Demir eksikliğiyle ilgili bir derdim var.

E

EU1

Ziyaretçi
kan tahlili yaptırdım bugün serum demirim düşük çıktı ama bu nedemk bildiğimiz demir eksikliğimi yoksa başka bişeymi azönce internette araştırırken çok kötü bi soruyla karşılaştım biri sormuş ki serum demirinin aidsle alakası varmı demiş cevap verende olmamış la havle vela kuvvet kafayı yicem ne tuhaf bi soru bu şimdi nie böle bişe sormuş bu kimse..ama araştırmalarımda demir eksikliğinden başka bişey yazmıodu hiç öle bişeyle karşlaşmadım ama soru çok canımı sıktı ne aids i yaaaaaaa..nolur bana akıl verin çokmu aptalım ben sadece bir soruyu bukadar dert edecek bilgi verin lütfen

ekmek yemelısın bılmıyor musun bunu, duayla falan olmaz ya havla vela falan deıgıl ekmek yemelısın kan yapsın kanda demır vardır.

a.s.canım sen gönlünü rahat tut ne alakası var aids le falan.o kişinin demek böle bi şüpesi var sormuş ama demir eksikliği çok yaygın ve çok sebebi olan bir rahatsızlık.bendede var mesela ben şimdi keçi boynuzu pekmezi aldım her sabah 1 kaşık içiyorum kansızlığa birebir.tavsiye ederim.sağlıklı günler dilerim canıma.s.geçmişolsun

Doktor size demir eksikligi var dediyse,öyledir,
aidsle ne alakasi var,ve o soru sizin aklinizi karistirmasina bir sebep yok ki ortada,tahlilde cikmis sizde demir eksikligi oldugu..
et, tavuk, balik, yumurta, vb.yiyecekleri daha fazla tüketmelisiniz..
Gecmis olsun..

a.s.canım sen gönlünü rahat tut ne alakası var aids le falan.o kişinin demek böle bi şüpesi var sormuş ama demir eksikliği çok yaygın ve çok sebebi olan bir rahatsızlık.bendede var mesela ben şimdi keçi boynuzu pekmezi aldım her sabah 1 kaşık içiyorum kansızlığa birebir.tavsiye ederim.sağlıklı günler dilerim canıma.s.geçmişolsun

canım yaygın biliom ama serum demiri ayrı bişeymi onu soruyom ben bide serum demiriyle ilgili öle bi soru sormuş biri ondan canım sıkıldı

Doktor size demir eksikligi var dediyse,öyledir,
aidsle ne alakasi var,ve o soru sizin aklinizi karistirmasina bir sebep yok ki ortada,tahlilde cikmis sizde demir eksikligi oldugu..
et, tavuk, balik, yumurta, vb.yiyecekleri daha fazla tüketmelisiniz..
Gecmis olsun..

tabiki demir eksikliği var dedi ama serum demiri falan nedemk onu takıom kafaya aklımı karıştırmaya tabiki sebep yok ama ben efhamlıyım oyüzden böle davraıorum şuanda

canım bildiğim kadarıyla oda bir çeşidi demir eksikliğinin çeşitleri var diye biliyorum.ama sonuçta çeşidi ne olursa olsun dışardan demir takviyesi yapman lazım.adı üstünde serumda olsa demir eksikliği.bu arada dr un seni bu konuda aydınlatmadımı.anlamadıysan tekrar ara sor dr.na için rahatlasın.tekrar geçmişolsun canım.

demir eksikligine konulan tanilar dan biride
serum demirinin düsük olmasiymis.I
nternetten bu konuda ayrintili arastirma yapabilirsn.
veya forumda doktor , laboratuvar teknikeri arkadaslar varsa daha iyi aciklamali yardimci olurlar.
aklin karismasin,sonuc olarak nila 16 yazdigi gibi disardan demir takviyesi yapman lazim...

canım bildiğim kadarıyla oda bir çeşidi demir eksikliğinin çeşitleri var diye biliyorum.ama sonuçta çeşidi ne olursa olsun dışardan demir takviyesi yapman lazım.adı üstünde serumda olsa demir eksikliği.bu arada dr un seni bu konuda aydınlatmadımı.anlamadıysan tekrar ara sor dr.na için rahatlasın.tekrar geçmişolsun canım.

