• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demir Eksikliğinde saç dökülmesi

bluerose96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
112
82
28
Arkadaşlar ben kan tahlili yaptırdığımda hep demirim veya d vitaminim eksik çıkıyor ama bayadir tekrar yaptirmadim saçlarım dokule dokule azicik kaldi bazen bas donmelerim oluyor bunlar demir eksikligi gostergesi mi. Ve bazen kendimi cok halsiz hic bisey yapamicak kadar yorgun hissediyorum ilac kullananlar tekrardan demir eksikligi yaşar mi?

Merhaba evet demir eksikliği aynısı bende var saç dökülmesi yok ama halsizlik var bas dönmesi bas ağrısı ilaç verdi doktor 3 kutu hap ama oda çok karın ağrısı hazımsızlık yapıyor serumla damardanda alınıyormus ama henüz doktora sormadım böyle biseyi sizde tahlil yaptırın çıkar mutlaka

Merhaba evet demir eksikliği aynısı bende var saç dökülmesi yok ama halsizlik var bas dönmesi bas ağrısı ilaç verdi doktor 3 kutu hap ama oda çok karın ağrısı hazımsızlık yapıyor serumla damardanda alınıyormus ama henüz doktora sormadım böyle biseyi sizde tahlil yaptırın çıkar mutlaka
Ben daha once kullandim ilac iyiydim ilac bitti bi kac ay sonra tekrar semptomlar başladı devamlı kullanmanın bi zararı var mıdır acaba

Onu doktora bi danışın mutlaka cunku ben yeni başladım karın ağrısı cok yaptı bende bağırsakta sizde olmusmuydu

Bende çok hızlı kilo verdiğim için feritinin değerim 5 e düştü cildim bozuldu ve çok gür olan saçlarım dokule dokule tepem açıldı şu an ilaç kullanıyorum umarım en kısa sürede toparlarız

Back