- 13 Ağustos 2019
- 53
- 22
- 3
- 29
- Konu Sahibi Sanssizkedikiz
Arkadaşlar onemsememistim daha önce demir eksiliklgimi ama yaşam kalitemiz çok etkilemeye başladı
Saç dökülmesi ve halsizlik ile doktora gittiğimde demir seviyen eksik güneşle gece dediler. Doktor bu şekilde gecistirince ciddi değil diye düşündüm.
Bir süre sonra istifra ediyordum sürekli yemek yiyemez olmuştum doktora gittiğimde demir depolarına boşalmış istersen takviye ilaç al ve ciğer ye bol.bol demişti. İlaç kullanmam dart mi dediğimde ise yok beslenmeni düzelt ilaç almasan da olur demişti.
Neyse ben çok üzerinde durmadım ciğer vs bir süre yedim ama daha sonra okul yurt hayatı derken besleemnmem bozuldu
Su an
Aşırı sinir,
Halsizlik,
Çok çok fazla saç dökülmem varn
Doktorlar böyle olunca benim doktora da gidesim gelmiyor açıkçası.
Su an bir de regl dönemindeyim iyice yorgunluk var. Başımı kaldıramıyorum
Ne önerirsiniz ne yapmaliyim
Saç dökülmesi ve halsizlik ile doktora gittiğimde demir seviyen eksik güneşle gece dediler. Doktor bu şekilde gecistirince ciddi değil diye düşündüm.
Bir süre sonra istifra ediyordum sürekli yemek yiyemez olmuştum doktora gittiğimde demir depolarına boşalmış istersen takviye ilaç al ve ciğer ye bol.bol demişti. İlaç kullanmam dart mi dediğimde ise yok beslenmeni düzelt ilaç almasan da olur demişti.
Neyse ben çok üzerinde durmadım ciğer vs bir süre yedim ama daha sonra okul yurt hayatı derken besleemnmem bozuldu
Su an
Aşırı sinir,
Halsizlik,
Çok çok fazla saç dökülmem varn
Doktorlar böyle olunca benim doktora da gidesim gelmiyor açıkçası.
Su an bir de regl dönemindeyim iyice yorgunluk var. Başımı kaldıramıyorum
Ne önerirsiniz ne yapmaliyim