Canım ben ilk oğluma 44 kilo ile hamile kalmıştım gebeliğe engel olacağını sanmıyorum ya kilonunBende demir eksikliği var ve kilomda yani boyum 1.58 kilom 47 bu durumlar gebeliğe engel midir 4 aydır deniyoru düzenli ama ilk iki ay geç oldu adetim diğer iki ay ise 24 günde bir geldi bu arada 5 aylık evliyim yeni evlendigim için mi acaba
Bide geciktirici gibi spreyler gebeliğe engel olurmuCanım ben ilk oğluma 44 kilo ile hamile kalmıştım gebeliğe engel olacağını sanmıyorum ya kilonunvitamin konusunu bilemem tabi
Onu bilemiyorum pek bir bilgim yokBide geciktirici gibi spreyler gebeliğe engel olurmu
Yani bazıları engel olur gibi şeyler yazmış da bilemedim demir ilaçları kullaniyodum ama şuan bıraktım yine devam etmek lazimmisCanım ben ilk oğluma 44 kilo ile hamile kalmıştım gebeliğe engel olacağını sanmıyorum ya kilonunvitamin konusunu bilemem tabi
Sizin bebeginiz var mı ve olduysa ne kadar süre içinde oldu bende bu korku var ya düzenli ilişkiye de girilio acaba sorun mu var die korkuyorum ultrasyinda yumurtalıklqrim gayet iyi dedi bilemiyorumOnu bilemiyorum pek bir bilgim yok
Sizinki kacvay SONRA oldu pekiidur daha bismillahsağlıklı bir ciftte ilk 1 yıl içerisinde gebelik beklenir. sizin daha 8 ay var bu kadar kafaya takmayın. ama vitamin eksiğiniz varsa doktor önerisiyle takviye kullanın tabii ki. demir de yumurta olusumunu destekleriyen bir vitamin. sağlıklı beslenin ve doktorunuz gerekli görüyorsa takviye kullanın.
ben demir, d vitamini ve magnezyum takviyesi kullanmıştım gebelik öncesi.
İlk oğlum korunmayı bıraktığım 6. Ayda oldu şuan 3 buçuk yaşında 2. Ye hamileyim ama stres gerçekten çok engelliyor stres yapmayın kendiniziSizin bebeginiz var mı ve olduysa ne kadar süre içinde oldu bende bu korku var ya düzenli ilişkiye de girilio acaba sorun mu var die korkuyorum ultrasyinda yumurtalıklqrim gayet iyi dedi bilemiyorum
Spermin yapısını bozabılır . Sperm testlerınde bile tükürük dahi olmuayacak deniliyorBide geciktirici gibi spreyler gebeliğe engel olurmu
vitaminlere başladıktan 7 ay sonra. ama vitaminleri sadece 3 ay kullandım, dahiliye doktoru o kadar kullanmamı önerdi cünkü.Sizinki kacvay SONRA oldu pekii
Kilonla alakalı değil. Ben 160 boyunda 60 kilo ile 6 sene gebelik yaşayamadım tüp tedavisi gördüm. Tedaviden sonra 44 kiloya düştüm ve 3 ay sonra hamile kaldm. Ki zaten çok erken sağlıklı her bireye doktlar 1 sene zaman sunuyolar. Herkes ilk aydan hamile kalamıyor maalesef kalanların büyük şansına. Stres daha çok tetikler. En az 6 ay en fazla 1 sene rahat denemen lazım. Vitaminlerine baktır mutlaka tkviye al özellikle demir için bunu önerebilirmBende demir eksikliği var ve kilomda yani boyum 1.58 kilom 47 bu durumlar gebeliğe engel midir 4 aydır deniyoru düzenli ama ilk iki ay geç oldu adetim diğer iki ay ise 24 günde bir geldi bu arada 5 aylık evliyim yeni evlendigim için mi acaba
Yani daha çok yeni başlamışsın hemen olacak diye bişey yok ben ve elimde hiçbir sağlık problemi olmamasına rağmen 3 sene sonra olduBende demir eksikliği var ve kilomda yani boyum 1.58 kilom 47 bu durumlar gebeliğe engel midir 4 aydır deniyoru düzenli ama ilk iki ay geç oldu adetim diğer iki ay ise 24 günde bir geldi bu arada 5 aylık evliyim yeni evlendigim için mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?