• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş: Arapların 22 Devleti Var, Kürtlerin de Olsun

yüksekovaya havaalanı yapıldı ama kaç senede yapıldı iş makinelerini yaktılar.tvde her şey gösterilmiyor her gün olay olur her gün yol kapatılır.annemi ararım söylerim haberlerde yok öyle bir şey göstermediler der.oturduğumuz yerden görüldüğü gibi değil oralar.bambaşka bir hayat var orada.alışverişe çıkan polisi eşinin yanında arkasından ateş edip öldürdüler ayda bir kere çarşıya çıkardık maaş zamanı fatura ödeyip dönerdik hemen ama ne stresle.o halde ben de bu ülkenin evladıyım benim de özgürlüğüm yok ne olacak bu?
yok arkadaşım yok bu ülkede kürt sorunu var.kürt vatandaşlarımız türkiyenin heryerinde gönül rahatlığıyla yaşayabiliyor ama onların sorunu var.bizim doğuda görev yapan vatandaşımız maaşını bile korka korka çekmeye gidiyor ama türk sorunu yok oh ne ala memleket.devletimiz içininde devlet kurulmasını isteyenler malum bölgelerden arazi alıp ülkemizin altına 30 yıldır dinamit koyanlara hibe etsinler.ben şahinbeyin karayılanın torunuyum nenehatunun, sütçü imamın kızıyım kolay kazanmadık kolay vermeyiz

yüksekovaya havaalanı yapıldı ama kaç senede yapıldı iş makinelerini yaktılar.tvde her şey gösterilmiyor her gün olay olur her gün yol kapatılır.annemi ararım söylerim haberlerde yok öyle bir şey göstermediler der.oturduğumuz yerden görüldüğü gibi değil oralar.bambaşka bir hayat var orada.alışverişe çıkan polisi eşinin yanında arkasından ateş edip öldürdüler ayda bir kere çarşıya çıkardık maaş zamanı fatura ödeyip dönerdik hemen ama ne stresle.o halde ben de bu ülkenin evladıyım benim de özgürlüğüm yok ne olacak bu?

Yok şimdi onlar bizden daha önemli. Bende anlamıyorum bu ülkede ikinci planda olan biziz. Bakın havaalanınında ne kadar olay çıkarmışlar siz söylüyorsunuz. Ama çıkıp burda şu yok bu yok diye şikayet ediyorlar. Yapsan dert yapmasan dert. Allah bildiği gibi yapsın bunları.

burada klavyenin başına oturup kürtlerin şöyle sorunları var böyle sorunları var diyenleri ağzım açık okuyorum.kaç sene görev yaptım orada 2 ay sonra tekrar doğuya gidiyoruz ama inanın korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan.Hakkari'den hastalar Van'a sevk edilir biz hastayla birlikte giderdik eşimin mesleğini soranlara korkumdan söyleyemezdim ben.kürtlerin sorunu varsa biz ölelim o zaman

burada klavyenin başına oturup kürtlerin şöyle sorunları var böyle sorunları var diyenleri ağzım açık okuyorum.kaç sene görev yaptım orada 2 ay sonra tekrar doğuya gidiyoruz ama inanın korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan.Hakkari'den hastalar Van'a sevk edilir biz hastayla birlikte giderdik eşimin mesleğini soranlara korkumdan söyleyemezdim ben.kürtlerin sorunu varsa biz ölelim o zaman

Onların tek sorunu,kendi ülkelerini kurmak ayrı bilde eğitim görmek kendi bayraklarının olması..
Hep siyasiler bunu istemedilermi,dile getirmedilermi..
Mis gbi her imkanı kullanıyorlar,hastanesi okulu camisi daha ne istiyorlar anlamıyorum..

Onların tek sorunu,kendi ülkelerini kurmak ayrı bilde eğitim görmek kendi bayraklarının olması..
Hep siyasiler bunu istemedilermi,dile getirmedilermi..
Mis gbi her imkanı kullanıyorlar,hastanesi okulu camisi daha ne istiyorlar anlamıyorum..
doğuya yatırım gitmiyormuş abla lafa bak.devlet baraj yapıyor iş makinesini yakıyorsunuz, havaalanı yapıyor sabote ediyorsunuz, yol yapıyor mayın koyuyorsunuz.sen yapılan yatırımı baltalayacaksın ne yapsın devlet hepinizi işemi alsın. "sonra devlet bize bahmiy" diyeceksin. demirtaş kürtlerin birazcık menfatini düşünüyor olsaydı son diyarbakır mitinginde patlayan bombadan önceden haberi olduğunu açıkladı.niye engel olmadı patlamasına.hdp mitingine türkler katıldıda benimmi haberim yok.pkk kürt sorununu savunuyormuş neymişte.kürtleri savunan köy basıp kürt vatandaşlarını katledermi.sesimiz çıkmıyor diye meydanı boş bellemesinler.şimdi memleketimizi savunduk diye bide ban yerik.

