Fotoğraf için kusura bakmayın lütfen .bebeğime sabah demir ilacı verdim kakasını böyle yaptı içinde kahverengi kirmizi şeyler var 4.5 aylık dmrir ilacına 4 gün oldu başlayalı ilk defa boyel oldu böyle olurmu acaba kakasi
Fotoğraf için kusura bakmayın lütfen .bebeğime sabah demir ilacı verdim kakasını böyle yaptı içinde kahverengi kirmizi şeyler var 4.5 aylık dmrir ilacına 4 gün oldu başlayalı ilk defa boyel oldu böyle olurmu acaba kakasi Eki Görüntüle 3287060
B*kun vizyonu bu, bebekten yetişkine değiştiremezsiniz güzel bi görsel beklentisine girmemeniz gerektiğini konu başlığına tıklarkende anlayabilirdiniz. Konu sahibi başka açıdan da çekse sonuç aynı.
Konuya gelince ; Demir ilacı böyle yapıyor malesef ama bu sizi yanıltmasın şundan daha ilerisi olursa kanlanma vs takip edin bu sefer süt alerjisi vb durumlar olabilir. Bir de bu durumu her türlü doktoruna danışın kan ilacını değiştirebilir. Sağlıkla büyüsün
B*kun vizyonu bu, bebekten yetişkine değiştiremezsiniz güzel bi görsel beklentisine girmemeniz gerektiğini konu başlığına tıklarkende anlayabilirdiniz. Konu sahibi başka açıdan da çekse sonuç aynı.
Konuya gelince ; Demir ilacı böyle yapıyor malesef ama bu sizi yanıltmasın şundan daha ilerisi olursa kanlanma vs takip edin bu sefer süt alerjisi vb durumlar olabilir. Bir de bu durumu her türlü doktoruna danışın kan ilacını değiştirebilir. Sağlıkla büyüsün
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Ben cvp yazmaya gerek duymadım hanımefendiye sizde anlatmaya calismasaydiniz keşke .cum doktora gidecegim demir ilacını soracağım o zaman sabah demr ilacı vermeden önce normaldi kakası bakalım demir ilacı verince yine aynımı olucak
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Ben cvp yazmaya gerek duymadım hanımefendiye sizde anlatmaya calismasaydiniz keşke .cum doktora gidecegim demir ilacını soracağım o zaman sabah demr ilacı vermeden önce normaldi kakası bakalım demir ilacı verince yine aynımı olucak
Ben anlıyorum sizi belki 40 kere düşünmüşsünüzdür atayım mı atmayayım mı diye ama çaresizlik ve korku bunu yaptırtıyor doktora gidemiyor insan hemen burasıda bunun için var fikir danışmak için duygu paylaşmak için. O kadar iğrenç şeyler varken buna iğrenmek bi anne olarak benim zoruma gitti. Siz bi deneme yanılma yoluyla en doğrusunu bulacaksınız zaten doktorunuzda rehberiniz olucak