Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 litre su içiyorum günde resmen ölctüm :) yarın doktora soracagım belki ilaç markasıdır sorunMayısta başladım. 2. Ayın ortasındayım . Benim de şikayetim vardı o yönde ama bol bol sıvı alın. Kabızlık olmuyor . Tek derdim affedersiniz büyük tuvaletin simsiyah olması. İçim çürümüş gibiAma normalmiş .
![]()
Ferro sanol mu ? O ilaç bana hiç iyi gelmemişti . Değiştirdim.3 litre su içiyorum günde resmen ölctüm :) yarın doktora soracagım belki ilaç markasıdır sorun![]()
Neler olmadı ki :) Başımı yataktan kaldıramıyordum. Çarpıntı hissi , sürekli uyku hali gibi sorunlar vs vs .. Baktım olacak gibi değil, doktora gittim dedim bana çok ağır geldi bu. Hemen değiştirdi. Şimdi rahatım.Evet ferro sanol sizde ne gibi sorun oldu ilaç kullanırken ?
Bende sadece kabızlık var değiştirim bende ilacı zaten kandaki seviyemde normal neden demir hapı veriyorlar ablamıyorumNeler olmadı ki :) Başımı yataktan kaldıramıyordum. Çarpıntı hissi , sürekli uyku hali gibi sorunlar vs vs .. Baktım olacak gibi değil, doktora gittim dedim bana çok ağır geldi bu. Hemen değiştirdi. Şimdi rahatım.
Çok geçmiş olsun . Bir sorun doktora . Umarım düzelir.Bende sadece kabızlık var değiştirim bende ilacı zaten kandaki seviyemde normal neden demir hapı veriyorlar ablamıyorum
İnşallah düzelir resmen lavabo bekler oldum sabah akşamÇok geçmiş olsun . Bir sorun doktora . Umarım düzelir.![]()
Canım değerler normal olsa bile veriyorlarmış. Hamileyken o değerler yeterli gelmiyormuş çünkü bünyeye.Bende sadece kabızlık var değiştirim bende ilacı zaten kandaki seviyemde normal neden demir hapı veriyorlar ablamıyorum
Ben gebelik disindada cok kullandim demir eksikligim oldugu icin ferrm fort ferro sanol dr verirken zaten bu ilaclarin kabizlik yaptigini söylüyodu bi defasinda 3 ay kullandim araliksiz kilo aldim o dönem,birde gebelikte demir eksikligi olmasa bile sanirim 3.aydan sonra başlanyo ben suan kullanmiyorm henz baslamadi dr um,bebek senin demir depolarini boşaltmaya başliycak ondan dolayi depolarini doldurmak icin takviye gerekiyor bu nedenle başlanyor bu ilaca.bide bi tavsiyem olucak marketlerde satilan o sari renkli kuru kaysilari kullanmayn bende kullanyodum kabizlik sorunundan ötüru ama o kaysilari gunlerce kükürtte bekletiyolar sari rengi alsin diye bunu ögrendikten sonra biraktim kullanmayi bol sıvi meyve tuketin özellikle kiraz işinizi görur:)Ya bende normalde hamilelik çncesi bir labızlık mevcuttu suan ilaçla maşallah iyice azdı daha önce kayısı ve incirle idare ediyordum ve baya işe yarıyordu şimdi ücut onada alıştı sanırım kar etmiyor![]()
Teşekkür ederim tatlım bi arkadaşın tavsiyesi ile kuru incire başladum doktorda demir hapını şimdilik kesti kabızlık için ilaç verdi daha sınra bi gün için bi gğn bırakırız dediBen gebelik disindada cok kullandim demir eksikligim oldugu icin ferrm fort ferro sanol dr verirken zaten bu ilaclarin kabizlik yaptigini söylüyodu bi defasinda 3 ay kullandim araliksiz kilo aldim o dönem,birde gebelikte demir eksikligi olmasa bile sanirim 3.aydan sonra başlanyo ben suan kullanmiyorm henz baslamadi dr um,bebek senin demir depolarini boşaltmaya başliycak ondan dolayi depolarini doldurmak icin takviye gerekiyor bu nedenle başlanyor bu ilaca.bide bi tavsiyem olucak marketlerde satilan o sari renkli kuru kaysilari kullanmayn bende kullanyodum kabizlik sorunundan ötüru ama o kaysilari gunlerce kükürtte bekletiyolar sari rengi alsin diye bunu ögrendikten sonra biraktim kullanmayi bol sıvi meyve tuketin özellikle kiraz işinizi görur:)