canım doktora ben bişe soramadım biraz utangaçım sadece dediki demir eksikliği var dedi ilaç verdi bunları iç bir ay sonra demir düzelmezse anemiye gidersin dedi..şimdide bu serum işini araştırdım serumdaki demir bağlayan bölgelerin ne dereceye kadar doyurulabildiğini ölçmektedir. yazıyo içim rahatladı piskolojikmen ben o soruya takmıştım şimdi içim rahatladı ay görende suçlu faalan sancak beni ama psikolojim biraz sarsıkdir benim ilgin için çok teşekkür ederim tatlım

demir eksikligine konulan tanilar dan biride
serum demirinin düsük olmasiymis.I
nternetten bu konuda ayrintili arastirma yapabilirsn.
veya forumda doktor , laboratuvar teknikeri arkadaslar varsa daha iyi aciklamali yardimci olurlar.
aklin karismasin,sonuc olarak nila 16 yazdigi gibi disardan demir takviyesi yapman lazim...

dışardan demir takviyesi olarak doktor ilaç verdi 3 kutu onları içecem artık..buarada benim kafama taktığım serum niye??bide serum demirinin aidle alakası varmı die sormuş biri ona çok sıkıldı camım

Canım benim sen gönlünü ferah tut. Demir eksikliğinin aids denen illetle bir ilgisi olsaydı doktor seni böyle rahat yollarmıydı. Mutlaka başka testler falan isterdi.
Eminim sadece bildiğimiz demir eksikliğidir bu, sen hiç üzülme.

Canım benim sen gönlünü ferah tut. Demir eksikliğinin aids denen illetle bir ilgisi olsaydı doktor seni böyle rahat yollarmıydı. Mutlaka başka testler falan isterdi.
Eminim sadece bildiğimiz demir eksikliğidir bu, sen hiç üzülme.

saol böle bişeyin efhamı bile kötü

bak canım senin sorunun evham başka bişi değil.yapman gereken derin nefes al ve ben iyiyim herkesde olan demir eksikliğinden başka bişiyim yok demek.ilaçlarını düzenli kullan sapasağlamsın merek etme.evhamı kesss

senin burcun kesin balık veya başaktır.saglıkla ilgili onlar pimpirikli olurlar boyle.Eeee doktor bakmıs tahlil sonuclarına ve gerekli tedaviye başlaman icin ilaçlarını yazmıs.Sorun ne? AIDS olma ihtimalin olsa seni eve gönderir miydi sanıyorsun? veremlilerin ve Aidslilierin tedavi olma zorunlulugu var.Kontrol altında tutuluyorlar.Bu yasadıgın sorun hemen herkesin hayatta en az bir kere karsılastıgı bir sorun zaten.Kansızlık-anemi.Bir doktor arkadasım pekmezin hiç bir işe yaramadıgını dalak yenmesi gerektigini söylemişti ve bol miktarda et.Beslenmeme dikkat et,ilaçlarını duzenli kullan hallolur.Bak kış geldi üşürsün cok.iyileş bir an önce.

bak canım senin sorunun evham başka bişi değil.yapman gereken derin nefes al ve ben iyiyim herkesde olan demir eksikliğinden başka bişiyim yok demek.ilaçlarını düzenli kullan sapasağlamsın merek etme.evhamı kesss

ya bu aids işini enfeksiyonla bulaşırmı acaba diye kafama taktım biri hapşururken öksürürken yanımdan geçerekn en düşük ihtimallerle allah korusun geçer sandım aman allahım uzak tutsun böle bişe olmaz dimi

ya bu aids işini enfeksiyonla bulaşırmı acaba diye kafama taktım biri hapşururken öksürürken yanımdan geçerekn en düşük ihtimallerle allah korusun geçer sandım aman allahım uzak tutsun böle bişe olmaz dimi

HIV / AIDS in Bulaşma Yolları

Cinsel ilişki, kanında HIV taşıyan kişiyle cinsel ilişkide ( vajinal, anal veya oral ) bulunmakla HIV bulaşabilir
Kan yoluyla, HIV / AIDS li kişinin kan, kan ürünleri, doku veya organlarının nakliyle bulaşabilir
HIV / AIDS li anneden gebeliği süresince veya doğum esnasında bebeğe HIV geçebilmektedir. Daha az oranda olmakla beraber annenin bebeği emzirmesiyle ( anne sütüyle ) bebeğe HIV bulaşabilir

