• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DEMİR İLACI KULLANDIM KİLO ALDIM

Yagmur09756

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
189
17
48
Ben demir ilacı kullandım ancak iştahımda artış olmadı buna rağmen 1 ayda 3 kilo aldım çok kötüyüm ya 57 kg idim kolay kolay kilo almıyordum demir ilacı, D vitamini, B12 aldım 1 ayda 3 kilo aldım. Sizde de bu durum oldu mu? Yani iştah açmadı besin miktarında artma olmadı ama yine de kilo aldım

Ben demir ilacı kullandım ancak iştahımda artış olmadı buna rağmen 1 ayda 3 kilo aldım çok kötüyüm ya 57 kg idim kolay kolay kilo almıyordum demir ilacı, D vitamini, B12 aldım 1 ayda 3 kilo aldım. Sizde de bu durum oldu mu? Yani iştah açmadı besin miktarında artma olmadı ama yine de kilo aldım
Ben de demir ilacı,B12 , d vitamini kullandım 3 ay boyunca. Her yıl kullanıyorum. Yine de kilo alamıyorum. Bir arkadaşım vitamin hapları içince kilo alıyorum demişti. Bazılarında kabızlık da yapabilir.

Böyle bir şey mümkün değil profesyonel bir tartı kullanıp bakın ödem vardır ben sürekli kullanıyorum

Ben de demir ilacı,B12 , d vitamini kullandım 3 ay boyunca. Her yıl kullanıyorum. Yine de kilo alamıyorum. Bir arkadaşım vitamin hapları içince kilo alıyorum demişti. Bazılarında kabızlık da yapabilir.
Bende baya kabızlık yapmış ya üf bir sürü de kilo aldım napacam ben

Evet bende de aynı şekile kilo yaptı psikolojim bozuldu bıraktım ya içmiyorum şimdi diyete girdim

Back