doğuya yatırım gitmiyormuş abla lafa bak.devlet baraj yapıyor iş makinesini yakıyorsunuz, havaalanı yapıyor sabote ediyorsunuz, yol yapıyor mayın koyuyorsunuz.sen yapılan yatırımı baltalayacaksın ne yapsın devlet hepinizi işemi alsın. "sonra devlet bize bahmiy" diyeceksin. demirtaş kürtlerin birazcık menfatini düşünüyor olsaydı son diyarbakır mitinginde patlayan bombadan önceden haberi olduğunu açıkladı.niye engel olmadı patlamasına.hdp mitingine türkler katıldıda benimmi haberim yok.pkk kürt sorununu savunuyormuş neymişte.kürtleri savunan köy basıp kürt vatandaşlarını katledermi.sesimiz çıkmıyor diye meydanı boş bellemesinler.şimdi memleketimizi savunduk diye bide ban yerik.

Sırf sabote olsun diye yaıyorlar bunları,yolmuş barajmış havaalanıymış onlarla işleri yok bunların.
ONlar ancak yaksın yıksın işleri bu zaten,pkk kendi vatandaşınıda katlediyor,terörüstün umurundamı bu sanki..

gidip yaşamadığınız yerlerde diyorsunuz da doğunun en tehlikeli yerinde 3,5 sene yaşadım.oraya gitmeden önce düşüncelerim çok çokkk farklıydı.gözümün önünde eşimin burnunu kırdılar,daha boyu belime gelmeyen çocuklar arabamızı taşladılar.fabrika iş imkanı diyorsunuz yol yapan mühendisleri bile kaçırdılar orada.iş imkanı istemiyor ki onlar kaçakçılıktan gayet memnunlar hepsinin altında lüks araba evlerde kaçak elektrik belediyeye yapılan ödenekten pkkya yardım yapılıyor.15 yaşında bir çocuk ya da genç diyelim Türkçe konuşmayı bilmiyor siz ana dilinde konuşamıyorlar diyorsunuz asıl bizler oralara atanıp kendi vatanımızın toprağında el muamelesi görüyoruz.balkonumuza milli bayramlarda Türk bayrağı asmak bizim hakkımız değil mi? oradan geleli 4 sene oldu ilk sene arkama bakmadan yürümeye zor alıştım nasıl bir psikoloji bu biliyor musunuz?hala tam olarak üzerimden atmış değilim.sırf yol kestikleri için hastaneye gidemeyip bebeği karnında ölen arkadaşım var benim.kürtler kendi devletini kurmuş zaten orada merak etmeyin bizler mülteci gibiyiz oralarda görev yaparken Allah oralarda görev yapanların yardımcısı olsun
bazen çok daralıyorum sıkılıyorum ama sizin gibi iyi insanları gördükçe yediği kaba sahip çıkıp pislemeyenleri gördükçe memleketime ve insanlarına bağlılığım kat ve kat artıyor .iyiki varsınızEn Büyük TÜRKİYE

bazen çok daralıyorum sıkılıyorum ama sizin gibi iyi insanları gördükçe yediği kaba sahip çıkıp pislemeyenleri gördükçe memleketime ve insanlarına bağlılığım kat ve kat artıyor .iyiki varsınızEn Büyük TÜRKİYE
Oraya gitmeden önce ben vatan millet bilmiyormuşum meğer gidince öğrendim ırkçılıksa eğer bu evet ırkçıyım hayatım boyunca silinmeyecek izler bıraktı orası bende.biz devlet istiyoruz diye laga luga yapamaz kimse onca şehitin gün görmemiş çocuklarının vebali üzerlerine olsun

Peki bu insanlar neden polis ve askerden bu kadar korkup kızıyorlar hiç kendinize sordunuz mu