HIV Nasıl Bulaşmaz
El sıkışma
Sosyal öpüşme ( yanaktan yanağa )
Kucaklaşma
Başkasının giysisini giyme ile
Tükrük, göz yaşı, ter, öksürük, aksırıkla

HIV bulaşması söz konusu değildir. Yiyeceklerle, aynı tabak, çatal, kaşık, bardak, aynı tuvalet ve banyoyu kullanma, telefon ve benzerlerini kullanmakla HIV / AIDS bulaşmamaktadır.Toplu taşıma araçlarında olduğu gibi ortak ve kalabalık mekanlarda bulunmakla da HIV / AIDS bulaşmaz. Sivrisinek ve her türlü böceğin sokmasıyla da HIV in bulaşmadığı kanıtlanmıştır.

senin burcun kesin balık veya başaktır.saglıkla ilgili onlar pimpirikli olurlar boyle.Eeee doktor bakmıs tahlil sonuclarına ve gerekli tedaviye başlaman icin ilaçlarını yazmıs.Sorun ne? AIDS olma ihtimalin olsa seni eve gönderir miydi sanıyorsun? veremlilerin ve Aidslilierin tedavi olma zorunlulugu var.Kontrol altında tutuluyorlar.Bu yasadıgın sorun hemen herkesin hayatta en az bir kere karsılastıgı bir sorun zaten.Kansızlık-anemi.Bir doktor arkadasım pekmezin hiç bir işe yaramadıgını dalak yenmesi gerektigini söylemişti ve bol miktarda et.Beslenmeme dikkat et,ilaçlarını duzenli kullan hallolur.Bak kış geldi üşürsün cok.iyileş bir an önce.

burcum oğlak ama yükselenimi bilmiom...göndermezdi dimi ya öksürükle hapşırıkla bulaşır sandım ama okudum ki öle şeylerel bulaşmazmış içim çok rahatladı şükürler olsun saol canım

HIV / AIDS in Bulaşma Yolları

Cinsel ilişki, kanında HIV taşıyan kişiyle cinsel ilişkide ( vajinal, anal veya oral ) bulunmakla HIV bulaşabilir
Kan yoluyla, HIV / AIDS li kişinin kan, kan ürünleri, doku veya organlarının nakliyle bulaşabilir
HIV / AIDS li anneden gebeliği süresince veya doğum esnasında bebeğe HIV geçebilmektedir. Daha az oranda olmakla beraber annenin bebeği emzirmesiyle ( anne sütüyle ) bebeğe HIV bulaşabilir

HIV Nasıl Bulaşmaz
El sıkışma
Sosyal öpüşme ( yanaktan yanağa )
Kucaklaşma
Başkasının giysisini giyme ile
Tükrük, göz yaşı, ter, öksürük, aksırıkla

HIV bulaşması söz konusu değildir. Yiyeceklerle, aynı tabak, çatal, kaşık, bardak, aynı tuvalet ve banyoyu kullanma, telefon ve benzerlerini kullanmakla HIV / AIDS bulaşmamaktadır.Toplu taşıma araçlarında olduğu gibi ortak ve kalabalık mekanlarda bulunmakla da HIV / AIDS bulaşmaz. Sivrisinek ve her türlü böceğin sokmasıyla da HIV in bulaşmadığı kanıtlanmıştır.

şimdi aynı şeyi bende okudum içim çok rahatladı allah razı olsun hepinizden benim gibi hassas beyinli biri varmı acaba şu dünyada-tatlicadiarzu-

var var ANNEM.grip olsun azıcık uzasın hemen kanser oldugunu dusunup yelkenleri suya indirip vasiyetini anlatıyo:)

demir eksikliğinin o hastalıkla ne ilgisi varmış canım benim sen takma o güzel kafanı böyle mantıksız düşüncelere...Şeniz

kansızlık varmış demek ki sende doktorun ilaç felan vermiştir dimi..

X