dinleme zorunluluğumu var bu insanların

kesinlikle..bize Türkçe öğretmenlerimiz,karşımızdaki kişiye nasıl hitab etmemiz gerekene kadar öğretmişti,allah razı olsun..idealist öğretmenlerimizden çok şeyler öğrendik

kesinlikle..bize Türkçe öğretmenlerimiz,karşımızdaki kişiye nasıl hitab etmemiz gerekene kadar öğretmişti,allah razı olsun..idealist öğretmenlerimizden çok şeyler öğrendik

Şimdikiler sadece akademik bilgi veriyor. Çocuklarımız düşünmeden, irdelemeden yoksun yetişiyorlar. Resmen sayısal koyun sürüsü oluyorlar. Yazııık !!

Şimdikiler sadece akademik bilgi veriyor. Çocuklarımız düşünmeden, irdelemeden yoksun yetişiyorlar. Resmen sayısal koyun sürüsü oluyorlar. Yazııık !!
aynen at yarışı gibi oldu evletlarımız,vekil vükela yakınıysan sınavı kazanmasan bile girersin memuriyete,hani nerede kaldı bizim çocuklarımızın hakkı...hakkımız yiyenlere tüm ödediğimiz vergiler haram zıkkım olsun..tez zamanda yılan kılçığı olur inşallah boğazlarına!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…