Son düzenleme:
Hanımlar bı sakın,yok öle,Terörden beslenen bır yapı sizce devlet kurulsun istermı?bunlar dındar vatanına bağlı Kürt kardeşlerımı harcadı yıllarca ,bunlar Sıyonızm projenın maşaları,projenın başları,garıp kandırılmış çocuklar Dağda ,bunların cocukları sosyal hesaplarında son model hayat yaşıyor ve sergılıyor,bız kuralım Hadım gıdın dıyelim,asla gitmezler ,son seçimde sandıklar guvenlıksız kaldı,musluklardan kan akıtırım barajı geçemezsem dedi,ALlahında bır Hesabı var,yıllarca çok Zulüm gorduler,ama bızden değil kendılerınden,ama Kezban Hatemı çok güzel bir yazı yazmıştı,kürt kardeşlerım davul çalıp kutlama yapıyor,nereye Çalıyor anlamış Değilim,bır tuhaflık var,oysa barajı geçti dıye üzüntüden kahır olan Dündar vatanını seven Kürt kardeşlerımız var,unutmayalım

Peki bu insanlar neden polis ve askerden bu kadar korkup kızıyorlar hiç kendinize sordunuz mu
Korkuyorlar derken kim korkuyor onlar mı? tersine biz korkuyoruz başımıza bugün ne iş gelecek diye.zamanında pkk evleri ateşe verip,asker kıyafetiyle çocukları oldurup,bakın askerler size bunları yaptı diye akıllarını çelip,bütün halkın aklını buladığı için olmasın. Neyin ne olduğunu biliyorum neden yaptıklarını da biliyorum merak etmeyin kulaktan dolma bilgilerle yazmıyorum buraya bizzat orada yaşamış bir insan olarak yazıyorum bunları. Kimse bana kürtleri sevimli gösteremez

Ortadoğuda Kürt birliğini sağlayıp devlet kurabiliyorlarsa kursunlar. Türkiye'den destek istemeleri ironik oluyor. Pkk'nın Suriye koludur Pyd. Kapımızdaki düşmana mı destek olalım?
Türkiye hepsini ekmek elden su gölden yaşatıyor zaten adamlar çalışmak nedir bilmiyorlar ki tabi Türkiye' den yardım isteyecek devlet kurabilecek gücü kendinde gören bir toplumun yardım istemesi de ayrı bir saçmalık. Bir sonraki istekleri ne acaba merakla bekliyorum.bir önceki apo serbest kalsındı

Şemdinli'de Seferi Yılmaz'a[kaynak belirtilmeli] ait kitapçı bombalanmış, bir kişi ölmüş, bombayı attığı öne sürülen bir kişinin sığındığı otomobil halk tarafından durdurulmuş ve içindeki üç kişi tartaklanarak polise teslim edilmiştir. Zanlılar asker olduklarını iddia etmiş[kaynak belirtilmeli] ve bu üç kişinin serbest bırakıldığı iddiası üzerine Şemdinli halkı sokaklara dökülmüş ve polis noktası ateşe verilmişti. Otomobilde keşif yapan savcı ve CHP Hakkari Milletvekili Esat Canan'ın üzerine de ateş açılmış, bir kişi de burada ölmüştür.[kaynak belirtilmeli]
VİKİPEDİ

Türkiye hepsini ekmek elden su gölden yaşatıyor zaten adamlar çalışmak nedir bilmiyorlar ki tabi Türkiye' den yardım isteyecek devlet kurabilecek gücü kendinde gören bir toplumun yardım istemesi de ayrı bir saçmalık. Bir sonraki istekleri ne acaba merakla bekliyorum.bir önceki apo serbest kalsındı
sizin izah alanınız sınırsız benim ise sınırlı şimdilik sizin dediğiniz gibi olsun ama adalet ergeç yerini bulacaktır size cvp vermeyeceğim alıntılamayın

gidip yaşamadığınız yerlerde diyorsunuz da doğunun en tehlikeli yerinde 3,5 sene yaşadım.oraya gitmeden önce düşüncelerim çok çokkk farklıydı.gözümün önünde eşimin burnunu kırdılar,daha boyu belime gelmeyen çocuklar arabamızı taşladılar.fabrika iş imkanı diyorsunuz yol yapan mühendisleri bile kaçırdılar orada.iş imkanı istemiyor ki onlar kaçakçılıktan gayet memnunlar hepsinin altında lüks araba evlerde kaçak elektrik belediyeye yapılan ödenekten pkkya yardım yapılıyor.15 yaşında bir çocuk ya da genç diyelim Türkçe konuşmayı bilmiyor siz ana dilinde konuşamıyorlar diyorsunuz asıl bizler oralara atanıp kendi vatanımızın toprağında el muamelesi görüyoruz.balkonumuza milli bayramlarda Türk bayrağı asmak bizim hakkımız değil mi? oradan geleli 4 sene oldu ilk sene arkama bakmadan yürümeye zor alıştım nasıl bir psikoloji bu biliyor musunuz?hala tam olarak üzerimden atmış değilim.sırf yol kestikleri için hastaneye gidemeyip bebeği karnında ölen arkadaşım var benim.kürtler kendi devletini kurmuş zaten orada merak etmeyin bizler mülteci gibiyiz oralarda görev yaparken Allah oralarda görev yapanların yardımcısı olsun
Neresi orasii :KK57:

