- 21 Haziran 2022
- 176
- 223
- 18
- Konu Sahibi matematikdoktoru
-
çinko Olarak hangi ilacı almıştınız markasıBende de eksiklik var haftada iki kez demir hapı verdi yanında B12 verdi daha önce çinko takviyesi aldm o metabolizmami mahfetti
Benim feritinimin 2 lere 3 lere dustugunu bilirim kansizlik + demir eksikligi anemisi var bende yani bunyem aliskin oldugundan cok reaksiyon gostermiyo ama en son 4 aylik bi ilac tedavisinden sonra degerlerim yukseldi ama sac dokulmem hic bitmedi hatta gebelik olustu ve su an daha cok dokuluyor degeriniz cok dusuk degil kadinlar her ay regl gordugu icin kansizlik demir eksikligi normal doktorunuz gerek gordugu zaman zaten ilac tedavisine basliyor kuru meyve kuru uzum pekmez falan tuketinMERHABA ARKADAŞLAR
Benim ferritin değerim 17 en son kan tahlilimde. Saçlarım bu ara çok dökülüyor zayıfladım birde. Sizce Demir eksikliğinden dolayı mı? Sizin Demir değeriniz kaç. Doktor değerlerime normal dedi ama bence normal değil. Diğer değerlerim gayet iyi B12 432 onda bir sıkıntı yok
Sizde başka bir sorun olabilir belki saç dökülmenizde çünkü saç dökülmemesi için ferritinin en az 50 olması gerekiyormuş. Benimde regl dönemimde çok fazla dökülme başladı durmuyor artık.Benim feritinimin 2 lere 3 lere dustugunu bilirim kansizlik + demir eksikligi anemisi var bende yani bunyem aliskin oldugundan cok reaksiyon gostermiyo ama en son 4 aylik bi ilac tedavisinden sonra degerlerim yukseldi ama sac dokulmem hic bitmedi hatta gebelik olustu ve su an daha cok dokuluyor degeriniz cok dusuk degil kadinlar her ay regl gordugu icin kansizlik demir eksikligi normal doktorunuz gerek gordugu zaman zaten ilac tedavisine basliyor kuru meyve kuru uzum pekmez falan tuketin
Zinco kapsül ağır bir vitaminçinko Olarak hangi ilacı almıştınız markası
Bana da bunu verdi ama bende yan etki yapmadıZinco kapsül ağır bir vitamin
Ben varım hicbir hap yada pas kokan o minik şişeli ilaç ise yaramayınca damardan verilen raporlu bir ilaca başladık ayda 2 kere yapıldı 3 ay evvel o gün ferittin 1.6 idi bugün bakıldı 152.8 cok sukur. Şimdi 3 ay bekleyeceğiz sonra yine bakılacak duşmüşse yine ferinject devam..ama benim saç dökülmesi hic bitmedi malesef bugünkü doktorum ana sebebin bulunması gerktiğini kadin hast.endoskopi ve kolonoskopi yapılması gerektigini söyledi cunku 1 e düşmesi cok sıradan degilm
Geçmiş olsun yıllardır demir eksikliği tedavisi görüyorum 4'e kadar düştüğünü bilirim ilaçla yükselmiş halide 13-15 arası henüz daha fazla yükselmedi. Saç dökülmesi demir eksikliği, vitamin eksikliği, stres kaynaklıda olabilir.MERHABA ARKADAŞLAR
Benim ferritin değerim 17 en son kan tahlilimde. Saçlarım bu ara çok dökülüyor zayıfladım birde. Sizce Demir eksikliğinden dolayı mı? Sizin Demir değeriniz kaç. Doktor değerlerime normal dedi ama bence normal değil. Diğer değerlerim gayet iyi B12 432 onda bir sıkıntı yok
Çok teşekkürlerGeçmiş olsun yıllardır demir eksikliği tedavisi görüyorum 4'e kadar düştüğünü bilirim ilaçla yükselmiş halide 13-15 arası henüz daha fazla yükselmedi. Saç dökülmesi demir eksikliği, vitamin eksikliği, stres kaynaklıda olabilir.
Evet virgül koymamisim karışmış demirin çocukluktan beri asla yükselmemesinin araraştırılmasıni istedi.Midemde sorun var evet tüp mideliyim:) ama benim demir eksikliği anemi sorunum 10 yaşımdan bu yana devamlı var ilk defa yukseldi:)S sibelizim merhabalar, çok geçmiş olsun.
Kan değeriniz çok güzel yükselmiş.
Saç dökülmesinin sebebi bu durumda kansızlık sanıyorum, doktorların neden bu kadar düştüğünü araştırmak istedikleri şeyin sebebi akan değerinizde ki düşüklüK değil mi?
Saç dökülmesi ile bağdaştıramadım çünkü mide yada bağırsak sorununu
bir de herhangi bir ağrı ya da şikayetiniz var mı Ferritin değer düşüklüğü dışında
Benimde ferritin 17.5tu doktor demir ilacı verdi başka hangi değerlerin eksikMERHABA ARKADAŞLAR
Benimde Ferritin 11MERHABA ARKADAŞLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?