Demir hapı ve kilo

adenasli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
1.607
1.074
63
40
Kızlar demir hapı kilo yapar mı demir hapını 2 haftadır kullanıyorum sürekli kabızlk şikaywtim olmaya başladı

Bende henüz kilo almadım ama kabızlık devam ederse kesin alırım gibime geliyor :( suan kacıncı ayınızdasınız ?

Mayısta başladım. 2. Ayın ortasındayım . Benim de şikayetim vardı o yönde ama bol bol sıvı alın. Kabızlık olmuyor . Tek derdim affedersiniz büyük tuvaletin simsiyah olması. İçim çürümüş gibi :KK70: Ama normalmiş .:KK57:

Mayısta başladım. 2. Ayın ortasındayım . Benim de şikayetim vardı o yönde ama bol bol sıvı alın. Kabızlık olmuyor . Tek derdim affedersiniz büyük tuvaletin simsiyah olması. İçim çürümüş gibi :KK70: Ama normalmiş .:KK57:
3 litre su içiyorum günde resmen ölctüm :) yarın doktora soracagım belki ilaç markasıdır sorun ;)

Evet ferro sanol sizde ne gibi sorun oldu ilaç kullanırken ?
Neler olmadı ki :) Başımı yataktan kaldıramıyordum. Çarpıntı hissi , sürekli uyku hali gibi sorunlar vs vs .. Baktım olacak gibi değil, doktora gittim dedim bana çok ağır geldi bu. Hemen değiştirdi. Şimdi rahatım.

Neler olmadı ki :) Başımı yataktan kaldıramıyordum. Çarpıntı hissi , sürekli uyku hali gibi sorunlar vs vs .. Baktım olacak gibi değil, doktora gittim dedim bana çok ağır geldi bu. Hemen değiştirdi. Şimdi rahatım.
Bende sadece kabızlık var değiştirim bende ilacı zaten kandaki seviyemde normal neden demir hapı veriyorlar ablamıyorum

Hatta yengem de kullandı onu hamilelikte kızın tüm vücudu kırmızı kırmızı oldu. O ilacı her bünye kaldıramıyor bence :bicak:

Bende sadece kabızlık var değiştirim bende ilacı zaten kandaki seviyemde normal neden demir hapı veriyorlar ablamıyorum
Canım değerler normal olsa bile veriyorlarmış. Hamileyken o değerler yeterli gelmiyormuş çünkü bünyeye.

Ben 1. Aydan beri ferro sanol kullanıyorum bünye ona zor alisiyor ilk zamanlar benide kötü yaptı şimdi gayet iyiyim hala devam ediyorum iyi bir hap

tuvalette ağlıyordum kabızlıktan :/ sabah aç karna gün kurusu yiyip üstüne sıcak-ılık su içerek çözüm buldum.

Ya bende normalde hamilelik çncesi bir labızlık mevcuttu suan ilaçla maşallah iyice azdı daha önce kayısı ve incirle idare ediyordum ve baya işe yarıyordu şimdi ücut onada alıştı sanırım kar etmiyor :(

Ya bende normalde hamilelik çncesi bir labızlık mevcuttu suan ilaçla maşallah iyice azdı daha önce kayısı ve incirle idare ediyordum ve baya işe yarıyordu şimdi ücut onada alıştı sanırım kar etmiyor :KK43:
Ben gebelik disindada cok kullandim demir eksikligim oldugu icin ferrm fort ferro sanol dr verirken zaten bu ilaclarin kabizlik yaptigini söylüyodu bi defasinda 3 ay kullandim araliksiz kilo aldim o dönem,birde gebelikte demir eksikligi olmasa bile sanirim 3.aydan sonra başlanyo ben suan kullanmiyorm henz baslamadi dr um,bebek senin demir depolarini boşaltmaya başliycak ondan dolayi depolarini doldurmak icin takviye gerekiyor bu nedenle başlanyor bu ilaca.bide bi tavsiyem olucak marketlerde satilan o sari renkli kuru kaysilari kullanmayn bende kullanyodum kabizlik sorunundan ötüru ama o kaysilari gunlerce kükürtte bekletiyolar sari rengi alsin diye bunu ögrendikten sonra biraktim kullanmayi bol sıvi meyve tuketin özellikle kiraz işinizi görur:)

Ben gebelik disindada cok kullandim demir eksikligim oldugu icin ferrm fort ferro sanol dr verirken zaten bu ilaclarin kabizlik yaptigini söylüyodu bi defasinda 3 ay kullandim araliksiz kilo aldim o dönem,birde gebelikte demir eksikligi olmasa bile sanirim 3.aydan sonra başlanyo ben suan kullanmiyorm henz baslamadi dr um,bebek senin demir depolarini boşaltmaya başliycak ondan dolayi depolarini doldurmak icin takviye gerekiyor bu nedenle başlanyor bu ilaca.bide bi tavsiyem olucak marketlerde satilan o sari renkli kuru kaysilari kullanmayn bende kullanyodum kabizlik sorunundan ötüru ama o kaysilari gunlerce kükürtte bekletiyolar sari rengi alsin diye bunu ögrendikten sonra biraktim kullanmayi bol sıvi meyve tuketin özellikle kiraz işinizi görur:)
Teşekkür ederim tatlım bi arkadaşın tavsiyesi ile kuru incire başladum doktorda demir hapını şimdilik kesti kabızlık için ilaç verdi daha sınra bi gün için bi gğn bırakırız dedi

Back
X