• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demir Eksikliği İçin

HMMA

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2020
32
5
16
39

Solgar Gentle Iron 17 Mg Kapsül kullanıyorum, ama bir türlü çıkmıyor, başka alternatif ne kullanabilirim? Doktorun verdiği şurublar kabızlık yapıyor.​

Solgar Gentle Iron 17 Mg Kapsül kullanıyorum, ama bir türlü çıkmıyor, başka alternatif ne kullanabilirim? Doktorun verdiği şurublar kabızlık yapıyor.​

Demir tedavileri 6 ay sürüyor. Ne kadar zamandir alıyorsun

Arkadaşımın uygulayıp fayda gördüğü yöntemi söylüyorum ben uygulamadım.
Kuru dut varya onu suda kaynatmış hem suyunu içmiş hem posasını yemiş ve kan değerleri çok düşükken düzelmiş doktor ilaç mı kullandın demiş hatta.
Sağlıklı da bir şey denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum 😊

Yıllardır kurtulamadı kansizliktan.çare bulan varsa bı bilgi versin.ilac iğne kan nakli yapıldı.düşüyor

6 yaşında başladı benimde hastane serüvenim gazeteyi çiğneyip suyunu emip tükürürdüm temiz deterjan kokulu havluları emerdim sonra bulunduğum şehirde hastaneye götürdü ailem 6 ay sürüp kullandım snra kabızlık serüveni eklendi ilaç fayda etmeyince istanbul goztepeye sevk edildim derken o yaşımdan beri kan takviyesi ilaçlar fln boyle gidiyor bakalm 20 yıldır düzelmedi 6 ayda bir ilaç almazsam uykudan kendimi alamıyorum hareket edemiyorum kolumu kaldıracak halim olmuyor e tabi iştahsızlık cabasi pekmezmis falan ogurmekten yutamıyorum ilaç alsam kabız oluyorum rabbim daha büyük dertler vermesin yinede

Back