demir eksikliği

eyif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2007
338
2
116
Aksaray
arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var oğlumda demir eksikliği çıktı dr umuz şurup verdi fakat oğlum içmiyor ağzından boşaltıveriyor nasıl vereceğimi bilemedim zorladığımda kusuyo ne önerirsiniz sizler nasıl veriyordunuz ya da başına böyle şeyler gelenler neler denediniz acaba mamasına eklesemmi tadını çok bozacağını düşündüğümden mamayı yemez bu seferde aç kalır diye korkuyorum offçok zor yaa:44:

canım şırıngayla vermeyi denedinmi? birde şurup hangi marka.. benim kızımdada var demir eksikliği biz santafer kullanıyoruz ama şükür kızım içiyor.. ardından da mandalina suyu veriyorum şurup kadar, daha iyi emilsin diye.

ferrum fort verdi dr artık verebiliyorum şükür meyveli mamasının içine katıyorum yiyo çok şükür üç gündür veriyorum gayet iyi gidiyo sağolun cevaplarınız için

ilacı verebilmenize sevindim.. süt ürünleri olan yemeklerine karıştırmadan verirseniz daha iyi sonuç alırsınız..

Son düzenleme:
evet sütle verilidğinde etkisi olmuyomuş meyveli yiyeceğinin içine ekliyorum sorun olmadan alıyo çok şükür demir eksikliği gelişim geriliği yaparmış aman dikkatt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…