Zanlılar asker olduklarını iddia etmis!!! peki kesin olarak asker oldukları ispatlanmış mı? Terörist cenazesi hastaneye getirilip hastaneden bir kişi görüntü çekip benim polis eşi olmam dolayısıyla o yaptı başka kim yapabilir diye iftira atılıp çalıştığım servisi onlarca kişi basıp arkadan kilitledigim hemşire odasının kapısının arkasında nasıl bir korkuyla beklediğimi bir ben bir Allah biliyor.iftira atmak çok kolay ben askerim dedi diye ispatlanmayan biri asker oldu ve tüm teşkilat sorumlu tutuldu oralarda ne dumenler dönüyor herkes biliyor ama adalet inşallah er geç yerini bulur ona şüphem yok.ekmek yediğin kaba tükürmek hayvanlarda bile yok.benimde başka söyleyecek sözüm yok zaten ben bu foruma hep yazıyorum ama nedense kısa cevaplar alıyorum ya da hiç cevap alamıyorum

QUOTE="msg38, post: 41807365, member: 311235"]Zanlılar asker olduklarını iddia etmis!!! peki kesin olarak asker oldukları ispatlanmış mı? Terörist cenazesi hastaneye getirilip hastaneden bir kişi görüntü çekip benim polis eşi olmam dolayısıyla o yaptı başka kim yapabilir diye iftira atılıp çalıştığım servisi onlarca kişi basıp arkadan kilitledigim hemşire odasının kapısının arkasında nasıl bir korkuyla beklediğimi bir ben bir Allah biliyor.iftira atmak çok kolay ben askerim dedi diye ispatlanmayan biri asker oldu ve tüm teşkilat sorumlu tutuldu oralarda ne dumenler dönüyor herkes biliyor ama adalet inşallah er geç yerini bulur ona şüphem yok.ekmek yediğin kaba tükürmek hayvanlarda bile yok.benimde başka söyleyecek sözüm yok zaten ben bu foruma hep yazıyorum ama nedense kısa cevaplar alıyorum ya da hiç cevap alamıyorum[/QUOTE]
Cevap alamazsin çünkü islerine gelmez.her zaman kaytarirlar.mertce kimsenin karşısına çıkamazlar.pkk da öyle degil mi yıllardır vur kaç taktigi hep.varsa cesaretiniz çıkın mehmetciğin karşısına bakın sizi nasıl hallaç pamuğu gibi savuruyor.

QUOTE="msg38, post: 41807365, member: 311235"]Zanlılar asker olduklarını iddia etmis!!! peki kesin olarak asker oldukları ispatlanmış mı? Terörist cenazesi hastaneye getirilip hastaneden bir kişi görüntü çekip benim polis eşi olmam dolayısıyla o yaptı başka kim yapabilir diye iftira atılıp çalıştığım servisi onlarca kişi basıp arkadan kilitledigim hemşire odasının kapısının arkasında nasıl bir korkuyla beklediğimi bir ben bir Allah biliyor.iftira atmak çok kolay ben askerim dedi diye ispatlanmayan biri asker oldu ve tüm teşkilat sorumlu tutuldu oralarda ne dumenler dönüyor herkes biliyor ama adalet inşallah er geç yerini bulur ona şüphem yok.ekmek yediğin kaba tükürmek hayvanlarda bile yok.benimde başka söyleyecek sözüm yok zaten ben bu foruma hep yazıyorum ama nedense kısa cevaplar alıyorum ya da hiç cevap alamıyorum
Cevap alamazsin çünkü islerine gelmez.her zaman kaytarirlar.mertce kimsenin karşısına çıkamazlar.pkk da öyle degil mi yıllardır vur kaç taktigi hep.varsa cesaretiniz çıkın mehmetciğin karşısına bakın sizi nasıl hallaç pamuğu gibi savuruyor.[/QUOTE]
Bir daha girmeyeceğim bu konulara diyorum ama okuyunca tutamıyorum kendimi.soru soruyorum he tamam diye kapatıyorlar ben uzun uzun yazıyorum siz de haklısınız madem beni aydınlatın.orada yaşamayan insan da bunları okusa acaba kürtler gerçekten eziliyor mu der.neyse arkadaşım rabbim bayrağımıza devletimize zeval vermesin bu mübarek günler hürmetine

Back
X