Demirtaş: Ben provokasyon olmayacağından emin olsam, o polisin cenazesine giderdim

keep calm

Ağzımda gümüş kaşıkla doğduysam benim günahım ne?
Pro Üye
27 Nisan 2008
1.298
3.010
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29659975.asp

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, çözüm süreci ve şehit edilen polislerle ilgili konuştu. Demirtaş, ''Ben provokasyon olmayacağından emin olsam, o polisin cenazesine giderdim mesela. Ailesine giderdim, o insanların ailesinin elini öperdim. Yani benim annemden nasıl bir farkı var ki onların?'' dedi.

Son düzenleme:
Senin annenle onların anneleri arasında dağlar kadar fark var.biri aslan gibi evlat yetiştirmiş vatana kurban etmiş biri de senin gibi terörist yetiştirmiş ülkenin içine etmiş şehitlerin anası ağlıyorsa sebebi senin anandır.foyanız açığa çıkınca hepimiz kardeşiz mesajı verme bir yerlerin oynamasın

Bir konuşmasında demişki

#Demirtaş : Evladını askere göndermiş
analar... Evlatlarımız vatan savunması için
değil, saray savunması için bayraklara sarılıp
geliyor.

Hala dürüst diyorum dahada konuşmycam

Bu saatten sonra bu adamlar ne dese suç olacak belli oldu Neyse ben gitmesini dilerdim lafta değil de ciddi ciddi katılmasını isterdim.

adam bir lafıyla melek oldu maşallah.icraate gelince yok şehit haberleri arka arkaya gelmeye devam ediyorken partisinin vekili pkk sizi tükürüğünde boğar derken de sustursaydı şehit cenazesine ne hakla katılacak.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…