sanırsın 22 devlet Türkiyede kuruldu. git anavatanına kur devletini..Sanki Arapların 22 devletini biz kurduk.
Kurmaktan bahsettikleri devletin sınırları içinde bizim güneydoğudaki topraklarımız bulunmuyormu yani. Bulunmuyorsa pkk nın derdi neymiş?Dün programı izledim. Türkiye topraklarından bahsetmedi orda. Ortadoğuda kurulacak bir kürt devletinden bahsetti. Zaten kuzey ırakta federal bir yapı var bildiğim kadarıyla. Onunla alakalı şeylerdi konuştukları.
Şu an için yok. Bunun türkiyedeki kürtlerle ya da pkk ile bir ilgisi yok. Suriye ve kuzey ırakta lazkiye bağlantısıyla kurulacak bir devletten bahsediliyor anladığım kadarıyla. Pyd ve ypg ile bağlantılı pkk ile değil.Kurmaktan bahsettikleri devletin bizim güneydoğudaki topraklarımız bulunmuyormu yani. Bulunmuyorsa pkk nın derdi neymiş?
Türkiyede kürtlerin ne sorunu varmis ki.bizimle ayni okulda okuyorlar ayni hastaneden faydalaniyorlar.milletvekili bakan hatta cumhurbaşkanı oluyorlar.uluderede öldürülenlere devlet binlerce lira tazminat verdi.ama daha 10 ay önce 6-7 ekim olaylarinda is yerinden evine giderken pkk kursunuyla öldürülen cok yakin bi akrabamin geride kalanlarinin yüzüne bile bakilmadi.ülkemizde kürt sorunu falan yok benim bi sürü kürt komşum arkadasim var gayet guzel geciniyoruz.bu olmayan sorunu ortaya çıkartan siyasilerdir.türkiye üzerinde kötü emelleri olan dış güçlerdirŞu an için yok. Bunun türkiyedeki kürtlerle ya da pkk ile bir ilgisi yok. Suriye ve kuzey ırakta lazkiye bağlantısıyla kurulacak bir devletten bahsediliyor anladığım kadarıyla. Pyd ve ypg ile bağlantılı pkk ile değil.
Pkknın derdi türkiyedeki kürt sorunu.
Yani bu konuda tartışmak yersiz. Bununla ilgili düşüncelerimi defalarca yazdım, tekrar yazmayacağım. Ülkenin doğusunda yaşamayan ve kürt olmayan insanların bir sorunları yok yeaaa demesini anlamıyorum, anlamayacağım malesef. Bundan 3-5 sene öncesine kadar anadilini konuşması bile yasak olan insanlardan bahsediyoruz. Evet bizimle aynı hayatı yaşıyorlar, haklısınız.Türkiyede kürtlerin ne sorunu varmis ki.bizimle ayni okulda okuyorlar ayni hastaneden faydalaniyorlar.milletvekili bakan hatta cumhurbaşkanı oluyorlar.uluderede öldürülenlere devlet binlerce lira tazminat verdi.ama daha 10 ay önce 6-7 ekim olaylarinda is yerinden evine giderken pkk kursunuyla öldürülen cok yakin bi akrabamin geride kalanlarinin yüzüne bile bakilmadi.ülkemizde kürt sorunu falan yok benim bi sürü kürt komşum arkadasim var gayet guzel geciniyoruz.bu olmayan sorunu ortaya çıkartan siyasilerdir.türkiye üzerinde kötü emelleri olan dış güçlerdir
tabi siz antepde yaşadığımı buradi halkın yarısının belki daha fazlasının kürt olan bir yer olduğunu bilmezsiniz.28 yaşındayım 28 yıldır ben anadilimi konuşamıyorum diyen kürt görmedim.ayrıca yukarda iddia ettiğiniz üzere insanlara anadilini konuşma özgürlüğünü getiren hükümetede BÖLÜCÜ denilmesi ayrı bir ironiYani bu konuda tartışmak yersiz. Bununla ilgili düşüncelerimi defalarca yazdım, tekrar yazmayacağım. Ülkenin doğusunda yaşamayan ve kürt olmayan insanların bir sorunları yok yeaaa demesini anlamıyorum, anlamayacağım malesef. Bundan 3-5 sene öncesine kadar anadilini konuşması bile yasak olan insanlardan bahsediyoruz. Evet bizimle aynı hayatı yaşıyorlar, haklısınız.
tabi siz antepde yaşadığımı buradi halkın yarısının belki daha fazlasının kürt olan bir yer olduğunu bilmezsiniz.28 yaşındayım 28 yıldır ben anadilimi konuşamıyorum diyen kürt görmedim.ayrıca yukarda iddia ettiğiniz üzere insanlara anadilini konuşma özgürlüğünü getiren hükümetede BÖLÜCÜ denilmesi ayrı bir ironi
tabi siz antepde yaşadığımı buradi halkın yarısının belki daha fazlasının kürt olan bir yer olduğunu bilmezsiniz.28 yaşındayım 28 yıldır ben anadilimi konuşamıyorum diyen kürt görmedim.ayrıca yukarda iddia ettiğiniz üzere insanlara anadilini konuşma özgürlüğünü getiren hükümetede BÖLÜCÜ denilmesi ayrı bir ironi
onlarda ayrı bir baş belasıAntepin yarısı Kürt mü ? Suriyeli deseniz daha çok inanırdım.
onlarda ayrı bir baş belası
cevabım ırkçılıkmı çağrıştırdı sizde.ama niyetim o değildi.ki ırkçılık burda ban sebebi olmakla birlikte bırakın banı insanlık suçudur.Irkçılık yapmayalım.
cevabım ırkçılıkmı çağrıştırdı sizde.ama niyetim o değildi.ki ırkçılık burda ban sebebi olmakla birlikte bırakın banı insanlık suçudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?